Opublikowano 28 lutego 200916 l Spieszyłem się i zapomniałem poza tym nie chciałem by ktoś z nim zżyty dostał ataku serca grając
Opublikowano 28 lutego 200916 l witam, ruszyla nowa inicjatywa, chcemy razem z graczami stworzyc najwiekszy polski serwis dotyczacy killzone2, chodzi o opis uniwersum, tips&triks, grafiki, tutoriale , newsy ze swiatka a w przyszlosci za, jakis miesiac pragniemy doprowadzic do zrzeszenia wiekszosci polskich klanow grajacych w ta gre i stworzyc lige, na wzor tej ktora prowadzimy juz prawie od roku w Cod4. Strona wystartowala dzis w nocy , mozna ja znalezc pod adresem http://www.ps3liga.pl . zapraszamy wszystkie osoby ktore chca miec swoj udzial w tworzeniu spolecznosci killzone2 w naszym kraju pozdrawiam
Opublikowano 28 lutego 200916 l Wczoraj wieczorkiem zagrałem na Polskim serwerze.....(chyba u Boro), nigdzie na żadnym serwerze nie było takiego chaosu! 32 bydła biegało gdzie chciało na mapie na pustyni(czyli miejsca było dużo), ku.rwa ISA postawili działka przed naszym spawnem i punkty respawnu, i sobie nabijali punkty nosz kur... po za tym pełno szpiegów, snajperów(była szansa grania snajperką z moim poziomem), graliśmy chyba wszystkie wyzwania po kolei Na następnej mapie było lepiej na szczęście, ale i tak Polacy to zawsze cwaniacy taka prawda.
Opublikowano 28 lutego 200916 l A dla ludzi o super mocnych nerwach Show... http://zeratulpl.blogspot.com/2009/02/kill...owshowshow.html Za(pipi)iste show...nie chce mi sie nawet liczyc ile tam jest mega baboli w tym filmiku...usmialem sie na maxa ...choc sam grajkac w kampanie mialem chyba szczescie bo nie trafialem na cos takiego...
Opublikowano 28 lutego 200916 l odpalcie sobie jakąś plansze w multi i nie dołączajcie do gry tylko wybierzcie opcję"dołącz jako widz".Wbiłem się tak wczoraj na planszę będąca multiplayerowym odpowiednikiem lokacji z 1 misji.Przełączałem kamery,które dodatkowo można obracać analogiem i oniemiałem-np kamery nr1 i 3 pokazują na raz całą lokację gdzie biega 32 graczy i okolicę-wszystko jest w 3d,genialnie wykonane,nawet elementy bardzo daleko od planszy,dodatkowo mnóstwo źródeł światła,cienie,woda,zero uproszczeń i cały czas stabilna animacja-OBŁĘD btw.w kampanii czuć sporo inspiracji filmami o Obcym-nie tylko wykonanie pojazdów(transportery ISA,Helgastów) ale nawet etap na statku i wykonanie korytarzy i gra oświetlenia to często wypisz wymaluj sceneria drugiej części filmu Aliens.Nawet pojazd w 8 etapie to też poniekąd zabawka z filmu.Miodzio
Opublikowano 28 lutego 200916 l In patch 1.11, players can no longer add bots to online games as Guerrilla has noticed that some players have been fighting against low-end bots to increase their experience points. Guerrilla says this is just a temporary solution, though, and a more permanent one is "forthcoming". -www.qj.net Krótko mówiąć koniec expienia na botach A to dla niektórych Edytowane 28 lutego 200916 l przez szajbz
Opublikowano 28 lutego 200916 l To ten wczorajszy patch? Wydaje mi się, że zmienili nieco sterowanie, musiałem zmniejszyć czułość gałek (może sie mylę)
Opublikowano 28 lutego 200916 l In patch 1.11, players can no longer add bots to online games as Guerrilla has noticed that some players have been fighting against low-end bots to increase their experience points. Guerrilla says this is just a temporary solution, though, and a more permanent one is "forthcoming". -www.qj.net Krótko mówiąć koniec expienia na botach ja bym zresetował rankingi bo czołówka rankingu ma już tak wyśrubowany ratio i punkty dzięki grze od premiery na botach,że nigdy już się ich nie dogoni i do końca ranking będzie o du.pę rozczasł Edytowane 28 lutego 200916 l przez Ficuś
Opublikowano 28 lutego 200916 l Wuja, nie po to przez 14 H zapierdzielełem zeby być przy końcu żeby teraz zresetowali wszystko. Powinniście wiedzieć że statystyki i rankingi zawsze są (pipi) warte tak naprawdę. Ni powinno się na to zwracać uwagi nawet. Online Wam też nie działa w tej chwili?
Opublikowano 28 lutego 200916 l Napisałem na boardsus.playstation.com żeby Seb dał full changeloga patcha 1.1, zobaczymy czy odpisze
Opublikowano 28 lutego 200916 l u mnie multi tez nie dziala. dopiero teraz zauwazylem ze w multi mozna przelaczac kucanie na on/off
Opublikowano 28 lutego 200916 l Mi też wyskakuje błąd. W międzyczasie oblukałem reckę KZ2 na TV4 i kolesie nawet odnieśli się do podsumowania z Extrima "Należy zgodzić się ze stwierdzeniem, że Killzone 2 to Halo i Gearsy razem wzięte". Co do reseta to szkoda mi tych co uczciwie pracowali, dla całej reszty "Fast XP" itp to już nie :>
Opublikowano 28 lutego 200916 l GRAM TV dali 10 P.S. Ostatni level mi został Edytowane 28 lutego 200916 l przez szymuR1920
Opublikowano 28 lutego 200916 l In patch 1.11, players can no longer add bots to online games as Guerrilla has noticed that some players have been fighting against low-end bots to increase their experience points. Guerrilla says this is just a temporary solution, though, and a more permanent one is "forthcoming". -www.qj.net Krótko mówiąć koniec expienia na botach Hmmmm..... to dziwne bo gralem wczoraj mecz, w ktorym bylo troche botow, to bylo juz po instalacji patcha. Edytowane 28 lutego 200916 l przez saptis
Opublikowano 28 lutego 200916 l Boty mogą być, ale po zabiciu bota nie naliczy ci XP. I nie rozumiem co to za przyjemność grac z botami. Edytowane 28 lutego 200916 l przez YETI
Opublikowano 28 lutego 200916 l Wczoraj wieczorkiem zagrałem na Polskim serwerze.....(chyba u Boro), nigdzie na żadnym serwerze nie było takiego chaosu! 32 bydła biegało gdzie chciało na mapie na pustyni(czyli miejsca było dużo), ku.rwa ISA postawili działka przed naszym spawnem i punkty respawnu, i sobie nabijali punkty nosz kur... po za tym pełno szpiegów, snajperów(była szansa grania snajperką z moim poziomem), graliśmy chyba wszystkie wyzwania po kolei Na następnej mapie było lepiej na szczęście, ale i tak Polacy to zawsze cwaniacy taka prawda. też tam grałem, ładny wjazd na chatę nam zrobili, nie dało się wyjść z respawna ;o
Opublikowano 28 lutego 200916 l No to wszystko jasne. Jesli chodzi o granie z botami to moze sie przydac do cwiczen w klanie: Zakladamy mecz: Ludzie vs. boty i cwiczymy taktyki klanowe. Edytowane 28 lutego 200916 l przez saptis
Opublikowano 28 lutego 200916 l Ale poważnie to tego co dał Zeratul, są czasami takie momenty że walisz do typa a on nic :???: (Ze Snajpy central w głową i wafel)
Opublikowano 28 lutego 200916 l Boty mogą być, ale po zabiciu bota nie naliczy ci XP. I nie rozumiem co to za przyjemność grac z botami. Własnie co mnie zdziwiło naliczało normalnie XP
Opublikowano 28 lutego 200916 l Pograłem wczoraj w nocy w multi i bardzo mi przypadło do gustu . Ostatnie moje multi w FPS-ie to była pierwsze cześć Resistance w której ginęło się co kilka sekund. Tutaj tymczasem plansze są rozleglejsze zarówno w pionie jak i poziomie. Gra jest bardziej taktyczna, dużo przesmyków, ścieżek, można próbować, zachodzić przeciwników z różnej strony. No i tryby rozgrywki są ekstra szczególnie jak są dobierane losowo
Opublikowano 28 lutego 200916 l Boty mogą być, ale po zabiciu bota nie naliczy ci XP. I nie rozumiem co to za przyjemność grac z botami. Własnie co mnie zdziwiło naliczało normalnie XP Wczoraj przed patchem Ja mam taką prośbę, jeżeli zakładacie grę, to darujcie sobie mecze do 32 graczy, może 2-3 mapy nadają się do tylku graczy. Na innych to jest tylko i wyłącznie zadyma i zero przyjemności z gry. PS. Powinno się zakazać używac bazookie i granatnika. Najlepsze jak jakis kretyn biega i wali cały czas z bazookie, pewnie inaczej nie potrafi nabić fraga W jakiś poważniejszych turniejach na bank te bronie będą wykluczone. Edytowane 28 lutego 200916 l przez YETI