Litwin81 1 155 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Mówie o sobie a nie o dzieleniu się kontem Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 (edytowane) Mówie o sobie a nie o dzieleniu się kontem kupilem sam i nie zaluje...narazie ciezko mi sie odnalezc na krazowniku ISA ...zauwazyliscie ze jak celujecie z zoomen to wpadaja 3 punkty a bez zoomu 1...jak bylo to sry Edytowane 1 maja 2009 przez Szymek_PL_ Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 (...)...zauwazyliscie ze jak celujecie z zoomen to wpadaja 3 punkty a bez zoomu 1...jak bylo to sry Ale, że co? Mam włączony zoom - dostaje za killa 3 punkty, a jak wyłączę to 1? O to Ci chodzi? Bzdura jakaś. Pewien jesteś, że coś Ci się nie pomerdało? Nic takiego w K2 nie ma miejsca ( chyba, że coś patch spieprzył, ale wczoraj chwilę grałem i żadnych takich cudów nie widów nie uświadczyłem ). Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 No właśnie nie kupie,może to głupie ale jestem przeciwny takiemu zarabianiu kasy. Śmieszna cena za 22zł. Bardzo fajne mapy. Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 No właśnie nie kupie,może to głupie ale jestem przeciwny takiemu zarabianiu kasy. Niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że w materii DLC za kasę nic się nie zmieni i albo wskoczysz na ten wózek z innymi graczami albo będziesz stał z boku i obserwował jak inni grają w ekskluzywne dodatki. Żeby nie było niedomówień. Mnie samego ten fakt nie zachwyca, ale to jest po prostu naturalna kolej rzeczy w świecie elektronicznej rozrywki. Ekspansji online gamingu nie da się zatrzymać. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Może,na dobrą sprawe nie ciągnie mnie nawet do tych map.Możecie wierzyć lub nie.Gram tylko sam online bo z klanu zrezygnowałem,więc tam nie musze mieć tych map za wszelką cene. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Może,na dobrą sprawe nie ciągnie mnie nawet do tych map.Możecie wierzyć lub nie.Gram tylko sam online bo z klanu zrezygnowałem,więc tam nie musze mieć tych map za wszelką cene. Doskonale ciebie rozumiem, wkurzające jest płacić za dodatki, zwłaszcza takie które wychodzą w miesiąc po premierze gry, ale... Ale są takie za które warto wyskoczyć z kasy, co innego taki epilog do PoP, który wała wnosi do fabuły i starczy na 2 godziny grania, a co innego dodatkowe mapy do online. Przecież na nich można spokojnie zarwać kilkadziesiąt godzin. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Tak sie rzucam,ale pewnie jakby była plaża to bym się złamał.Na szczeście nie trafili w moje gusta Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 (...)...zauwazyliscie ze jak celujecie z zoomen to wpadaja 3 punkty a bez zoomu 1...jak bylo to sry Ale, że co? Mam włączony zoom - dostaje za killa 3 punkty, a jak wyłączę to 1? O to Ci chodzi? Bzdura jakaś. Pewien jesteś, że coś Ci się nie pomerdało? Nic takiego w K2 nie ma miejsca ( chyba, że coś patch spieprzył, ale wczoraj chwilę grałem i żadnych takich cudów nie widów nie uświadczyłem ). i znowu tak mam...w kazdym trybie...ostatnio cos zlego mi sie z k2 dzieje (zawiechy, lagi, doczytujace sie tekstury)...dziwna sprawa Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 Za headshota jest więcej punktów - może o to chodzi. Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 1 maja 2009 Opublikowano 1 maja 2009 ja mam z kolei prawie co mecz cos takiego,ze w statach meczowych zawyza mi liczbe killi.zaczalem sam liczyc ilu ustrzelilem i czesto po np.5 killach sprawdzam staty a tam 7...WTF? Cytuj
Siarex 4 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 (edytowane) ja mam z kolei prawie co mecz cos takiego,ze w statach meczowych zawyza mi liczbe killi.zaczalem sam liczyc ilu ustrzelilem i czesto po np.5 killach sprawdzam staty a tam 7...WTF? Za headshoty dostajesz 2pkt'y, czyli praktycznie nie masz ani jednej liczby, która na końcu meczu, pokazuje ilu gości ubiłeś(ratio jest liczone normalnie, kill=kill). W ogóle te staty to są dziwnie rozpisane, sam nie wiem po co są niektóre z nich (np. ten pięciobok - kompletnie nie wiem co on pokazuje:P) Edytowane 2 maja 2009 przez Siarex Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Też was wyrzuca z meczów z japońcami? Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 nie zauwazylem,ale za to sa problemy z polaczeniem czasami Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 Pograłem troche w Saturnie - gra fajna. Pożyczyłem grę od kumpla - super gra. Przetestowałem multiplayer - GRA CUDO! Nigdy nie grałem w lepszą grę ;D I dlatego niedawno zakupiłem sobie własnego Killzone'a 2 i zamierzam zdobyć jak najwyższy ranking Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 ja mam z kolei prawie co mecz cos takiego,ze w statach meczowych zawyza mi liczbe killi.zaczalem sam liczyc ilu ustrzelilem i czesto po np.5 killach sprawdzam staty a tam 7...WTF? Za headshoty dostajesz 2pkt'y, czyli praktycznie nie masz ani jednej liczby, która na końcu meczu, pokazuje ilu gości ubiłeś(ratio jest liczone normalnie, kill=kill). W ogóle te staty to są dziwnie rozpisane, sam nie wiem po co są niektóre z nich (np. ten pięciobok - kompletnie nie wiem co on pokazuje:P) 'Pięciobok pokazuje punkty misji. Przykładowo w Ofiarach Wojny dostajesz 3 punkty za zabicie, z czego 1 punkt idzie na kill a 2 pozostałe to punkty misji i desygnowane są do rubryki pod 'pięciobokiem'. Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 ja mam z kolei prawie co mecz cos takiego,ze w statach meczowych zawyza mi liczbe killi.zaczalem sam liczyc ilu ustrzelilem i czesto po np.5 killach sprawdzam staty a tam 7...WTF? Za headshoty dostajesz 2pkt'y, czyli praktycznie nie masz ani jednej liczby, która na końcu meczu, pokazuje ilu gości ubiłeś(ratio jest liczone normalnie, kill=kill). W ogóle te staty to są dziwnie rozpisane, sam nie wiem po co są niektóre z nich (np. ten pięciobok - kompletnie nie wiem co on pokazuje:P) dzieki,tak wlasnie myslalem ze to pewnie przez headshoty,a do tego ubite boty tez sie chyba licza,nie?troche to dziwne,ze nie widzi sie,ilu faktycznie polozylo sie trupem,dopiero w rankingach prawdziwe liczby sie pokazuja.ten celownik w statach powinien pokazywac liczbe killi,a kazdy dodatkowy punkt,czy to za headshot czy za bota powinien leciec do punktow misji,coby przejzystsze to wszystko bylo Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 The Killzone Chronicles, Part 6 http://www.killzone.com/kz/news.psml?kz_ne...;kz_news_page=0 Cytuj
rydziu87 5 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Ma ktoś wolnego slota z mapkami? Albo czy mógłby mi ktoś kupić ten dodatek? :> Oczywiście kasę przeleję na konto. Pozdrawiam. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 Wybrałem język polski ale teraz chce zmienić na angielski jak to zrobić ? W opcjach nie znalazłem. Wykasuj save game i game data utility z dysku Ale wiąże się to z utratą trophies tak ? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 obadałem przez chwilę nowe mapki-są porządnie zaprojektowane i na pewno pod tym względem nie odstają od starych. Od strony graficznej mistrzostwo świata-ale to raczej było do przewidzenia,w końcu bazują na chyba najładniejszych etapach z single playera więc nie mogło być inaczej Co do ceny-wg mnie te dwie mapki powinni dać za darmo,a dopiero ewentualny następny pack(dużo na to wskazuje,że będzie zawierać mapy z jedynki) powinien być płatny. Cytuj
POL_SouL 1 Opublikowano 3 maja 2009 Opublikowano 3 maja 2009 obadałem przez chwilę nowe mapki-są porządnie zaprojektowane i na pewno pod tym względem nie odstają od starych. Od strony graficznej mistrzostwo świata-ale to raczej było do przewidzenia,w końcu bazują na chyba najładniejszych etapach z single playera więc nie mogło być inaczej Co do ceny-wg mnie te dwie mapki powinni dać za darmo,a dopiero ewentualny następny pack(dużo na to wskazuje,że będzie zawierać mapy z jedynki) powinien być płatny. No mi się plaża marzy. Ale czy 22zł to dużo za 2 całkiem nowe mapki z całkowicie odmiennymi miejscówkami? Nie poszli panowie z GG na łatwiznę i to się im chwali. Wiadomo, lepiej gdyby wszystkie DLCeki były bezpłatne, ale to nie Criterion... Niemniej jednak mapki fpytkę. Ale (tutaj tip*) jak ktoś chce sobie poprawić ratio to najlepiej na Wasteland Bullet zagrać sniperem - wszystkich można z pokładu górnego pociągu ściągać aż miło. Nie zdziwię się jak niedługo wszyscy będą ustawiać pod względem tej mapy brak opcji wyboru Snipera. Miazga. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 omg elite ssie pałe, nie wiem dla kogo takie gówna robią, odpuszczę se chyba bo prędzej konsola wyleci przez okno niż to zaliczę :CCCC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi