karol885 0 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Lewy dolny rog Wiekszy pasek zycie a pod nim pasek "wytrzymalosci" - bieganie Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 ale będzie wesoło, jak gracze z COD przeniosą się na KZ2... w COD można było zrobić lawinę granatów oraz bez stresu siać zza pleców kolegi z drużyny ładując serię przez niego - tutaj ten trick nie przejdzie. podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 ten filmik idealnie pokazuje jak nie powinno sie grac w ta gre xD friendly fire mnie denerwowal bo ja wiedzialem mniej wiecej w co strzelam ale n00by za moimi plecami juz chyba niebardzo kladac mnie seria w plecy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Najlepszy jest tekst na poczatku I'm sorry, I'm NEW!! Gosc mnie polozyl tym tekstem Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 (edytowane) a jak to będzie - jeśli dostaniesz seryjkę od kolegi to respawn i +1 to licznika deaths tak? czyli jednym słowem jak się trafi na kiepskich kompanów to można zgarnąć kiepski ratio za darmo ci bez swojej winy ... Edytowane 22 stycznia 2009 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 a jak to będzie - jeśli dostaniesz seryjkę od kolegi to respawn i +1 to licznika deaths tak? czyli jednym słowem jak się trafi na kiepskich kompanów to można zgarnąć kiepski ratio za darmo ci bez swojej winy ... tak dla Ciebie liczy sie to jako zwykla smierc a twoj kompan, ktory Cie zabije dostaje -3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Pytania do GG... nie wiem czy trza było na prv posłać czy jak więc piszę tu... 1. Is there any penalty for the quiters? Ban, rank down or something? 2. What happens when host quits? Game selects new one? Players get disconnected? They go back to lobby? 3. How many new maps we can expect in the upcoming DLC? 4. Any ideas for online tournaments or it's up to Sony to decide wethever somebody will make them or not? 5. Who's the best player in GG? a poza tym ziemia1 dzięki za tabelkę rang Cytuj Odnośnik do komentarza
collins 111 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 (edytowane) Zapewne taką reklamę Killzone 2 zobaczymy w PSXExtreme (ta pochodzi z Game Informer) http://www.kikoo.pl/news/1839-1/Reklama-Killzone-2/ Edytowane 22 stycznia 2009 przez collins Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 wow prze za(pipi)ista.. Klimacik pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza
Jazdaone 3 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 moje pytanie dotyczace killzone 2 Czy osoba ktora zabija kilkokrotnie osobe ze swojego teamu, bedzie automatycznie kickowana tak jak ma to miejsce np. w counter strike. byloby to idealne rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 (edytowane) wow prze za(pipi)ista.. Klimacik pierwsza klasa wyjaśnij mi co takiego zaiebistego masz w tej reklamie? Połowa okładki z wersji US... dorzucili datę i przesunęli logo... Czy może bo Killzone to zaiebista? Czy masz jakieś konkretne przesłanki mówiące o tym...? Nie wspomnę o tym, że czemu tylko jedna strona? Większe crapy były już reklamowane w GI na dwie strony...a tu hit dostaje tylko jedna Edytowane 22 stycznia 2009 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 (edytowane) Ja powiem tak..Dawno juz wyroslem( a nie mam jeszcze 20 ) z jarania sie patetycznymi haslami o ratowaniu swiata. Nie potrzebuje haselek typu believe, save the world itd. Wystarczy mi ze z reklamy wali klimatem i bede chcial po niej poszukac czegos na youtubie.. A w plakacie spodobal mi sie wlasnie klimat..Po za tym my tu rozmawiamy o dwoch roznych rzeczach.. Ja nie napisalem ze plakat/reklama osiąga swoj cel tylko ze mi sie podoba. To czy dotrze do gracza, ktory nie ma pojecia o Killzone ( jasne bo ktos kto kupuje pismo konsolowe wogole patrzy na te reklamy i nie wie o najbardziej oczekiwanej grze na ps3:) to inna sprawa. Ja jestem graczem swiadomym, wiem czego oczekuje i Hype nakreca u mnie gameplay lub recencja/zapowiedz a nie kinowe hasełka. Edytowane 22 stycznia 2009 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
valensPL 0 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Killzone nie potrzebuje reklamy bo i tak jest taki hype ze samo sie reklamuje wiec po co pieniadze wydawac:D Cytuj Odnośnik do komentarza
-=FEISAR=- 0 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Nie jest dobrze panowie (szczególnie Zeratul) jak coś Was kręci w reklamach. Trochę to zabawne jak Amerykanin dziwi się że Europejczykowi może coś się podobać w reklamie. Dla mnie cała ta Ameryka to ziemia pełna bezguścia, dlatego też zupełnie nie sugeruję się ocenami gier (reklam) czy filmów, serwisów pochodzących z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 W reklamie Killzona nie widze klimatu. Jest go dokladnie tyle ile w awatarach paru tu osob... Niektorym to starczy byc moze, ale akurat by do tych osob trafic reklama nie jest potrzebna. Krotko mowiac taka reklama jest kompletnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Przepraszam, że tak wtrącę z innej bajki - ale dlaczego ktokolwiek uważa, że owa "reklama" K2 ma cokolwiek REKLAMOWAĆ, tudzież informować zielonych w temacie CZYM jest Killzone 2 ?? Przecież imo to zwykła INFORMACJA jaka ma miejsce przy każdej wiekszej premierze - KIEDY wychodzi długo oczekiwana gra. Że to już za chwilę, że warto zapamiętać datę, na którą czekało się kilka lat. Typowe marketingowe działanie, powiedziałbym nawet "odruchowe" dla takich wydawców jak SCEE, EA i inni... W czym tu się doszukiwać drugiego dna, a tym bardziej marketingowej porażki/sukcesu? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Bylo cos wspomniane w recenzji o szokujacej koncowce- chodzi mi o kwestie fabularne. Chcilabym w koncu dowiedziec sie cos o tej trzeciej stronie konfliktu Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Jak ktoś chce zobaczyć jak wyszło polskie tłumaczenie to polecam zobaczyć ten filmik, aha i jest pokazany początek gry i parę innych leveli to jak ktoś ma sobie zepsuć zabawę później w grze oglądając te fragmenty to lepiej niech tego nie włącza http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=299 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 (edytowane) Jak ktoś chce zobaczyć jak wyszło polskie tłumaczenie to polecam zobaczyć ten filmik, aha i jest pokazany początek gry i parę innych leveli to jak ktoś ma sobie zepsuć zabawę później w grze oglądając te fragmenty to lepiej niech tego nie włącza http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=299 O ***** ta pustynia to normalnie najlepsza pustynia w historii gier chyba...nie wiedzialem ze zobacze cos takiego ten piasek ten klimat!! Mam prosbe jak pojawi sie porownanie wer. ang i polskiej to niech ktos to tutaj wrzuci bo generalnie raczej nie zagladam na gry-online..A ta polska wersja wsumie moze nie jest taka zla z tego co tam slyszalem:) Edytowane 22 stycznia 2009 przez izon Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Jak ktoś chce zobaczyć jak wyszło polskie tłumaczenie to polecam zobaczyć ten filmik, aha i jest pokazany początek gry i parę innych leveli to jak ktoś ma sobie zepsuć zabawę później w grze oglądając te fragmenty to lepiej niech tego nie włącza http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=299 Fajny ten polski dubbing! Ci ktorzy maja za soba spory staz jesli chodzi o gry, niech sobie daruja "spolszczenie"... sorry, ale smiesznie brzmi, jakbym te glosy wrzucili ze "Smerfow". I to w takie ciezkie klimaty KZ2. Polewka! Gratulacje dla pana, ktory receznowal gre... niesamowcie wygadany! Zeby chociaz jeszcze byl blyskotliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza
newyorkdanzig 2 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 (edytowane) 2 pytania o online: - czy bedzie wiele mozliwosci ustawien meczu w multi? np. odgorne wylaczenie niektorych broni (granatnik, bazooka), wylaczenie danej klasy postaci z meczu, np. bez medykow (czy inaczej - bez ratowania i apteczek) itd. itp. - czy bedzie coz na wzor trybu HC z COD4 (mniej zycia, brak radaru, brak huda ...) ? i jeszcze jedno, nie mam jeszcze PS3 i sie nie orientuje, rozumiem, ze mozna grac w dana gre online uzywajac dwoch roznych kont (userow) na tej samej konsoli? jedno glowne a drugie pomocnicze do nabijania statystyk kumplom na przyklad ? :| (wiecie, wybieram profil pomocniczy, wchodze na multi KZ2, gram z kumplem i "przypadkowo" wpadam na jego C4 kilk razy Edytowane 22 stycznia 2009 przez helveg Cytuj Odnośnik do komentarza
froniu 1 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 No źle nie jest ale nie wydaje wam się że za miękko troche ? Tak jak w recenzji pisało pasowały by bardziej niskie głosy bo te co są nie pasują do takiego klimatu wojny. Mi osobiście brakuje też przekleństw bo w paru miejscach to aż się prosi o jakieś mocniejsze słówko ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Zeratul, Grzegorz i inni forumowi spece marketingu (bez żadnego sarkazmu ), możecie być spokojni o reklamę Killzone 2: http://blog.us.playstation.com/2009/01/21/...#comment-169904 Thanks everyone for the positive reception! I can confirm that we definitely have Trophies in the title. And I can also say that you will be seeing Killzone 2 ads everywhere very soon. Our Marketing guys have been working their tail off. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Cena bundla i gry. http://www.valhalla.pl/news13443-Killzone-...e-premiery.html 239zł? Dobrze, że różne sklepy internetowe znacznie taniej oferują KZ2. Panowie, ogólnie na Neogafie wprowadzono akcje przerabiania avatarów na związane z KZ2 Wprowadzamy to także tu? http://upload.dfyb.net/uploaded/killzonecard.gif PS. Oczka do pobrania http://www.neogaf.com/forum/showthread.php...12#post14472812 Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 22 stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2009 Panowie, ogólnie na Neogafie wprowadzono akcje przerabiania avatarów na związane z KZ2 Wprowadzamy to także tu? http://upload.dfyb.net/uploaded/killzonecard.gif PS. Oczka do pobrania http://www.neogaf.com/forum/showthread.php...12#post14472812 Jacobss powinieneś zarządzić upgrade avatarów, jako moderator... dyskusji ma ktoś pożyczyć maskę i giwerę, zbieram coby komplet był gotowy na premierę jump in 8) z wczoraj taka z czuba http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,61..._juz_gramy.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi