Soniak 3 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 Inaczej. Kupowanie gry oraz jej sprzedaż jest przestępstwem (przedpremierowe wydanie promo). Co innego jeśli grę dostało się od wydawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
POL_SouL 1 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 Chciałem coś odpisać Dabmanowi, ale uznałem, że szkoda czasu. Tak jak szkoda mi było czasu z nim dwa lata temu "dyskutować" tak teraz uważam dokładnie tak samo. A szkoda. Wracając do KZ2: Kto kupuje edycję w metalowym pudełku śniadaniowym? Ja zamówiłem 2 miechy temu w sieci multimedialnych sklepów eXtra Vision - ale, te Janki nie miały wersji limitowanej w 'broszurce' i zostałem ze 'zwykłym' zestawem To już w zasadzie 3 raz kiedy się proszę o wersję limitowaną (poprzednio MGS4 i GTA4). Od niedawna mam kartę kredytową i zaczynam robić zakupy na amazonie bo lecą mi koło nosa niezłe 'dopałki'. Rzekłem. Kto ma wersję limitowaną to niech zaraz po otwarciu pudełka wrzuca foty na forum, co się nimi chociaż nakarmię Cytuj Odnośnik do komentarza
Guti 2 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 Kupiłbym bez zastanowienia metalbox, ale średnio mi się widzi granie w KZ2 na początku marca. W empiku i w gekonie metalbox dostepny dopiero od 2-4 marca Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 Ktoś się skusi http://allegro.pl/item555798862_killzone_2...az_od_reki.html ja wole poczekac ;] Widzę że kolega OlooS-a już sprzedaje nie Luke gra w najlepsze i nie mysli nawet o sprzedaniu KZ Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) Metalowe pudelko moze i fajnie wygalda, ale jest bardzo malo praktyczne. Beznadziejnie wyciaga sie z niego plyte, ktora jest bardzo mocno trzymana przez zatrzask, mialem kiedys Bioshock w pudelku metalbox i zeby wyciagnac plyte trzeba bylo ja niezle wygiac i przylozyc do tego troche sily. Nie mozna bylo jakos nacisnac zeby zwolnic tez zatrzask tak jak to jest w innych pudelkach, wiec plyte trzeba bylo wyciagac po prostu na sile. Edytowane 14 lutego 2009 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
POL_SouL 1 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 Metalowe pudelko moze i fajnie wygalda, ale jest bardzo malo praktyczne. Beznadziejnie wyciaga sie z niego plyte, ktora jest bardzo mocno trzymana przez zatrzask, mialem kiedys Bioshock w pudelku metalbox i zeby wyciagnac plyte trzeba bylo ja niezle wygiac i przylozyc do tego troche sily. Nie mozna bylo jakos nacisnac zeby zwolnic tez zatrzask tak jak to jest w innych pudelkach, wiec plyte trzeba bylo wyciagac po prostu na sile. Mam/miałem/mam ten sam kłopot z PoPem, więc wiem o czym kminisz, aż dziw bierze że producent sobie pozwala na takie niedopatrzenie. Albo uważa to za trendy? Kij z tym, chodzi w końcu o to by raz płytę wyciogniętą z pudełka już jej tam nie umieszczać bo miejsce rzeczonej od tej pory jest w napędzie konsolki (sic!). Cytuj Odnośnik do komentarza
erbosss 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 Dziwi mnie, że tu tyle spamu a nikt prawie nie wypowiada się na temat gry - przecież niektórzy już grają. Ludzie przestańcie spamować i uciekać w osobiste wycieczki a napiszcie coś konkretnego. Przewidywania jaki to K2 będzie możecie sobie odpuscić - robiliście to na poprzednich 260 stronach tematu, pora na rzeczowe opinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 Dziwi mnie, że tu tyle spamu a nikt prawie nie wypowiada się na temat gry - przecież niektórzy już grają. Ludzie przestańcie spamować i uciekać w osobiste wycieczki a napiszcie coś konkretnego. Przewidywania jaki to K2 będzie możecie sobie odpuscić - robiliście to na poprzednich 260 stronach tematu, pora na rzeczowe opinie Ty czytasz ten temat, czy tylko udajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) a ja mam dla was ciekawostkę ;] jeśli chcecie dojsc i pokręcić kołem w sterowni w wersji demo wystarczy po przejściu przez ostatnie drzwi w demie patrzeć się cały czas w prawo na ścianę a ekran nam nie zgaśnie Edytowane 14 lutego 2009 przez BoroBoro Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 A jezeli chcecie toczyc jeszcze boje w demie, zanim wejdziecie w owe drzwi odczekajcie chwile (polecam sie wycofac) az kompan z druzyny polegnie, niezle jaja mialem jak wybieglo po mnie jeszcze kilku Helghastow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) BoroBoro Nie wiem jak Ci się to udało zrobić, ale mnie to po prostu nie wychodzi. To znaczy, dopóki patrzę się na prawo to obraz nie znika, ale kiedy zaczynam iść dalej to znowu się zaciemnia. Jakieś rady? Edytowane 14 lutego 2009 przez Jacobss Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 bardzo blisko ściany mususz byc wręcz ją lizać hehe w tym pomieszczeniu znajdziemy ten karabinek co jeden z Helgastów strzela z tej budy w pomieszczeniu no i tekstura tego koła do przekręcenia jest nieruchoma Sev porusza tylko rękami Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 W sieci właśnie wylądował filmik z ostatniej sceny Killzona. Linka tu na pewno nie podam by specjalnie nikogo nie kusić. Sam też tego nie oglądałem. Już kiedyś o tym tu toczyła się dyskusja - że przez zbyt wczesne rozdanie wersji do recenzji zbyt wiele filmików znajdzie się w sieci. Ktoś pewnie wygrał licytacje na e-bay'u, zakupił wersje review, przeszedł grę i materiały wgrał do sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) Dzięki Ci, że nie wstawisz filmiku . Nie kuś nikogo. Heh, a jak powiedziałem 2 miechy temu (tak, to ja napisałem), że taka będzie konsekwencja wysłania wcześnie pełnej wersji gry, to mnie wyśmiano. BoroBoro - Zaraz sprawdzę. Edytowane 14 lutego 2009 przez Jacobss Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) Mam do was takie zapytanie z prośbą. Macie może linka do tej tapety w wyższej roździałce ? Pamiętam że ktoś kiedyś dawał tu made by fan okładkę z tego theme, postanowiłem że kupię zwykłą wersje KZ2, i wsadzę tą, jest wystrzałowa !. Chyba że istnieje skan tej okładki właśnie, to tym lepiej !. ------------------------------- V THX t3xz i Dżejdżej . V Edytowane 14 lutego 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 Mam do was takie zapytanie z prośbą. Macie może linka do tej tapety w wyższej roździałce ? Pamiętam że ktoś kiedyś dawał tu made by fan okładkę z tego theme, postanowiłem że kupię zwykłą wersje KZ2, i wsadzę tą, jest wystrzałowa !. Chyba że istnieje skan tej okładki właśnie, to tym lepiej !. łap: http://www.globalstudio.com/ps3/new/KZ2F.zip Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 Dr. Czekolada A podawał ją oczywiście nie kto inny jak Jacobss . W każdym razie: Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 Dzięki Ci, że nie wstawisz filmiku . Nie kuś nikogo. Heh, a jak powiedziałem 2 miechy temu (tak, to ja napisałem), że taka będzie konsekwencja wysłania wcześnie pełnej wersji gry, to mnie wyśmiano. nie chce mi sie tracic czasu na szukanie, ale o ile mnie pamiec nie myli to napisales cos takiego ble ble, niepotrzebnie tak wczesnie rozeslali egzemparze do recenzji ble, ble w sieci ukaze sie wiele filmikow z calym przejsciem gry ble ble ble i wielu graczy powie: po co mam kupowac ta gre skoro wszystko juz widzialem na YT? i powtorze to jescze raz Cha cha cha cha cha! Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) Widzisz, jesteś do tego stopnia infantylny, że nawet ci się nie chciało znaleźć posta. Abstrahuję już od tego, że tak nie napisałem. Ale najlepiej mówić głupoty, nie sprawdzając tego prawda? ^_^ Ot, kolejny frustrat. Zresztą, jak przeczytałem twojego idiotycznego posta w temacie "hit, którego fenomenu nie pojmujecie" to już wiedziałem z jakim osobnikiem mam do czynienia . Heh, zabawny jesteś koleś. Edytowane 14 lutego 2009 przez Jacobss Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 Dr. Czekolada A podawał ją oczywiście nie kto inny jak Jacobss . W każdym razie: To wkoncu bedzie do kupienia gdzies wersja z taką okladką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 To jest najzwyklejszy fake . Ale prawda, że zrobiony jak prawdziwy? ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 To jest najzwyklejszy fake . Ale prawda, że zrobiony jak prawdziwy? ^_^ Nom.. a do tego wyglada prze za(pipi)iscie! (pipi) czemu zwykli gracze maja lepsze pomysly niz osoby od PR i Marketingu ktore odpowiadaja za takei rzeczy jak okladka itd:) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) 10 minutowa prezentacja każdej mapy z trybu multi http://www.ps3site.pl/kz-2-prezentacja-map...tiplayer/14635/ 80 minut oglądania, smacznego Edytowane 14 lutego 2009 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
szymuR1920 5 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) ehh nie kuś Lepiej zobaczyć mapki 25 Edytowane 14 lutego 2009 przez szymuR1920 Cytuj Odnośnik do komentarza
POL_SouL 1 Opublikowano 14 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) I kolejna ocena, tym razem od PSM3: Zalety: Mech suits; gratuitous body count, knives, proper 'next-gen' visuals Ogółem: Short and lacking context but action packed and technically dazzling - Nathan Irvine PSM3 Ocena: 88/100 Edytowane 14 lutego 2009 przez POL_SouL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi