PRQc 705 Opublikowano 30 listopada 2010 Opublikowano 30 listopada 2010 Sprawdzam sobie dzisiaj giereczki ,patrzam - "Motorstormik" ,zapuszczam i normalnie penis zawiniety w ósemke! Jakie ta gra graficznie jeszcze wrazenie robi to jest po prostu strzał w pysk - te błotko , krajobrazy ,sceneria kanionu - OJAJE.BIE! I ten gemplejos , "dwójka" dla mnie o wiele ciulastsza jest ,kompletnie nie przypasiła mi ,a w MS1 to szarpac i szarpac ,szkoda ze tego splita nie walneli bo juz sobie wyobrażam wyscig na motory z bratem i odpowiednie pierd.olniecie go łapą w realu kiedy miałby ochote mnie wyprzedzic... Ojoj <szukam gaci na zmiane> E ...i błoto w tej grze to po prostu wizualny patyk w tyłek - nigdzie czegos takiego nie widziałem i nawet dwójka nie oferuje takiego. W pełni się zgadzam, ta gra mimo upływu lat nadal musi się podobać. Graficznie tytuł świetny, a na dodatek efektowność to coś, co inne NFS czy Burnouty tylko mogą pozazdrościć. Kamera z nad maski (grać tylko na niej!), tylko potęguje efekt. Racja potęguje, gra nabiera ogromnego speeda i wygląda kozacko z tej kamery lecz do normalnego grania w festiwalu się nie nadaje dla mnie jest cholernie nie wygodna i ogranicza widoczność, już nie mówiąc o walczenie o dobrą pozycje online na tej kamerze! PS. Graliście w którą cześć motorstorma na kierze?? ja grałem jakiś czas temu i było za(pipi)iście wygodnie i grałem bardzo dobrze, przed zagraniem myślałem że MS to chyba najgorsza gra na kierownice a naprawdę można wygrywać na "kółku" w ostatnich wyścigach festiwalu. Polecam sprawdzić Cytuj
BattlefieldPL 0 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Działają jeszcze serwery w MotorStormie ? Ostatnio chciałem sobie pośmigać online, a nie mogłem się połączyć z serwerami Nawet regionu nie mogę wybrać. Cytuj
winner 183 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Działają bo sam niedawno grałem u kumpla. No chyba że w kilka dni zamknęli, ale wątpię bo tego się nie robi z dnia na dzień bez podania komunikatu. Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 13 lutego 2011 Opublikowano 13 lutego 2011 Znalazłem jakiś dodatek na PSS ale po ściągnięciu go nic nowego nie zauważyłem. Czemu tak jest ? To jakiś darmowy dodatek. Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 Dodaje Time Attack Mode ten darmowy dodatek. Ja planuje kupić jeden dodatek do MS. Ten zawierający trasę Devil's Crossing. Ma go ktoś ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi