Skocz do zawartości

Killzone 2

filipekcipek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak czytam dyskusję o polskich fuckach tudzież ich braku i wiem jedno. Uważam, że każdy polski Gracz w tym kraju powinien kupić polskie wydanie Killzone 2. Choćby po to, aby wynikiem sprzedaży podziekować SCEP za wysiłek włożony w polonizację gry. A komu nie będzie ona odpowiadać, zawsze może grać po angielsku - bo że taka opcja będzie nie ulega wątpliwości.

Opublikowano (edytowane)

Otóż to. Nie rozumiem tych narzekań. Przecież możecie sobie ustawić polskie napisy i angielski dubbing. Oczywiście wolałbym, aby w niedzielny poranek z głośników oprócz wybuchów i wystrzałów dobiegały wszelkie ku#*y itp. ;), ale cieszmy sie tym co mamy.

I'm only want to know KILLZONE2 will have to Collector's Edition? I just NEED one. Thank you

Damn, first question and I am going to have to 'No comment' you on that one. Not talking CE yet, sorry.

LOL

Mamy styczeń, myślałem, że nie ma szans na wersje kolekcjonerską, a tu proszę bardzo.

Edytowane przez YETI
Opublikowano (edytowane)
Otóż to. Nie rozumiem tych narzekań. Przecież możecie sobie ustawić polskie napisy i angielski dubbing. Oczywiście wolałbym, aby w niedzielny poranek z głośników oprócz wybuchów i wystrzałów dobiegały wszelkie ku#*y itp. ;), ale cieszmy sie tym co mamy.

No to tak jak mowilem jesli bedzie taka opcja to ja napewno kupie PL wersje :). A z drogim Jacobssem się nie zgadzam bo ja lubie w gry wczuwac się poprostu na maxa:) Ja nie wymagam od gry ktora np dzieje sie w przyszlosci( czy filmu) Bog wie czego a raczej tego zebym poczul ze taki swiat w jakims tam sposob moze istniec...Dajmy na przyklad ksiazke "Nowy wspanialy swiat" z jednej strony jak ona jest daleka od realizmu a z drugiej czytając ją masz wrazenie ze to wszystko jest niezwkle prawdziwe..Wiem ze troche namieszalem ale moze zrozumiesz o co mi chodzi:D

P.S. Wyobrazasz sobie Wiedzmina bez (pipi)?? W grze na PC byly przeklenstwa tak samo jak w ksiazkach i smiem twierdzic ze to byl niezwykly plus..dlaczego?? Bo czulem ze bohater to postać z krwi i kości a dialogi doprowadzały wogóle do łez( przy najmniej te ktore obadalem u kumpla:D )

Edytowane przez izon
Opublikowano

Mi tam brak niecenzuralnych wrzutów nie będzie przeszkadzał w odbiorze gry, ani nie spowoduje mniejszego wczucia. Może dlatego że w realu nie brałem udziału w takim konflikcie jak w K2 i dlatego jeszcze się nie przyzwyczaiłem że na polu walki żołnieże rzucają fuckami ;)

No ale pewnie skoro w Hoolywoodzkim filmie zołnież zanim strzeli headshota musi rzucić jakiś fajny tekst z Fuckiem, nawiązując od razu do czyjejś matki i czyją siostrę włąsnie przeleciał to pewnie tak tez jest na prawdziwej wojnie ;)

Opublikowano

Woda wyglada bardzo, ale to bardzo dobrze szkoda tylko, ze to jest jej jedyny plus. Jak mozna bylo latwo zauwazyc na niektorych filmikach z preview coda reakcje czasteczkowe wody nie byly zbyt piekne powiedzialbym nawet, ze byly tak jakby z poprzedniej generacji. Mam nadzieje, ze cos z tym jeszcze Panowie z Guerilla zrobili choc szczerze w to watpie.

Calosciowo natomiast gra wyglada mega kozacko i juz nie moge sie doczekac premiery :D

Opublikowano (edytowane)

pytanie o interakcje z wodą padło na forum playstation(sam nawet zadałem).Seb napisał,że w woda reaguje na kule,a idąc w niej zostawiamy za sobą "kółka" jednak większej interakcji z wodą (np możliwość tworzenia fal na niej jak w Res2) nie będzie czyli wygląd wody fenomenalny ale jej zachowanie już jak w poprzedniej generacji :).Pytany czemu tak zrobili odpowiedział,że woda nie jest integralną częścią gameplaya i będziemy w niej chodzić raptem kilka chwil na całą rozgrywkę więc team uznał ,że nie warto się bawić

btw-z neogafu-grafika w review code trochę ładniejsza niż w preview code-niektóre miejscówki mają nową kolorystykę i więcej detali.Różnica w grafice w multiplayerze między betą a review code podobno znaczna-każdy kto miał styczność z betką podobno w 5 sekund od uruchomienia zauważy jak się wszystko polepszyło.

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano (edytowane)

Jestem za wersją PL pod jednym warunkiem. Żadnych polskich pseudo gwiazdeczek podkładających głosy. Żadnego Pazury, żadnych Mroczków i żadnej Cichopek. Chciałbym, żeby głosy podkładali ludzie wzięci z teatru, nieznani, którzy naprawdę potrafią zagrać swoje role, a nie czytać tylko z kartki. Bo jeśli tłumaczenie ma wyglądać tak jak w przypadku gier pecetowych (liczą się tylko nazwiska, a nie talent) to ja podziękuję i kupię anglika.

Edytowane przez dunpeal
Opublikowano
pytanie o interakcje z wodą padło na forum playstation(sam nawet zadałem).Seb napisał,że w woda reaguje na kule,a idąc w niej zostawiamy za sobą "kółka" jednak większej interakcji z wodą (np możliwość tworzenia fal na niej jak w Res2) nie będzie czyli wygląd wody fenomenalny ale jej zachowanie już jak w poprzedniej generacji :).Pytany czemu tak zrobili odpowiedział,że woda nie jest integralną częścią gameplaya i będziemy w niej chodzić raptem kilka chwil na całą rozgrywkę więc team uznał ,że nie warto się bawić

To nicht gut, ze tak powiem. Zawzse lubilem sie podniecac zaje**sta woda w grach. Nawet nie macie pojecia ile frajdy dala mi piekna woda w Girsach 2... ahhh. No coz w takim razie pozostalo mi sie cieszyc z faktu, ze przynajmniej sam jej wyglad jest zarabisty, a interakcje jakos sie przeboli :D

Ps: Moze w KZ3 bedzie juz lepsza interakcja z woda. Jak myslicie? :P

Opublikowano

jeśli serio na 10h gry w wodzie będziemy powiedzmy,że 10min lub mniej to do mnie to nie ma znaczenia :P Co innego np woda w takim Resistance2-tam duże części etapów rozgrywają się w wodzie więc zrobili ją bardzo interaktywną

Więc jeśli dalej woda nie będzie częścią gameplayu to wg mnie nawet w K4 nie będą się nią zajmować

Opublikowano

Jeszcze wracajac do jezyka to wsumie jest prosta sprawa...za pierwszym razem mozna przejsc sobie gre z oryginalnymi glosami i PL napisami a za drugim z dubbingiem..i ot co problem z glowy:D

Opublikowano
Jeszcze wracajac do jezyka to wsumie jest prosta sprawa...za pierwszym razem mozna przejsc sobie gre z oryginalnymi glosami i PL napisami a za drugim z dubbingiem..i ot co problem z glowy:D

Sądze identycznie, ale przez jakis czas balem sie ze bede musial wybierac miedzy polska a angielską bo chcialbym usłyszeć nareszcie dobry polski dubbing na konsoli ;]

Opublikowano (edytowane)
Gralem juz...ehh...i jest tak jak powinno byc... ;)

Animacja wyznacza nowy standard...

jak ?gdzie?kiedy?z kim? nie pisz akich brzydkich rzeczy :P

A jak grafa,płynność animacji i ogólna budowa leveli?serio tak dobrze?

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

Grałem chwile w studiu...przy sporym audytorium ;). Z rzeczy ktore powalily, to animacja (o ktorej juz wspomnialem). Oswietlenie tez robi wrazenie, realizacja cutscenek...itd...widac ze zrobili wszystko zeby zblizyc sie do pamietnego trailera i wyszlo w niektorych mometach lepiej ;). Niestety do jakosci textur nadal mozna sie przyczepic...zreszta sami sie niedlugo przekonacie...

A poza tym poczekajcie na recenzje ;)...nie chce nikomu zabierac chleba...

Opublikowano (edytowane)
wiec moge spac spokojnie bo mi sie nawet w becie tekstury podobaly :D

Bo w becie nie ma słabych tekstur, po prostu nie wszystkie są potraktowane efektami jak np praktycznie wszystkie tekstury w uncharted :)

Ja pograłem trochę w betkę u Jakima i serio w tej grze te "słabe" tekstury są i tak na poziomie większości tekstur w takim CoD4/WW i innych flagowych fps :P

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano (edytowane)

Do tych słabszych tekstur które bedą napewno w grze (grałem już w ukończona wersje) napewno przyczepią sie fanboje xboxa ale tekstury sa sprytnie pochowane.

Jednak o całość nie musicie sie martwić bo w wielu momentach to co dzieje sie na ekranie wypada

lepiej niż na słynnym trailerze z E3`05.

Jak to zostało już wiele razy napisane Grafika i oczywiście ANIMACJA wyznacza nowy jakość wśród gier.

Grałem krótko ale muzyka i całe udżwiekowienie też daja rade 8)

A tak jak napisał kolega nie bede wiecej sie rozpisywał i odbierał chleba kolegą z PSX ^_^

Poczekajcie na recenzje ale przede wszystkim na końcówke lutego :P

Edytowane przez polaki899