Don_Pedro 5 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 Im więcej gram w demko nowego Killzone ,tym bardziej sobie uświadamiam jaka ta gra jest za(pipi)ista To tak jak ja Kurde, skoro juz pierwsza misja zapowiada sie kapitalnie, to ja jestem ciekaw jak dobrze prezentuje sie dalsza czesc gry. Mam nadzieje, ze w pelna wersje zagram jeszcze w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza
gilek 3 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 Im więcej gram w demko nowego Killzone ,tym bardziej sobie uświadamiam jaka ta gra jest za(pipi)ista Mam tak samo, kupuję tę grę bez wahania Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 Muzyka z KZ1 trochę doprawiona. Ale daje radę . Oczywiście Star Warsom i Halo nadal mogą lizać buty, ale jest świetnie. A wydanie soundtracku to jest mus. Chociaż po idiotach z marketingu Sony można się wszystkiego spodziewać, więc nie można być pewnym. Microsoft jakby miał taką muzykę do jakiejś swojej gry, to już by zdążył zrobić pięć wydań w różnych edycjach . To oczywiście sarkazm, ale oni nie omieszkaliby się wydać takiego soundtracka. Nie byłoby w ogóle żadnego ale. A Sony ma własny oddział od muzyki, a mimo tego się wahają. No co za huje tam robią Cytuj Odnośnik do komentarza
SZKD 1 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Kurde, skoro juz pierwsza misja zapowiada sie kapitalnie, to ja jestem ciekaw jak dobrze prezentuje sie dalsza czesc gry. Mam nadzieje, ze w pelna wersje zagram jeszcze w lutym Dalsza czesc gry...przyspiesza, oj przyspiesza ) Mam gre od 2ch dni i powiem wam, ze jest BARDZO dobrze. Online jeszcze nie dziala, ale moge potrenowac na botach Cytuj Odnośnik do komentarza
Hurin 0 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Witam! Mam zamiar zamówić preodera killzone 2. Jaki sklep polecacie??? W sklepie psx extreme troche drogo...... Znalazłem coś takiego http://supertaniegry.pl/Killzone_2_PREORDER-305.html. Nawet dobra cena. Brał ktoś z tego sklepu gry??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Witam! Mam zamiar zamówić preodera killzone 2. Jaki sklep polecacie??? W sklepie psx extreme troche drogo...... Znalazłem coś takiego http://supertaniegry.pl/Killzone_2_PREORDER-305.html. Nawet dobra cena. Brał ktoś z tego sklepu gry??? Na popularnym serwisie aukcyjnym znajdziesz taniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Jak ktos namierzy w Wawie Killzone 2 przed premiera...to dawac znac na forum!!! pech chce ze w PL bede na ten week, a wylatuje z powrotem do Francji 24tego - mam nadzieje ze uda mi sie gdzies dorwac bo gry w kraju żaboludzi kosztuja 60 ojro serio ciesze sie ze mieszkam w PL :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Jak ktos namierzy w Wawie Killzone 2 przed premiera...to dawac znac na forum!!! pech chce ze w PL bede na ten week, a wylatuje z powrotem do Francji 24tego - mam nadzieje ze uda mi sie gdzies dorwac bo gry w kraju żaboludzi kosztuja 60 ojro serio ciesze sie ze mieszkam w PL :] A co ja mam powiedzieć? No ale bigosy mają z reguły tańsze gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 heh wydaje mi się, że zdobycie platyny graniczyć będzie z cudem Valor Medal - Achieve weekly online honor rank #2 Gra co tydzień wybiera ze statystyk kilku najlepszych Graczy. Trofeum dostaniesz, gdy zdobędziesz 2. rangę. Trofeum do zdobycia TYLKO w trybie multiplayer. bez jaj - przy grających non stop dzieciach-neostrady i hamburgerach mogę zapomnieć o tym, że będę w danym tygodniu najlepszy na całym świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza
valensPL 0 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 heh wydaje mi się, że zdobycie platyny graniczyć będzie z cudem Valor Medal - Achieve weekly online honor rank #2 Gra co tydzień wybiera ze statystyk kilku najlepszych Graczy. Trofeum dostaniesz, gdy zdobędziesz 2. rangę. Trofeum do zdobycia TYLKO w trybie multiplayer. bez jaj - przy grających non stop dzieciach-neostrady i hamburgerach mogę zapomnieć o tym, że będę w danym tygodniu najlepszy na całym świecie... a nie pomyslales ze wystarczy grac lepiej od nich zeby sie wbic na ranking?? poprostu oni graja caly czas ale sa slabi wiec wystarczy grac dobrze i masz trophy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 a nie pomyslales ze wystarczy grac lepiej od nich zeby sie wbic na ranking?? poprostu oni graja caly czas ale sa slabi wiec wystarczy grac dobrze i masz trophy:) jaaaaasne. zobacz sobie na top list COD WoW i powodzenia - tam ludzie grają nie dużo tylko baaardzo dużo i nie dobrze, tylko rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
valensPL 0 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 a nie pomyslales ze wystarczy grac lepiej od nich zeby sie wbic na ranking?? poprostu oni graja caly czas ale sa slabi wiec wystarczy grac dobrze i masz trophy:) jaaaaasne. zobacz sobie na top list COD WoW i powodzenia - tam ludzie grają nie dużo tylko baaardzo dużo i nie dobrze, tylko rewelacyjnie. ranking coda to zenada. nic nie obrazuje.zeby byc w codzie wysoko w rankingu to rzeczywiscie trzeba grac duzo ale niekoniecznie dobrze.wchodza sobie nooby na domination i robia myk na punkty i sa wysoko.zal. ogolnie nie wiadomo jak sie Honor Rank zdobywa oprocz tego ze sa 4 ale mysle ze trzeba poprostu dobrze grac:D Cytuj Odnośnik do komentarza
mr.Zajac 35 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 W cod4 w rankingu Score na 59 miejscu jest polak ( B2K-Willamy ) ,więc jest możliwe ,a po drugie wie ktoś na jakiej zasadzie będzie wybieranych tych 'niby' najlepszych graczy ???? Tego jeszcze nie było : Killzone 2 Solucja Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 W cod4 w rankingu Score na 59 miejscu jest polak ( B2K-Willamy ) ,więc jest możliwe ,a po drugie wie ktoś na jakiej zasadzie będzie wybieranych tych 'niby' najlepszych graczy ???? Super, czyli jeden Polak będzie miał szansę na calaka a reszta - sorry... co do wyboru najlepszych graczy - hłolera wie - może po pkt? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Im dluzej czytam ten temat o Killzone to coraz mniej mi sie chce w niego grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 to nie czytaj:f Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Może by dostać ten pucharek trzeba będzie spełnić jakieś warunki brzegowe np w ciągu tygodnia 20h multi,ratio na poziomie min 2.0 i jakimś tam % wygranych meczy.Każdy kto tego dokona zdobędzie pucharek.Wg mnie takie rozwiązanie jedynie by miało sens bo przyznawanie pucharku wg miejsca w rankingu to będzie błazenada.Calaka w tej grze zrobi z 30 osób na świecie bo trzeba brać pod poprawkę,że po jakimś czasie ustatkuje się czołówka rankingu i tylko będę się oni zamieniać miejscami ,a szans na ich dogonienie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Dokładnie. Ja po prostu niektórych nie rozumiem. Każe im ktoś czytać ten wątek? Albo płaci im ktoś za to? Bo nie rozumiem. Poza tym, mam jedno pytanie - czy wy gracie w gry dla forum? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 czy ktos sie orientuje jak wygląda czat w tej grze czy jest jak w Socomie (nacisnąć odpowiedni przycisk) czy gadamy cały czas bez szukania odpowiednich przycisków itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 W cod4 w rankingu Score na 59 miejscu jest polak ( B2K-Willamy ) ,więc jest możliwe ,a po drugie wie ktoś na jakiej zasadzie będzie wybieranych tych 'niby' najlepszych graczy ???? Tego jeszcze nie było : Killzone 2 Solucja No i za(pipi)iście - cała gra w sieci przed premierą. Sony może być z siebie dumne. Nie wiem czy tylko może ja mam takie wrażenie, ale hype na moment przed premierą jakoś spadł. PS3site też chyba nie ma co robić tylko kusić ludzi do oglądania tych wszystkich filmików. Chory news. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 (edytowane) Może by dostać ten pucharek trzeba będzie spełnić jakieś warunki brzegowe np w ciągu tygodnia 20h multi,ratio na poziomie min 2.0 i jakimś tam % wygranych meczy.Każdy kto tego dokona zdobędzie pucharek.Wg mnie takie rozwiązanie jedynie by miało sens bo przyznawanie pucharku wg miejsca w rankingu to będzie błazenada.Calaka w tej grze zrobi z 30 osób na świecie bo trzeba brać pod poprawkę,że po jakimś czasie ustatkuje się czołówka rankingu i tylko będę się oni zamieniać miejscami ,a szans na ich dogonienie nie będzie. otóż to! ja będę grać raczej mało i po prostu nie ma opcji żeby dorównał w danym tygodniu do stawki światowej... a do tego sa takie dwa trofea bodajże za drugie i czwarte miejsce... fpytke a miała to być moja pierwsza gra na calaka... PS3site też chyba nie ma co robić tylko kusić ludzi do oglądania tych wszystkich filmików. Chory news. kolejny raz - nie chcesz, nie oglądaj. skoro takie coś wyszło, mogli zrobić taki news. ja oglądnąłem - jest fajnie Edytowane 16 lutego 2009 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 (edytowane) Jaki był wasz najlepszy czas przejścia demka? Mój to 6 minut i 25 sekund Mógłbym mieć krócej,ale zabijałem wszystkich Helghastów po kolei PS. Pre-order zamówiony Edytowane 16 lutego 2009 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Ogólnie trofea w nowym Killzonie są raczej tak zaprojektowane, by nie wpadały po wielkich męczarniach ani setkach godzin spędzonych przed konsolą (przynajmniej te z singla), więc wątpię, aby zdobywanie tych sieciowych rang graniczyło z cudem. Bardziej obstawiam właśnie jakieś konkretne warunki do spełnienia (dana ilość killi w tygodniu, rozegranych meczy etc.), niż pozycję w rankingu światowym. Poza tym myślę, że jakby chodziło o to drugie, to opis pucharka byłby inaczej sformułowany (np. osiągnij pozycję TOP 10 w światowym rankingu graczy). No, ale cóż. Upewnimy się dopiero za 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shakeawake 5 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Killzone 2 świetnie spisuje się, we wciągnięciu gracza w swoją nieprzyjazną atmosferę, ale najbardziej imponujący jest fakt, że utrzymuje tę posępność przez wszystkie misje kampanii, mimo różnorodności otoczenia Wiecie, jak w niektórych grach kaszel Gears of War przytłacza Was uczucie deja vu, gdy przemierzacie podobnie wyglądające poziomy? W Killzone 2 nie doświadczycie tego za często, jeśli w ogóle, bo każda z misji wyróżnia się oprawą. Więcej info- http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,6282...Killzone_2.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Trzy i pół minuty,ale K2 trzeba się raczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi