Grabar 5 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Na Allegro chodzi po 1450 zl.. Btw tyle samo wyjdzie kupno 80 GB i Killzona 2 osobno. Chyba, że uzależniasz zakup PS3 od pudełka w jakim go dostaniesz Cytuj
wojtekk8 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 http://www.menago.com.pl/product_info.php/products_id/2969 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Pudełko za(pipi)iste , trzeba przyznać. Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Trzeba będzie jeszcze zadzwonić do MM - gdyby było u nich za 1349 to byłoby świetnie:) Ale jednak w to wątpię, niech dadzą chociaż to 1399, to nie trzeba będzie zamawiać w jakimś sklepie internetowym, no i już w weekend będzie można pograć Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 oby saturn dotrzymał słowa bo jade na wagary 80 km pod saturnem czekac jak ktos z elblaga chce to moze wziac kase i pojechac kupic ;] Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Dzwoniłem przed chwilą do Saturna we Wrocku (Pasaż Grunwaldzki) i koleszka powiedział , że 25. będą mieli w sprzedaży ok. 50zestawów z gazetki (tzn.killzone+ film). Dogadałem się , że zadzwonie dzień wcześniej i jak już będą mieli na magazynie to odłoży mi dwa kompleciki i odbiore sobie spokojnie wieczorkiem Cytuj
Damian_v 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Pograłem dziś w Kz2 z godzinkę i powiem wam,że gra jest rewelacyjna grafika super do tego Polski Dubbing, lecz ten typ gier jest mi obojętny i wole pograć w Barnauta Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 newyorkdanzig O zestawie PS3 + KZ2 już wiadomo od jakiegoś czasu ! Została podana cena itp... Jak ci się w temacie szukać nie chce to wystarczy w google wpisać --> TUTAJ chłopie, każdą tu stronę przeczytałem i stąd ta niecierpliwość, a info o bundlu to było ale tylko takie, że będzie i że może za 1500 może za 1400 itd., a konkrety w końcu się dziś pojawiły, a na nie właśnie czekałem, a nie na zapowiedzi i plotki, sam zestaw nie interesuje mnie ponad to, że przy odpowiedniej cenie może wyjść atrakcyjnie ekonomicznie, pudełko mnie nie interesuje w ogóle bo to pudełko, mimo to dzięki za radę, teraz już będę wiedział jak się google używa 8) Cytuj
Kaper 666 17 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 a informacji o zestawie PS3 + KZ2 jak nie ma tak nie ma, tydzień do premiery a człowiek nawet nie wie co gdzie kiedy i za ile może kupić, sie w(pipi)ie i se chyba xboxa kupie... Ale masz naprawdę wielki problem <_< Cytuj
froniu 1 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 (edytowane) newyorkdanzig oficjalna cena to 1499zł Podali to już jakiś czas temu temu i nie były to żadne plotki tylko fakt Podało to SCEP wraz z informacją że pojawi się w tym samym dniu co premiera gry Wystarczyło trochę poszukać i byś wiedział a nie narzekać że niema żądnych informacji Killzone 2 jest grą w całości lokalizowaną na język polski, zawierając napisy oraz dubbing. W dniu premiery dostępny w sprzedaży będzie oprócz samej gry, specjalnie stworzony zestaw z PLAYSTATION 3 80GB. Dla tych, którzy jeszcze nie posiadają systemu PLAYSTATION 3 to idealny pakiet. Gra przeznaczona jest dla osób dorosłych. Sugerowana cena detaliczna zestawu to 1499PLN, sama gra będzie kosztowała 239PLN. Informacja z 22 stycznia ! Edytowane 18 lutego 2009 przez froniu Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 A ja mam pytanie gdzie wyrwać w premierę wersje limitowaną? Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 A ja mam pytanie gdzie wyrwać w premierę wersje limitowaną? W Empiku jest Limited edition collectors box z koszulka za 219 zł. Dzisiaj dostałem reklame a dużo wcześniej składałem pre-order w innym sklepie Koszulka wygląda całkiem zacnie Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 płakali już coniektórzy nad oceną GameInformera 8.75? Halo Wars dostało 9, a SF4 9.25... Cytuj
Słupek 2 123 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Dzwoniłem przed chwilą do Saturna we Wrocku (Pasaż Grunwaldzki) i koleszka powiedział , że 25. będą mieli w sprzedaży ok. 50zestawów z gazetki (tzn.killzone+ film). Dogadałem się , że zadzwonie dzień wcześniej i jak już będą mieli na magazynie to odłoży mi dwa kompleciki i odbiore sobie spokojnie wieczorkiem Co to za zestaw? To znaczy jaki film, jaka cena? Masz jakiegoś linka? U nas w Gdańsku w MM nic nie wiedzą. Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Zdaje się, że w Saturnach będą opylali Killzone 2 + Helikopter w Ogniu na Blu-Rayu za 199 zł. Nie ma jeszcze namacalnych źródeł, ale kilka osób dzwoniło i uzyskali potwierdzenie. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 A ja mam pytanie gdzie wyrwać w premierę wersje limitowaną? W Empiku jest Limited edition collectors box z koszulka za 219 zł. Dzisiaj dostałem reklame a dużo wcześniej składałem pre-order w innym sklepie Koszulka wygląda całkiem zacnie No ba: Ciekawe czy będzie można dostać na allegro osobno, jeśli tak, to pewnie ceny będą wysokie. ;] Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 A ja mam pytanie gdzie wyrwać w premierę wersje limitowaną? W Empiku jest Limited edition collectors box z koszulka za 219 zł. Dzisiaj dostałem reklame a dużo wcześniej składałem pre-order w innym sklepie Koszulka wygląda całkiem zacnie No ba: Ciekawe czy będzie można dostać na allegro osobno, jeśli tak, to pewnie ceny będą wysokie. ;] Tylko ktoś tam pisał wcześniej, że ta limitka będzie w Empiku dopiero w marcu Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Kurde mieć dojście to środków reklamowych,koszulki,czapki,breloki i plakaty. Cytuj
Onikage. 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 jak w marcu,skoro jest napisane 27 luty, ale rozbawil mnie tekst na stronie empiku,że koszulkę wyślą pocztą(lol) Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Zloz zamowienie i sprawdz date wysylki, wtedy poprawiaj co jest napisane. Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 (edytowane) A ja juz przeszedłem 50 procent gry ,moje rady nie grac z polskim dubingiem bo jest cichszy od ang i na 5.1 dupowo go slychac do tego często ucinają słowa w połowie zdania, ustawic czulosc galek co najmniej na 50 procent,jak na razie wrażenia z gry masakryczne miasto wygląda zabójczo do tego fajna zmiana akcji często obsługuje sie np działka,czołgi czy działka przeciwlotnicze i bardzo fajnie to wyglada !!! ale miasto to nic lokacje na pustyni to jest masakra powiem szczerze że nic wczesniej tsk wy(pipi)anego nie widziałem!!!kurz powiewające szmaty w zniszczonych fabrykach klimat miazdzy i zadne girsy tu nie podskoczą zupełnie nie ta liga !!zreszta nie bede psuł innym zabawy jest kosmicznieeeee animacja postaci niszczy a różnorodnosc działania broni<miotacz płomieni ,kołkownica>rozpieprza, już nie wspomne o tym jak te bronie wygladaja na samo przeladowywanie mozna patrzec bez konca...POZDRAWIAM <czekam na multi !!!> Edytowane 19 lutego 2009 przez hixx360 Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Nie rób nam smaka . Kolejny oficjalny spot reklamowy KZ2: Bardzo fajny. Cytuj
chelcho 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Dzwoniłem do Saturna i premeira KZ2 jest w środę. KZ2 + Helikopter w Ogniu BR za 199 FTW!!! Cytuj
hixx360 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 Dzwoniłem do Saturna i premeira KZ2 jest w środę. KZ2 + Helikopter w Ogniu BR za 199 FTW!!! tylko ze niestety juz wszytskie podobno sprzedane!?jesli ktos chce to mam zaklepana sztuke w złotych tarasach za 199 pln wlasnie z tym filmem bo ja juz swoja mam Cytuj
niemrawy 0 Opublikowano 19 lutego 2009 Opublikowano 19 lutego 2009 A ja juz przeszedłem 50 procent gry ,moje rady nie grac z polskim dubingiem bo jest cichszy od ang i na 5.1 dupowo go slychac do tego często ucinają słowa w połowie zdania, ustawic czulosc galek co najmniej na 50 procent,jak na razie wrażenia z gry masakryczne miasto wygląda zabójczo do tego fajna zmiana akcji często obsługuje sie np działka,czołgi czy działka przeciwlotnicze i bardzo fajnie to wyglada !!! ale miasto to nic lokacje na pustyni to jest masakra powiem szczerze że nic wczesniej tsk wy(pipi)anego nie widziałem!!!kurz powiewające szmaty w zniszczonych fabrykach klimat miazdzy i zadne girsy tu nie podskoczą zupełnie nie ta liga !!zreszta nie bede psuł innym zabawy jest kosmicznieeeee animacja postaci niszczy a różnorodnosc działania broni<miotacz płomieni ,kołkownica>rozpieprza, już nie wspomne o tym jak te bronie wygladaja na samo przeladowywanie mozna patrzec bez konca...POZDRAWIAM <czekam na multi !!!> nie wiem jak jest na innych zestawach, ale u mnie można osobno regulować siłe dzwięku dla subwofera, satelitek i centralnego, nie raz podkręcałem lekko same satelitki co by lepiej/wyrazniej słyszeć wszystko dookoła, centralny i subwofer sporadycznie też, także problem z "polskim dubingiem bo jest cichszy" częściowo da się chyba zminimalizować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi