Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Bylo juz o tym, GG grzebie w niej od jakiegos czasu, wkrotce wszystko powinno dzialac jak nalezy. Cytuj
Neox 158 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 (edytowane) Kur.....wa co jest grane, pogram z godzine czasu i trzba konsole restartowac i tak mamy wszyscy co gramy akurat ze soba, juz mnie to doprowadza do nerwicy;/;/ Mam to samo.....tz. kilka dni wczesniej 3-4 zwiechy, wczoraj wszystko ladnie smigalo dzisiaj gram i znow zwiecha kur..... mac. Edytowane 4 marca 2009 przez Neox Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Ja zagrałem dzisiaj dwa meczy i wczoraj z trzy ....zero zwiech Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 bawił się ktoś poziomem trudności Elite?Z ciekawości odpaliłem dziś sobie kilka misji (w tym ostatnią misje na tym poziomie).....chyba jest jeszcze bardziej hardcorowo niż w CoD4.Nie wyobrażam sobie ostatniego holu i tego co trzeba będzie tam robić by go przejść. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Niestety nie Standard w Xboxie,a w PS3 nadal tego nie ma Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Muzyka tak, zdjecia nie Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Muzyka tak, zdjecia nie Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Muzyka tak, zdjecia nie Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Niestety nie Standard w Xboxie,a w PS3 nadal tego nie ma Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Muzyka tak, zdjecia nie Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Muzyka tak, zdjecia nie Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Muzyka tak, zdjecia nie To jak w końcu jest? Cytuj
dunpeal 10 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Niestety nie Standard w Xboxie,a w PS3 nadal tego nie ma Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Muzyka tak, zdjecia nie Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Muzyka tak, zdjecia nie Można słuchać muzy z HDD i robić foty podczas gry? Muzyka tak, zdjecia nie To jak w końcu jest? Da sie na 100% bo sprawdzalem grajac multi. Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 bawił się ktoś poziomem trudności Elite?Z ciekawości odpaliłem dziś sobie kilka misji (w tym ostatnią misje na tym poziomie).....chyba jest jeszcze bardziej hardcorowo niż w CoD4.Nie wyobrażam sobie ostatniego holu i tego co trzeba będzie tam robić by go przejść. po ostatniej misji na poziomie veteran nawet nie będę starał się puki co gry odpalać na poziomie elite . Jak podniosę swojego skilla na multi to może rozpocznę grę na tym poziomie Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 macie jakis sposob na radeca?? bo gine co kilka sekund... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) SPOILERY! Wczoraj gralo mi sie w multi najlepiej od jakiegos czasu w jakakolwiek gre a to dzieki doborowemu towarzystwu z tego forum (i pewnie nie tylko). Bylo naprawde super i konkretnie. Niestety nie zawyzalem statystyk zadnej z druzyn, do ktorych mnie wrzucilo, ale mysle ze jako mieso armatnie tez sie zasluzylem (w koncu na kims fragi mozecie nabijac a i wlasnym cialem oslanialem gdy trzeba bylo ). No ale ribbonow dostalem kilka wiec nie bylo tak zle... No i fajnie bylo z Wami zamienic pare slow w rodzimym jezyku. Faktycznie w walkach z Polakami najfajniej jest bo troche HS-ow macie i mozna sobie nawrzucac (za co przepraszam w razie co, to tylko atmosfera walki - ale i tak Owiec nienawidze Cie, kurna ile ten czlowiek razy mnie nazabijal...) Ktos na headsecie skarzyl sie na lagi. Dziwne bo wszystko u mnie hulalo perfekcyjnie w moim odczuciu -to chyba nie serwer byl winny (Polska - Boro). Pozdrowka! Edytowane 5 marca 2009 przez grzes_l Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) macie jakis sposob na radeca?? bo gine co kilka sekund... 1. Shotgun i poruszaj sie do tyłu, bedzie sie pojawial przed shotgunem to go bach. 2. Jak jest blisko to nóż i napierdzielaj najszybciej jak możesz. Jak się oddali i strzela to lufę mu z broni. Edytowane 5 marca 2009 przez Wieslawa Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 spoko dalem rade thx za pomoc. szkoda tylko ze giera jest troche krotka na singla. czas teraz na multi Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Killzone 2 Vs. Halo 3 Czy jestem fanboy Sony? http://www.frontgracza.pl/2009/03/killzone-2-vs-halo-3/ Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) Killzone 2 Vs. Halo 3 Czy jestem fanboy Sony? http://www.frontgracza.pl/2009/03/killzone-2-vs-halo-3/ IMO durne porównanie bo wszystko zależy od gusta gracza... Moje by wyglądało tak... 1. Postać Główna - Halo 3. Na Master Chiefa nie ma ch.ja we wsi 2. Historia - Halo 3. Zerowa fabuła KZ2, niewykorzystanie uniwersum itd. 3. Broń - KZ2. Animacja przeładowania, design broni. Zwycięzca może być tylko jeden. 4. Przeciwnicy - KZ2 Design Helghastów jest ciekawszy, mają bardzo dobre AI. Zdecydowanie lepsi przeciwnicy niż Grunty, Jackale i Bruty. Ale i tak KZ przegrywa w AI. Ale ogólnie lepiej od H3 5. Kampania - Halo 3. Otwarty nieprzewidywalny świat. Samotna walka bohatera o humanity last stand. 6. Multiplayer - Halo 3. Więcej trybów rozgrywki, większa możliwość customizacji, Forge (edytor map), Grifball. Większa ilośc map itd. 7. Extra - Halo 3. KZ2 jest jednym skryptem. Kampanię przechodzi się identycznie. W Halo 3 poza nieprzewidywalnym światem i przeciwnikami, dochodzi co-op i czaszki zmieniające rozgrywkę. Więc nie wiem co Allu za bzdury pisze Halo 3 - 5 : 2 KZ2 Edytowane 5 marca 2009 przez Zeratul Cytuj
froniu 1 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) To nie opinia Allu tylko GamePro.com , Bzdury jak bzdury, tak jak napisałeś na początku wszystko zależy od gustu gracza i dobrze bzdurami można nazwać twoje porównanie Edytowane 5 marca 2009 przez froniu Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 tylko, ze ja nie przedstawiam opini na portalu internetowym tylko na forum... i nie mam zamiaru wywolywac wojny i zyskiwac slawy w przeciwienstwie do tego portalu Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Multiplayer to nie customizacja a przyjemnosc i odczucia przede wszystkim. Mi do Halo 1 nie chcialo sie wracac. Halo 3 nie chcialo mi sie kontynuowac, a co dopiero wracac... No i kazdy by zrobil wlasne porownanie... Co do skryptow - tylko trigger sie powtarza, potem jest bardzo roznie i duzo zalezy od naszego zachowania... No i odczucia wojny... Zadna gra tego nie oferuje dzis... Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) bawił się ktoś poziomem trudności Elite?Z ciekawości odpaliłem dziś sobie kilka misji (w tym ostatnią misje na tym poziomie).....chyba jest jeszcze bardziej hardcorowo niż w CoD4.Nie wyobrażam sobie ostatniego holu i tego co trzeba będzie tam robić by go przejść. Pograłem chwilę na poziomie Elite i szczerze mówiąc spodziewałem się, że, zwłaszcza po pierwszym przejściu gry na Easy, zostanę wdeptany w ziemię. A póki co nie jest tak źle - Helghastom nie trzeba wpakować tony ołowiu, żeby klęknęli, nóż dalej jest przegięty, tyle tylko że Sev bardzo szybko ginie, no i nie ma celownika, ale do tego spokojnie idzie się przyzwyczaić. Generalnie uważam, że na tym poziomie powinno grać się w singla, bo gra zmusza do korzystania z cover systemu i ostrożnego czyszczenia kolejnych pomieszczeń. Fabularnie nie spodziewałem się kokosów, więc zawiedziony fabułą nie jestem - ba, uważam, że jest dobra. Przede wszystkim, czuć, że jesteśmy na wojnie. Końcówka jest świetna, nasz Team Alpha to kozaki jakich mało, Radec doskonale spisuje się w roli głównego złego. Brakowało mi tylko więcej cut-scenek z naszą drużyną, zwłaszcza, że niektóre dialogi były naprawdę przednie i można było wycisnąć z tego teamu więcej. Sev jako główny bohater nie grzeszy charyzmą - ot, żołnierz, ale w zasadzie w ogóle mi to nie przeszkadzało. Na plus postać Narville'a, na minus Templar. Za mało go było w grze, w dodatku zamiast wykreować go na herosa, zrobiono z niego pokrakę. Scena jego śmierci to lipa - żeby pułkownik, dowódca floty, nie miał przy sobie choćby pistoletu? Ogólnie, moim zdaniem, fabularnie gra dała radę. Chociaż nie przeczę, że fabułą, mogła i pewnie powinna wgnieść w fotel, a była IMO po prostu dobra. Z tego uniwersum, Helghastów, klimatu niegościnnej, rządzonej twardą ręką planety, który w każdej z misji wprost bije z ekranu twórcy mogli wycisnąć więcej. BTW: Co to za flota na końcu gry? Wydawało mi się, czy te statki rzeczywiście strzelały do krążowników ISA? Edytowane 5 marca 2009 przez Khadgar Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Killzone 2 Vs. Halo 3 Czy jestem fanboy Sony? http://www.frontgracza.pl/2009/03/killzone-2-vs-halo-3/ IMO durne porównanie bo wszystko zależy od gusta gracza... Moje by wyglądało tak... 1. Postać Główna - Halo 3. Na Master Chiefa nie ma ch.ja we wsi 2. Historia - Halo 3. Zerowa fabuła KZ2, niewykorzystanie uniwersum itd. 3. Broń - KZ2. Animacja przeładowania, design broni. Zwycięzca może być tylko jeden. 4. Przeciwnicy - KZ2 Design Helghastów jest ciekawszy, mają bardzo dobre AI. Zdecydowanie lepsi przeciwnicy niż Grunty, Jackale i Bruty. Ale i tak KZ przegrywa w AI. Ale ogólnie lepiej od H3 5. Kampania - Halo 3. Otwarty nieprzewidywalny świat. Samotna walka bohatera o humanity last stand. 6. Multiplayer - Halo 3. Więcej trybów rozgrywki, większa możliwość customizacji, Forge (edytor map), Grifball. Większa ilośc map itd. 7. Extra - Halo 3. KZ2 jest jednym skryptem. Kampanię przechodzi się identycznie. W Halo 3 poza nieprzewidywalnym światem i przeciwnikami, dochodzi co-op i czaszki zmieniające rozgrywkę. Więc nie wiem co Allu za bzdury pisze Halo 3 - 5 : 2 KZ2 Ja (pipi)e, chłopie wyjdź Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Zeratul, planujesz może pokazać multi killzona w showshowshowshow? Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) Spoiler odnośnie mojej nie umiejętnej walki z Radecem No ja to nie wiem może i jestem straszym nubem ale kompletnie nie daje sobie rady z gwardią Radec`a, mój najlepszy wynik to śmierć kiedy zaczynają pojawiać się Ci z rpg No ja to nie wiem może i jestem straszym nubem ale kompletnie nie daje sobie rady z gwardią Radec`a, mój najlepszy wynik to śmierć kiedy zaczynają pojawiać się Ci z rpg. Po wbiegnięciu na piętro rozwalam tych z miotaczami, potem Ci z dołu i lece na prawo pilnować schodów, da rade tym sposobem przejść? Dużo czasu musze wytrwać pomiędzy pojawieniem się pierwszy Higów z rpg do czasu zaprzestanie napieranie przez piechote ? Edytowane 5 marca 2009 przez krak2610 Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 najbezpieczniejsze miejsce to balkon, siedź tam i wybijaj tych którzy wbiegli na piętro. Jak ich wybijesz to wtedy oczyść sobie szybko tych co zostali na dole i na końcu zostaną Ci kolesie z RPG, których za pomocą snajperki zdejmiesz, ale trzeba działać dosyć szybko. Jak wybijesz kolesi z RPG to zostanie Ci walka z Radeciem. Aha, czekpoint jest w momencie jak statek wbija się do pałacu, małe ułatwienie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi