Skocz do zawartości

Killzone 2

filipekcipek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sterowanie, tzn. nie chodzi mi o rozkład klawiszy, tylko wszystko jest takie ślamazarne, choć na ekranie dzieje się wiele.

Tutaj masz czuc postac, ktora sie poruszasz i to GG udalo sie wzorowo :)

Opublikowano (edytowane)
Sterowanie, tzn. nie chodzi mi o rozkład klawiszy, tylko wszystko jest takie ślamazarne, choć na ekranie dzieje się wiele.

Bo tyś pewnie chciał znowu kolejnego "kallofdjuty" :lol:

Gra jest po prostu inna. A nazywanie tego "ślamazarnością", świadczy tylko o tym w jakie shootery w życiu grałeś :).

...szkoda, dla mnie multi jest esencja tej gry....

Gdyby dali multi, to ludzie zamiast kupować pełną, graliby bez przerwy w demo.

Sony doskonale to rozegrało wstawiając tylko singla.

Poza tym, beta multi już była, więc jak gra za 3 tygodnie wychodzi, to po co multi?

Edit: Siarex - nie ma blokady :).

A ja cały czas gram - mam obok laptopa i otwarte forum :). Masakra jeszcze raz.

Edytowane przez Jacobss
Opublikowano (edytowane)

Jak na razie serwery trzymaja sie dobrze pomimo naporu wszystkich graczy, ktorzy chca pobrac demo Killzone 2 nie wysiadly i wszystko dziala jak nalezy - super.

Cala masa graczy z US. siedzi na europejskich serwerach zeby tylko pobrac demo za free. :)

jacobss jeszcze niedawno marudziles, ze gra nie spelni twoich oczekiwan i nie znajdzie sie w czolowce twoich FPS, a teraz cieszysz sie jak male dziecko z cukierka i stwierdzasz, ze Killzone 2 moze pobic Halo 3. :lol:

Nie pisz tylko, ze tak nie jest bo widac, ze jestes nakrecony na maxa. :D

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Bardzo prosze, nie zalamuj mnie, bo dla Killzone 2 zamierzalem pozyczyc konsole od kumpla i grac do upadlego, zwlaszcza na multi :huh: Mam na dzieje, ze nie gra sie tak kiepawo i bezplciowo jak w Resistance 2, czyli jak ja to nazywam - "gumowy misio na szynach", czyli z kiepska mechanika polaczona ze slamazarnoscia samego strzelania. Jesli ktos nie wie o co mi dokladnie biega to absolutnym idealem sterowania i przyjemnosci ze strzelania jest dla mnie Call Of Duty 4-5. Mam ogromna nadzieje, ze K2 bedzie w znacznym stopniu te gry pod tym wzgledem przypominal.Jesli nie coz...nie polubimy sie.Przyznaje, ze co i rusz z roznych stron dochodzily do mnie rozne niepokojace wiesci na ten temat odnosnie K2 w tym temacie, ale tak czy inaczej zanim wydam swoj werdykt na pewno poswiece tej grze wiele godzin na multi.Singiel mnie w sumie nie interesuje az tak bardzo...

Opublikowano (edytowane)
jacobss jeszcze niedawno marudziles, ze gra nie spelni twoich oczekiwan i nie znajdzie sie w czolowce twoich FPS, a teraz cieszysz sie jak male dziecko z cukierka i stwierdzasz, ze Killzone 2 moze pobic Halo 3. :lol:

Nie pisz tylko, ze tak nie jest bo widac, ze jestes nakrecony na maxa. :D

Bo nie grałem w demo :).

Teraz wiem na co tą grę stać. I wali mnie już nawet multi - to co single pokazuje (a z wielu filmików wiem doskonale, że ten level w demie nie jest najlepszy ze wszystkich pokazywanych) kosi wszystko co do tej pory widziałem. Każdy level w COD4 czy też każdy level w Halo 3.

Jestem nakręcony i tego nie kryję. Bo gra jest po prostu dobra :). Rozczarowanie demkiem RE5 kontrastuje się tutaj z euforią związana z demem KZ2.

Czezare - Pozostaje ci tylko zagrać i się przekonać.

Opinii 14 latka bym nie brał na poważnie (chodzi mi o marcin0903)

Edytowane przez Jacobss
Opublikowano (edytowane)

Poprostu Killzone 2 kosi wszytkie dotychcas wydane FPS na czele z Halo 3 i Call Of Duty 4 pod wszystkimi względami.(grałem w FULL)

Jedynie to czego nie osiagnie ta gra to pułapu sprzedaży wyżej wymienionych gierek.

Oczywiście Zer i inny moga(i będą) mieć inne zdanie na ten tamat ^_^

Edytowane przez polaki899
Opublikowano
Poprostu Killzone 2 kosi wszytkie dotychcas wydane FPS na czele z Halo 3 i Call Of Duty 4 pod wszystkimi względami.(grałem w FULL)

Jedynie to czego nie osiagnie ta gra to pułapu sprzedaży wyżej wymienionych gierek.

Oczywiście Zer i inny moga(i będą) mieć inne zdanie na ten tamat ^_^

Jeszcze gra nie weszła na dobre do sklepów, a ty już zakładasz 'marną' sprzedaż. Czy słowo 'żałosne' kojarzy Ci się z czymś? Bo mi właśnie z Twoją wypowiedzią :P

Opublikowano

O JE ZU ! ! !

No nareście zagrałem i dalej nie mogę się otrząsnąć. Gra jest wspaniała. Grafika wyciąga moje oczy maksymalnie z oczodołów, a miodność płynąca z gameplaya wypełniła moją zaschnietą duszę po same brzegi

Kocham Cie MAMO :D

Co do dubbingu polskiego to jest dobrze, podoba mi się i będę grał właśnie z nim, bo czuję się jakbym był na POLSKIEJ WOJNIE i robię ważną rzecz aby zostać Bohaterem.

Aaaaaaa Kocham Cie Sony;d

Opublikowano (edytowane)

Jacobss co myslisz o ciezkosci postaci wedlug mnie jest to mistrzostwo.Jak My wytrzymamy te 3 tygodnie? :D vi

Ja mam virgin uk 20mb:D poszlo jak burza

Edytowane przez tomci23
Opublikowano

O ja pier.......

Nie mogę po prostu. Szybko sobie tylko zmieniłem sterowanie na CoDowe i to jest HELGHAZM!!!! Spodziewałem się 8 max 8+/10, ale przecież to jest kurna najlepsze demko w jakie grałem. DOSKONAŁA GRA. ŚWIETNY KLIMAT, i niesamowite efekty świetlne. Boże, musze zagrać jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz......

PS. Polski dubbing jest średni, ale może być :D

Opublikowano
Jacobss co myslisz o ciezkosci postaci wedlug mnie jest to mistrzostwo.Jak My wytrzymamy te 3 tygodnie? :D vi

Ja mam virgin uk 20mb:D poszlo jak burza

Hibernacja :lol:

A ciężkość postaci? Idealna. Wreszcie realistyczne ruszanie się postaci i wyróżniający się shooter od stosu setek innych gównianych shooterów.

Jaki etap jest w demie?

Sam początek kampanii.

A pomijając dynamikę, która jest najlepsza na świecie, chciałem wspomnieć o dźwięku. Wybuchy brzmią przerażająco po prostu :D. Bałem się, że sąsiedzi przylecą. Strzał z pistoletu powoduje, że włosy stają na karku.

A bronie to mistrzostwo. Potęzne wojenne pukawki.

Opublikowano

Skąd to przekonanie ?.

Bo ps3 jest mniej niz Xboxów i jest to ex.

Dzisiaj obejżałem video recenzje z GT w HD i jestem naprawdę pod wrażeniem, wątpie żeby X pociągnał taka grafe, bardzo wątpie. W sumie zawsze byłem fanboyem sony, ostatnio jednak zmieniłem obóz, głównie dlatego że PS3 jeszcze nic nie pokazało w tej generacji, dopiero teraz można powiedzieć że biblioteka chlebaka zaczyna jakoś wyglądać (HS, MGS4, LBP, GT5:P, K2, Uncharted) i dopiero teraz zaczynam się przekonywać do tego sprzętu. Jedno mnie jednak boli, cholerny pad który moim zdaniem nie nadaje sie do FPSów.

Wracając do gry, zastanawia mnie jedno: czy programiści znają już architekturę PS3 na tyle dobrze żeby móc w końcu pokazać co ta konsolka potrafi? Czy k2 wykorzystuje w pełni potencjał Cella?

Opublikowano

PRZYPOMINAM,ŻE ZDANIEM KAŻDEJ OSOBY,POWTARZAM KAŻDEJ,KTÓRA MIAŁA PRZYJEMNOŚĆ GRAĆ W FULLA, PIERWSZY ETAP JEST NAJBRZYDSZY

tyle w temacie,to tak na wszelki wypadek jakby ktoś był zawiedziony :P

Opublikowano
Czy k2 wykorzystuje w pełni potencjał Cella?

Jakieś ok 60 % nie dalej ;).

Bo ps3 jest mniej niz Xboxów i jest to ex.

Nawet jeśli się to potwierdzi, będzie do konkretny krok w kierunku zabrania M$ berła, Sony i GG udowodniło że cała praca włożony w taki projekt stworzy tytuł który po prostu nie może zawieść, który da niezłego kopa w (_)_), który ma powera by śmieć zagrozić największym bestsellerom.

Opublikowano (edytowane)

Ściągnąłem, zagrałem i ...... HELGAZM . Nawet polski dubbing nie przeszkadza. Sony i GG pokazało potencjał PS3 :) a właściwie obudziło prawdziwego potwora. Liczę, że KZ 2 będzie od teraz wyznacznikiem do, którego wszyscy muszą równać lub próbować prześcignąć. Obawiam się tylko jednego, że będą to wstanie zrealizować tylko studia powiązane z SONY. Reszta nadal będzie twierdzić że PS3 jest słabe, trudne w programowaniu i takie tam swoje dyrdymałki :)

Edytowane przez K_J
Opublikowano

To nieprawda, juz developer sam sie wypowiadal, ze nie wie skad taka liczba, ale Killzone 2 wykorzystuje procesor PS3 w znacznie wiekszym stopniu. :D

Opublikowano (edytowane)

11 min demo... to chyba nie jest cały pierwszy etap right?

Zastanawia mnie jedno, jeżeli jest to ograny etap który wszyscy, a w szczególności Jacobss widzieli milion razy, to skąd orgazmy?

Za 3.5 h bede w domu, liczę ze za 4h zagram. 11 min, przejde 3 razy wypowiem się i pójdę kosić w Halo Wars. Chyba, ze rzeczywiście KZ2 jest tak cudowny, że będę przechodził demko milion razy.

Bzdura, wykorzystuje w 100% moc PS3. Potwierdzone w wywiadze z GG

Edytowane przez Zeratul