Skocz do zawartości

Killzone 2

filipekcipek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli myslicie ze ten klip zrobila osoba amator to sie grubo mylicie. tak sie sklada ze sam zajmuje sie animacja i od niedawna montazem klipow i zmontowanie czegos fajnego nie jest takie proste. po obejrzeniu tego filmiku od razu widac ze osoba zajmuje sie montazem na co dzien.

Opublikowano

duzo osob zakupilo preordera na allegro?

moje pytanie

Treść wiadomości:

Witam serdecznie.

Zakupiłem u Was grę Killzone 2. Ponieważ do premiery zostało już niewiele czasu mam dwa pytania:

Czy posiadacie juz grę na stanie?

oraz

Kiedy planujecie ją wysyłać?

i smutna odpowiedz

witam!

Gra będzie dopiero za tydzień i w środę będe ją rozsyłał,pozdrawiam!

mam nadzieje, ze inni lepiej wybrali (w koncu nie tylko jeden sklep na allegro sprzedaje K2) i zagraja przed weekendem

Opublikowano
Czy widział już ktoś pre-ordery w Empiku? Bo premiera tuż tuż, a nie sądzę, żeby pre-order sprzedawali po niej :-).

Byłem dzisiaj w empiku i gość powiedział mi, że ostatnio mają krucho z premierami gier, zazwyczaj mają dwu, trzydniowe opóźnienia... No, ale nie wiedział jak będzie w przypadku KZ2. Też miałem zamiar kupić w empiku, ale przejadę się do MM.

Byłem w empiku i gość powiedział mi ze preordera nie robią. a gra w salonie bedzie +/- 2-3 dni... mam nadzieje ze nie będzie lipy jak z far cry 2 że będą mieli 3 tygodnie po premierze... bo to jedyny wiekszy sklep z grami w mieście. Jak ktoś zna w Elblągu jakiś dobr sklep z grami niech da znać

Opublikowano
duzo osob zakupilo preordera na allegro?

moje pytanie

Treść wiadomości:

Witam serdecznie.

Zakupiłem u Was grę Killzone 2. Ponieważ do premiery zostało już niewiele czasu mam dwa pytania:

Czy posiadacie juz grę na stanie?

oraz

Kiedy planujecie ją wysyłać?

i smutna odpowiedz

witam!

Gra będzie dopiero za tydzień i w środę będe ją rozsyłał,pozdrawiam!

mam nadzieje, ze inni lepiej wybrali (w koncu nie tylko jeden sklep na allegro sprzedaje K2) i zagraja przed weekendem

Bardzo bardzo watpie aby jakikolwiek sklep mial gre wysylana przed tym weekendem

Przypominam ze premiera gry jest 25 Lutego a wiec w nastepna srode.

Wiec jak sklepy beda wysylac we wtorek to jet to spory sukces, A jak twoj z allegro wysle 25 w serode czyli norma, tak samo jak Ultima , PsxE czy inne sklepy.

Opublikowano
Dokladnie - wlasnie dlatego o wiele lepiej zamowic w sklepie niz na Allegro. :)

po pierwsze primo jedno nie wyklucza drugiego

po drugie primo kupujac bezposrednio w sklepie tez masz szanse na opoznienie (mialem preordera na Zelde TP w Ultimie, premiera w grudniu a ja dostaje maila: gre bedziemy miec w lutym. moze)

no chyba, ze piszac "zamowic w sklepie" masz na mysli "osobiscie"

ale co wtedy jak w okolicy masz Empik (nie wiemy kiedy bedzie, prosze sprawdzac na empik.com) i MM (tam to juz calkiem nic nie wiedza)?

a niektorzy nawet tego nie maja...

Opublikowano (edytowane)

Wybaczcie mi moje głupie z pozoru pytanie, ale w Polsce jest dalej tak ciężko z grami na konsole? Naprawdę w 2009 roku trzeba się dalej bawić w cyrki z preorderami, sklepami i Bóg wie czym? Lokalne sklepy nie sprzedają nowych gier w dniu premiery? :huh: Wybaczcie mi to głupie pytanie, ale jestem tego ciekaw, bo w Polsce nie byłem już od kilku lat.

Widać, iż mimo, że konsole zaczynają być popularne w Polsce (reklamy, polonizacje, obniżki cen) tak dalej kupowanie nowych gier nie różni się od starych czasów, jak za szaraka.

I kto mi zaprzeczy, że online dystrybucja jest dobra? ;) W dniu premiery kupujesz, ściągasz i masz - żadnego paprania się z preorderami, czekaniem na spóźnionego listonosza i tak dalej.

Edytowane przez Jacobss
Opublikowano
Wybaczcie mi moje głupie z pozoru pytanie, ale w Polsce jest dalej tak ciężko z grami na konsole? Naprawdę w 2009 roku trzeba się dalej bawić w cyrki z preorderami, sklepami i Bóg wie czym? Lokalne sklepy nie sprzedają nowych gier w dniu premiery? :huh: Wybaczcie mi to głupie pytanie, ale jestem tego ciekaw, bo w Polsce nie byłem już od kilku lat.

Widać, iż mimo, że konsole zaczynają być popularne w Polsce (reklamy, polonizacje, obniżki cen) tak dalej kupowanie nowych gier nie różni się od starych czasów, jak za szaraka.

I kto mi zaprzeczy, że online dystrybucja jest dobra? ;) W dniu premiery kupujesz, ściągasz i masz - żadnego paprania się z preorderami, czekaniem na spóźnionego listonosza i tak dalej.

Niestety sklepów typowo z grami jest nadal mało. Dlatego oprócz sklepów internetowych jesteśmy zdani na MM, Saturn czy empik, który notabene z premierami jest zacofany. :( Przydałby się taki gamestop... Po głowie od jakiegoś czas chodzi mi myśl o zrobieniu sklepu z grami na konsole i PC w moim mieście, bo empik nawet nie daję rady z premierami :|

Mogłem zamówić spokojnie w ultimie czy w sklepie psx extreme, ale wolę jednak pojeździć po MM i Saturnach niż być zdanym na sklepy wysyłkowe, owszem pewnie i bym dostał 25, 26 lutego, ale akurat w tym przypadku wolę kupić w dniu premiery normalnie w sklepie.

Opublikowano (edytowane)

Zazwyczaj w Empikach i MM wieksze hity sa w dniu premiery (mało tego w MM potrafia się (pipi).... i sa przed premierą ;) ), więc nie bardzo czaję tego narzekania .

Edit.Narzekania co poniektórych, nie Twojego-żeby nie było :)

Edytowane przez adi
Opublikowano

Weźcie nie róbcie z Polski takiej murzynlandii. Nie wiem gdzie wy kupujecie te gry. Ja w swoim mieście mam od groma sklepów i sprzedawców gdzie zawszę mogę kupić gry nawet przed premierą. A że w jakimś małym miasteczku nie ma wielu sklepów to się nie dziwcie.

Opublikowano (edytowane)

jest ok- na śląsku sklepów z grami może nie ma mnóstwo ale jest wystarczająco-w Chorzowie mamy sklep do wymiany używanych gier,w Katowicach w weekendy giełda,do tego Empiki ,Saturn i MM w 90% przypadków mają gry na premierą(gorzej z ceną ,która często jest przeostra) no i jest redakcja PSx Extreme gdzie osobiście można odebrać grę co też przeważnie czynię przy większych premierach gdy kupuje gry u nich

edit-hixx o bana się nie martw-nie ma piratów na ps3 więc sony jeszcze nigdy nie banowało nikogo na tej generacji :P.Co do serwerów to opinie sprzeczne-niektórzy mówią,że działają tylko trzeba mieć kopię sklepową ,a nie promo lub recenzencką ,a drudzy,że serwery ruszą dopiero 25 lutego.

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Amen. Ale jak założyłem temat o dysti cyfrowej, to od razu do głosy niestety doszło Polskie podejście - jak się potem wymieniać i odsprzedać grę? hehe...

a przy okazji - czy jeżeli dostaniecie grę 3 dni po premierze to ktoś umrze?