Jacobss 2 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 (edytowane) No i? Nadal nie widzę związku. Sytuacja jest zgoła inna, bo to jest tylko życzenie sobie, bo beta, póki co, nie ma określonej daty. Zresztą zapowiada się na listopad. Więc nadal nie widzę związku. Edycja: Przypomniało mi się jeszcze, że były przecież plotki, iż beta ma być 7 listopada, aby odstraszyć potencjalnych ludzi od 360. Edytowane 14 sierpnia 2008 przez Jacobss Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Nowy trailer z multi: http://psnow.es/index.php/video/play/killz...iplayer_trailer Zapowiada się po prostu rewelacyjnie. Cytuj
mr.Zajac 35 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Co do filmiku to nie mam pytań ,coś czuje ,że rzuce raz na zawsze COD4 w kąt ^_^ Podoba mi się motyw z lęczącym paralizatorkiem [02:13] Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Nowy trailer z multi: http://psnow.es/index.php/video/play/killz...iplayer_trailer Zapowiada się po prostu rewelacyjnie. genialnie,multi wyraźnie w stylu CoDa ,a nie Queka/Unreala co mi się bardzo podoba.Widać ,że będzie taktycznie,będzie trzeba dobierać tematy wg zawodów i wzorem CoD4 będzie można wezwać nalot,który w K2 będzie w postaci latającego pojazdu bojowego Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 mam nadzieje ze nie bedzie czegoś takiego jak na maxa randomowy helikopterek z CoD 4 Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Orgazm. Super się to prezentuje. No i grafika nie odstaje zbytnio od singla . Akcja, akcja, akcja. Mam tylko zastrzeżenie do snajpera - boję się, że będzie on zbyt silny, w porównaniu do innych klas. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Dobry snajper zawsze jest mega mocny.10 snajperów potrafi zatrzymać jednostke piechoty Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Filmik miazdzy, grafa, animacje - 1sza klasa. Mam nadzieje, ze nie bedzie lagow- jesli nie bedzie to szykuje sie najlepszy onlinowy shooter ever. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Trailer extra nie wiem czy było (za dużo postów powstaje w tym temacie dla kogoś dochodzącego) poniżej podział na klasy In KZ2 a primary skill can never be a secondary skill. Here's the list: Rifleman: The default multiplayer character is assigned when no primary badge is selected. A secondary badge may still be added. Riflemen can start with most weapons, except for the specialized ones. Engineer: Primary badge ability: Sets up an automated turret which targets the enemy. Secondary badge ability: Repairs ammunition dispensers, mounted guns, and automated turrets. Medic: Primary badge ability: Revives downed team mates. Secondary badge ability: Throws a health pack, which can be picked up by other players. Scout: Primary badge ability: Uses a cloaking suit to become near-invisible. Secondary badge ability: Tags all on-screen enemy players with a hidden marker, which broadcasts their coordinates to team mates. Assault: Primary badge ability: Dons heavy armour twice as strong as normal. Secondary badge ability: Temporarily boosts running speed. Tactician: Primary badge ability: Throws a coloured smoke grenade, which serves as a spawn point. Secondary badge ability: Requests air support from a sentry bot which targets the enemy. Saboteur: Primary badge ability: Assumes the disguise of a randomly selected enemy player. Secondary badge ability: Throws a sticky, proximity-activated C-4 charge. For example, you can create a Scout-Tactician that has Cloak for Primary and Air Support as Secondary. Cytuj
izon 995 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Narazie jak widze szykuje sie wypasiona mieszanka starego dobrego ET z COD 4 plus klimat w stylu GOWa. To nie moze sie nie udac! Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Nowy trailer z multi: http://psnow.es/index.php/video/play/killz...iplayer_trailer Zapowiada się po prostu rewelacyjnie. Prezentuje się świetnie. Mam nadzieje na jakąś szerszą prezentacje trybu multi. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 No może wrońcu szykuję się jakaś odskocznia od Gowa. Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Jak nie grałem w pierwszą część, to chyba fabularnie nie wiele tracę prawda ? Czy historia jest tutaj istotna ? Oczywiście w singlu Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 (edytowane) Powiem tak, tracisz naturalnie, ale to żaden MGS, czy jakiś inny głęboki tytuł XD, fabułe może ktoś ci streścić do paru zdań w sumie. EDT - LOL wybacz myslałem przez chwilę że to temat o Resistance XD, nie przejmuj się fabułą w Killzone, ją można skrócić do 1 zdania nawet. Edytowane 20 sierpnia 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 (edytowane) Po 1. Tak traci się wiele. Po 2. To nie jest druga część Killzone, tylko trzecia! Killzone: Liberation na PSP to była kontynuacja jedynki, a ten jest kontynuacją Liberation. W Killzone fabuła jest bardzo ważna. Jest dobrze przemyślana, ma ciekawe zwroty akcji oraz cele. Tutaj nie jest ona pretekstem do strzelania. Tutaj się dlatego strzela. Ktoś chce abym opowiedział o co chodzi w KZ2? Czekolada, nie znasz się to nie odzywaj. . Sam chyba nigdy nie grałeś w poprzednie Killzony, że tak gadasz. Jeszcze powiedz, że Halo albo Gearsy (albo nawet COD) mają jakąś fabułe przy KZ. Edytowane 20 sierpnia 2008 przez Jacobss Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Sam chyba nigdy nie grałeś w poprzednie Killzony Ździwiłbyś się . że tak gadasz A co, masz zamiar napisać fabułę na 3 strony ?, weź nie przesadzaj. W Killzone fabuła jest bardzo ważna Zieeeeeew. Po 2. To nie jest druga część Killzone, tylko trzecia! Szczegół akurat, gra nosi tytuł ,,Killzone 2" nie 3, mimo że fabularnie się łączy jedynka z wersją PSP. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Ździwiłbyś się . Nie mówiłem serio, że nie grałeś . A co, masz zamiar napisać fabułę na 3 strony ?, weź nie przesadzaj. Jakbym miał czas i mi się chciało, to bym zdołał. Zieeeeeew. :krzeslem: Szczegół akurat, gra nosi tytuł ,,Killzone 2" nie 3, mimo że fabularnie się łączy jedynka z wersją PSP. Tytuł tytułem. Kiedy zapowiedzieli KZ2, nie było jeszcze Liberation, więc wiesz . Btw. ktoś chce się dowiedzieć sporo o uniwersum i fabule Killzone? Zapraszam pod ten link. Wybierzcie sobie czas itp. Mnóstwo do czytania. Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Btw. ktoś chce się dowiedzieć sporo o uniwersum i fabule Killzone? Mogę spytać jak wyglądało to w grze? Ile w samym KZ było tej wspaniałej fabuły i wiadomości o uniwersum? Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Btw. ktoś chce się dowiedzieć sporo o uniwersum i fabule Killzone? Mogę spytać jak wyglądało to w grze? Ile w samym KZ było tej wspaniałej fabuły i wiadomości o uniwersum? Nie w samym KZ, tylko w KZ1 i KZ:L. Nie wiem dlaczego ludzie nie traktują KZ na PSP poważnie. Było trochę. Halo np. ma przecież książki, a w grach nie jest aż tak wiele wyjaśnione. Napisałbym coś więcej, kończy mi się przerwa obiadowa. Później coś napiszę. Cytuj
adi 189 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 (edytowane) Nad ta fabułą KZ to bym sie raczej tak nie zachwycał.Może na trailerach i teaserach sprawiało to jakieś wrazenie,ale grając w K1 czy KL nie miałem odczucia że biorę udział w czymś "wielkim i ważnym".Otoczka sobie a gameplay sobie.Pewnie zaraz Jacobss mnie zje, ale grajac w takie Halo ,czy Resistance (szczególnie) bardziej byłem ciekawy co będzie dalej i jak to sie skończy Edytowane 20 sierpnia 2008 przez adi Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 (edytowane) Nie zjem cię, bo jesteś niesmaczny . Nie taki straszny Jacobss, jak go malują. Edytowane 20 sierpnia 2008 przez Jacobss Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Ja na odwrót.Już pierwsza misja w okopach dała mi poczucie misji i odpowiedni klimat Cytuj
wisza 5 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Niestety grałem tylko w jedną odsłonę KillZone'a , w Liberation na psp , no i muszę stwierdzić że bardzo odczuwać ten klimat , odgłosy żołnierzy (masz dupku xD) , słychać w oddali ładunki wybuchowe, nie mogę się doczekać KillZone 2 , już się boje jaki tam będzie klimat i wczuwka ^_^ Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Uwaga, fabuła killzone1!!!! Buuum, złe Helghasty zaatakowały dobre ISA, templar dociera do generała i zbiera drużyne; w miedzy czasie jeden facet okazuje się zdrajcą, generał nie żyje, parę misji i koniec. Dało się w jednym zdaniu.. hmm, killzone miał miły split, ciekawe jak będzie z k2 Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Ty chyba nie rozumiesz co to jest streszczenie. W szkole cię tego nie uczyli prawda? ^_^ Każdą fabułę da się zmieścić w jednym zdaniu, ale tutaj chodziło o to, aby ją streścić w jednym zdaniu. Fabuła całej sagi gwiezdnej wojen w jednym zdaniu: Źli Sithowie zabiją zakon Jedi, Anakin przechodzi na ciemną stronę, Luke i Rebelia ich pokonują i nastaje pokój. I co da się? Da. Tylko to nie jest streszczenie, a bełkot. Dlatego moja odpowiedź na te twoje pseudo streszczenie fabuły KZ jest taka: :lol2: :1pl: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi