Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Nie przejmujcie się aż tak tym, po prostu nastawcie ten Theme, i będą nas losować (zapewne), Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Tak też myślałem, mimo to co 2 godziny sprawdzam jak głupi maila ;( ......nadzieja umiera ostatnia Jedyna beta do której tak naprawdę chcę się dostać,Home,Socom itp mi zwisłay,Res2 wychodzi za 2tyg więc olewam,ale K2 muszę mieć Cytuj
niemrawy 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 mi zwisa nowe kz2, ale theme ustawiłem jakby co a i skrzynke sprawdzam w miare regularnie (mimo że niby od 24 mają wysyłać kody) Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Ale tego theme nie trzeba chyba ustawiac? Wystarczy chyba sciagnac...? Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Wystarczy ściągnąć. Cytuj
Lem 87 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Co z ta beta? Myslalem ze maja rozdawac zaproszenia 24 pazdziernika. Czy to wciaz aktualne? Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 No dziwna sprawa, bo dziś dawali zaproszenia do R2... Cytuj
Psykoman 187 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 i Co ma ktos tą bete ?? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) http://www.ps3site.pl/nowy-trailer-killzone-2/#more-12329 nowy trailer,nowe lokacje,nowi przeciwnicy i zdradza trochę fabuły na kolana przed mocą PS3-to wygląda obłędnie!!!! Edytowane 28 października 2008 przez Ficuś Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 W końcu pokaznao nowe etapy. Jak nic pociąg wzorowany jest na ostatnim etapie z Gearsów i wygląda przy tym równie imponująco. Pokazano jakaś Helgańska grubą szychę- pewnie główny "zły", który wygląda bardzo konkretnie. wszystko oczywiście w obłędnej opraiwe graficznej i za(pipi)istej animacji postaci. Dawać mi tę bete! Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 i grzybek atomowy ,i będzie etap w wieżyczce strzeleckiej- K2 kopiuje rozwiązania z wielu gier i pewnie nie jeden jej to wypomni w recenzji ale robi to w tak obłędnej grafice i w takim klimacie,że mi tam taki klon cod4 w s-f wystarczy Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Każdy helgan wygląda kozacko "Heavy Fireee" Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Dostał ktoś ten kod na betę? ;p Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) No i oczywiście, jak zwykle Killzone 2 miażdży wszystko. Dlaczego mnie to nie dziwi? ^_^ Dawać mi tu betę, zaraz! Tutaj mamy pewność, że tego cacka nie dostaną użytkownicy x-pudła. Sony potrafi robić piękne gry... Pokazano jakaś Helgańska grubą szychę- pewnie główny "zły", który wygląda bardzo konkretnie Nie, nie. Głównym "złym" bosem, jest Scolar Visari, którego notabene mamy złapać - cel lądowania wojsk ISA (czyli naszych) na planecie Helghan. Dlaczego myślę, że to nie Visari? Bo on nie ubiera się w Helghastowskie ciuszki. Głowę ma odsłonięta. Przypuszczam, że na trailerze jest jeden z jego sługusów . Może i kopiuje, ale szczerze sobie powiedzmy, która gra tego nie robi? Edit: Wtym temacie możecie zadawać pytania developerowi. Edytowane 28 października 2008 przez Jacobss Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 kilka gifków i zdjęć z króla fpsów W trailerze był fragment gameplayu(widać celownik plus strzałki,które pewnie obrazują z której strony zbliża się wróg) Animacja z końcówki trailera-kurcze teraz widać jaką przepaść dzieli animacja K2 i MGS4 -gdyby tak się Gekko w MGS4 ruszał... http://i33.tinypic.com/2aak7qu.jpg Zdjęcie z trailera oświetlenie http://i29.tinypic.com/v33mdk.gif fizyka http://i33.tinypic.com/se0nxt.gif Cytuj
karol885 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 To ze grafa jest swietna nie podlega zadnej dyskusji. oby gameplay multi dorownal grafice Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) Edit: Wtym temacie możecie zadawać pytania developerowi. Koleś z GG na bieżąco odpowiada na pytanie,jednak jakieś mega nowości w jego odpowiedziach nie padają,na dużo pytań nie może w tej chwili odpowiedzieć.Coś jednak się dowiedzieliśmy -cały trailer chodzi na silniku gry i składa się z ujęć z gry właściwej i cutscenek,żadnej ściemy -premiera w lutym na 100% -zły z trailera to nie Visari,koleś ma rangę pułkownika -trailer za niedługo wyląduje na Ps store -nie widzieliśmy jeszcze ok 5 broni jakie są dostępne w grze -coop dalej nie potwierdzony ale chcą go umieścić w grze -nie będzie gry na podzielonym ekranie -obsługa pojazdów w singlu -tak,ale w multi w chwili premiery -nie,pracują nad tym by pojazdy w multi były dostępne po premierze -na płycie będzie 8 mapek do multiplayera(mało pewnie Sony i GG chcą zarobić na dodatkach) -start bety przeznaczonej tylko dla Europejczyków (trzeba było ściągnąć Theme z PS Store) kiedy GG będzie na to gotowe... Edytowane 28 października 2008 przez Ficuś Cytuj
liquid 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) Po obejrzeniu tego trailera jestem pod wrażeniem...ogromnym. Jest bardzo dobry , ma kilkanaście sekund czystego gameplaya , który niszczy WSZYSTKO co widziałem. Np. operowanie tym ogromnym działkiem pod koniec trailera...MOC, pękające ściany odsłaniające metalowe konstrukcje, to wszystko buduje prawdziwie brudny i brutalny klimat. To nie ''czysty'' Crysis gdzie przeciwnik obrywa kulki na klate i po 2 sekundach animacji leży. Tutaj przeciwnicy maja strefę trafień która pokazuje jak długo człowiek męczy się po oberwaniu strzała w głowę. Na E3 widziałem urywek który mnie zmasakrował , Helgast miał maskę przezroczystą na ryju, oberwał w ''miskę'' , w masce pojawiła się dziura i momentalnie ryj został zabrydzony juchą. Gościowi nogi zaczęły się trząść, puścił karabin , dotknął się za głowę , zaczął się słaniać , padł na kolana i lekko się zwinął w kłębek. Trwało to około 3-4 sekundy. Na koniec z głowy powoli zaczęła płynąć ''kref , dużo krfi'' Ja nie mam żadnych wątpliwości , ta gra wyciąga wiekszość mocy PS3. Total Must-Have 2009 Year. PS. Spytam sie ile trwa single , mam nadzieję że powyżej 10 godzin Edytowane 28 października 2008 przez liquid Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) Ficuś, to co akurat Seb Downie odpowiedział, znamy do dawna . To już chyba 4 seria tego tematu "zadajemy pytania". Stamtąd czerpałem przez cały czas te całe info. Na tym forum można się sporo dowiedzieć. Inny temat w którym odpowiadał na pytania przez cały 2007 rok, poleciał - sam nie wiem czemu. Notabene było tam ponad 100 stron! Tak jak mówiłem, koleś nie mógł być Visarim . Edit: PS. Spytam sie ile trwa single , mam nadzieję że powyżej 10 godzin tongue.gif Z pewnością. Jedynka była bardzo długa - ponad 20 godzin na normalu! Wiadomo jedynie, że w dwójce będzie 13 leveli, ale jak wiadomo, jeden będzie bardzo długi. Np. ostatnie materiały (oprócz tego trailera of course) były cały czas z jednego levelu pokazywane. Inny był pokazywany w 2007 roku. Zanosi się na długi single. Edytowane 28 października 2008 przez Jacobss Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 na powtórzenie długości singla z K1 nie ma co liczyć.Obstawiam ok 10h co i tak nie będzie złym wynikiem przy dzisiejszych standardach.Ale tą grę się będzie przechodzić po kilka razy dla akcji i grafiki lub by tylko zobaczyć nowe animacje śmierci Helgastów.A właśnie Jacobss bo jak sam twierdzisz,śledzisz tamten temat od dawna - dalej aktualna jest koncepcja 3 rasy w killzone2?bo jakoś dziwnie cicho o tym jest i nawet minimalnej zajawki kolejnej strony konfliktu nie ma w trailerze... Cytuj
liquid 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) Pozatym jak gra bedzie trudna to wydłużą rozgrywkę za pierwszym podejściem. Niech gra ma kilka stopni trudności a z przyjemnością będę ją masterował tak jak to robie z serią DMC lub MGS . PS. Helgasty mają jakieś wielkie maszyny człapiące na 4 lub 6 nogach...szykuje sie prawdziwy ''Mayhem'' :pifpaf: Edytowane 28 października 2008 przez liquid Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) na powtórzenie długości singla z K1 nie ma co liczyć.Obstawiam ok 10h co i tak nie będzie złym wynikiem przy dzisiejszych standardach.Ale tą grę się będzie przechodzić po kilka razy dla akcji i grafiki lub by tylko zobaczyć nowe animacje śmierci Helgastów.A właśnie Jacobss bo jak sam twierdzisz,śledzisz tamten temat od dawna - dalej aktualna jest koncepcja 3 rasy w killzone2?bo jakoś dziwnie cicho o tym jest i nawet minimalnej zajawki kolejnej strony konfliktu nie ma w trailerze... Tak, trzecia rasa będzie . Podobno Guerilla i Sony były strasznie wściekłe, że wyciekły informacje o trzeciej rasie (jakaś gazeta to napisała), ale Seb Downie w końcu kiedyś potwierdził. Rasa będzie, ale mówił, żeby nie zadawać pytań o fabułę, bo on nie będzie spoilerował. Dlatego też, nie liczmy na żadne zdjęcia, bądź trailery o wyglądzie trzeciej rasy, bo oni chcą żeby nas zaskoczyć. Podobno są to prawdziwi mieszkańcy Helghanu (jak wiadomo, Helghan nie jest prawdziwą planetą Visariego i Helghastów), którzy w czasie wojny ISA vs. Helghast wyjdą. Btw. mają być potężniejsi niż ISA i Helghaści razem wzięci. Ludzie spekulują, że w czasie gry, sprzymierzymy się z Helghastami, żeby ich pokonać. Edytowane 28 października 2008 przez Jacobss Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 a może ten Gekkopodobny mech z końca trailera to przeciwnik nowej rasy....choć w sumie.....nie wiem ale jakoś potworki do koncepcji tej serii mi nie pasują Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Zobaczymy . Ja się chcę zaskoczyć. Tymczasem, kilka rzeczy z neogafa: http://i6.photobucket.com/albums/y247/Wollan/27yoopk.gif Wysportowany Helghast A o to i nasz bohater, którym pokierujemy. Sev się zwie (wygląda inteligentniej niż Fenix, a przy okazji nie ma bicepsu większego od czołgu ) Haha, jesteś w ukrytej kamerze! Kto ma ochotę na grzyba? btw. ten obrazek obrazuje moją twarz po obejrzeniu trailera: Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) apropo Seva to zauważyłem ,że nam zmężniał(czytaj grafikę i model postaci przemodelowali).Porównanie zrobione przeze mnie Edytowane 28 października 2008 przez Ficuś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi