Skocz do zawartości

Killzone 2

filipekcipek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a powiedzcie mi bo z tego co się orientuje to sieci MM i Saturn to jedna rodzina, więc jest szansa na podobne zestawy także w MM, może ma ktoś jakieś przecieki:)

Opublikowano
A ja juz przeszedłem 50 procent gry ,moje rady nie grac z polskim dubingiem bo jest cichszy od ang i na 5.1 dupowo go slychac do tego często ucinają słowa w połowie zdania, ustawic czulosc galek co najmniej na 50 procent,jak na razie wrażenia z gry masakryczne miasto wygląda zabójczo do tego fajna zmiana akcji często obsługuje sie np działka,czołgi czy działka przeciwlotnicze i bardzo fajnie to wyglada !!! ale miasto to nic lokacje na pustyni to jest masakra powiem szczerze że nic wczesniej tsk wy(pipi)anego nie widziałem!!!kurz powiewające szmaty w zniszczonych fabrykach klimat miazdzy i zadne girsy tu nie podskoczą zupełnie nie ta liga !!zreszta nie bede psuł innym zabawy jest kosmicznieeeee animacja postaci niszczy a różnorodnosc działania broni<miotacz płomieni ,kołkownica>rozpieprza, już nie wspomne o tym jak te bronie wygladaja na samo przeladowywanie mozna patrzec bez konca...POZDRAWIAM <czekam na multi !!!>

nie wiem jak jest na innych zestawach, ale u mnie można osobno regulować siłe dzwięku dla subwofera, satelitek i centralnego, nie raz podkręcałem lekko same satelitki co by lepiej/wyrazniej słyszeć wszystko dookoła, centralny i subwofer sporadycznie też, także problem z "polskim dubingiem bo jest cichszy" częściowo da się chyba zminimalizować

wiesz co dzieki za info bo w eufori posiadania i grania nawet nie zauwazylem

Opublikowano

Ja wczoraj dzwoniłem do Saturna w Katowicach i beda mieli komplet czyli Killzone 2 i Black Hawk Down za 199. Zamówiłem sobie na nazwisko ale jak sie zapytałem czy lista chętnych jest duzo to powiedziła ze nie... zapisuja jak Ktos chce ale bedą mieli duża dostawe i dla wszystkich wystarczy. Zobaczymy :)

Opublikowano
Co to za zestaw? To znaczy jaki film, jaka cena? Masz jakiegoś linka? U nas w Gdańsku w MM nic nie wiedzą.

Tutaj link , oferta póki co tylko w sieci Saturn.

...polecam zobaczyć nową gazetke z Saturna http://www.saturnpolska.pl/. Killzone ma być dostępny 25 lutego za 199 + film na BD "Helikopter w Ogniu". Oferta całkiem niezła.

Opublikowano (edytowane)
- Czy Klany dostaną swoje własne Forum?

Każdy z klanów dostanie swoją własną stronę ze statystykami, członkami ostatnimi grami etc. Będzie też osobne Forum Klanowe.

Więc FPeS będzie mógł mieć dwa fora :)

Reszta wywiadu z Sebem Downie na ps3site.pl pod tym adresem :)

Kaper 666 - co za problem anulować zamówienie?

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano (edytowane)
... animacja postaci niszczy a różnorodnosc działania broni<miotacz płomieni ,kołkownica>rozpieprza, już nie wspomne o tym jak te bronie wygladaja na samo przeladowywanie mozna patrzec bez konca...POZDRAWIAM <czekam na multi !!!>

No wlasnie, nie do konca. Rozumiem, ze "death animation" rzadzi- asbolutnie pierwsza klasa, mistrzostwo. Ale to jak biegaja, krocza Helghasci, czy zoldacy ISA, to wyglada bardzo stadardowo. Cod4 w tej materii wyglada znacznie lepiej. Czy nikt tego nie widzi? :rolleyes:

fajny filmik z multi, ale Battlefield, wciaz rzadzi :)

http://www.insidegamer.nl/playstation3/killzone2/videos/9737

Edytowane przez walek
Gość donsterydo
Opublikowano

Eeeee, przecież ten filmik jest beznadziejny, ludzie już nie oszukujcie samych siebie, przez te 3 minuty tam nawet nie ma 10s gry tylko stoją albo biegają w kółko bez sensu.

Jak te żółte kreski to był tor lotu granatu to programiści mogli to sobie darować bo wygląda jakby to sobie ktoś kredką w paincie rysował, psuje tylko efekt bardzo dobrej grafiki.

Opublikowano
Eeeee, przecież ten filmik jest beznadziejny, ludzie już nie oszukujcie samych siebie, przez te 3 minuty tam nawet nie ma 10s gry tylko stoją albo biegają w kółko bez sensu.

Grupka ludzi robi jakieś pierdoły w multi a ci tu piszą o jakimś "zawodzie grą" L-O-L .

Jak te żółte kreski to był tor lotu granatu to programiści mogli to sobie darować bo wygląda jakby to sobie ktoś kredką w paincie rysował, psuje tylko efekt bardzo dobrej grafiki.

........ A ktoś przypadkiem zwrócił uwagę na jakość samego nagrania ?.... Nie ?...... heh..... uahahahhahahahahahaha !! :lol: .

Opublikowano

A ja powiem tak: grałem w demko. Dla mnie ta gra przegrała ze swoim hype'em. Może i jest dobra, ale BEZ JAKICHKOLWIEK REWELACJI prócz grafiki. Ja rozumiem, że strzelając ręka lata, ale to co w Killzonie zrobili to pożoga. Mam wrażenie, iż nasz heroł to pierwsza lepsza pipa. Nie umie W MIARE PROSTEJ linii strzału utrzymać...spoko. Następny fakt: mam wyrzutnie rakiet, strzelam nią w gościa i co widzę? "next-gen" jak w ryj strzelił:/ Latające kukiełki i tyle. Gdzie oderwane łapy itp? Tak wiem, gra musi mieć dobry przedział wiekowy (o zgrozo).

Podjarka jest TYLKO I WYŁĄCZNIE bajerami graficznymi i fizyką postaci (chodzenie itp), można się jako tako wczuć. Słowa oto są moje i zlinczowany zostanę, ale powiem krótko, grę kiedyś nabęde i chcę grać w nią z satysfakcją a nie spuszczając się przy TV z powodu dzikich snów i znając całość z gifów, filmików whatever.

Opublikowano
A ja powiem tak: grałem w demko. Dla mnie ta gra przegrała ze swoim hype'em. Może i jest dobra, ale BEZ JAKICHKOLWIEK REWELACJI prócz grafiki. Ja rozumiem, że strzelając ręka lata, ale to co w Killzonie zrobili to pożoga. Mam wrażenie, iż nasz heroł to pierwsza lepsza pipa. Nie umie W MIARE PROSTEJ linii strzału utrzymać...spoko. Następny fakt: mam wyrzutnie rakiet, strzelam nią w gościa i co widzę? "next-gen" jak w ryj strzelił:/ Latające kukiełki i tyle. Gdzie oderwane łapy itp? Tak wiem, gra musi mieć dobry przedział wiekowy (o zgrozo).

Podjarka jest TYLKO I WYŁĄCZNIE bajerami graficznymi i fizyką postaci (chodzenie itp), można się jako tako wczuć. Słowa oto są moje i zlinczowany zostanę, ale powiem krótko, grę kiedyś nabęde i chcę grać w nią z satysfakcją a nie spuszczając się przy TV z powodu dzikich snów i znając całość z gifów, filmików whatever.

Ciekawe jak Tobie by szło utrzymywanie " w miare prostej lini strzalu " :rolleyes:

Opublikowano

Jak pisałem, wojak to wojak, a nie ciota jakaś pierwsza lepsza. Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem tego elementu gry. Karabinem strzela się po 2-3 pociski bo potem walisz 10 metrów od przeciwnika.

Opublikowano

Uzasadniam dlaczego mi się nie podobało. Wrzucenie hasła nie podoba mi się bo nie to opinia warta gówna ot co. Pogram kiedy w całość to też napiszę swoją opinie. Do tego jest forum żeby wyrazić swój pogląd nieXD?