DaniDevil 7 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Jeśli jesteś na skrzyżowaniu to musisz iść tak w przód do tyłu w prawo i jeszcze raz w prawo tez mialem tam problem Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Ludzie przeciez to jest proste, wystarczy przeczytac co jest napisane na slupie a potem uzyc mozgu . Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Grzes a wszyscy musza umiec angielski? skad wiesz ile on ma lat jestes czepialski:P ja tez miałem poroblem i prosilem o pomoc. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Dlatego uwazam ze warto korzystac z tego ze gra jest po angielsku i lapac sie za slownik i przy okazji czegos sie nauczyc Sam bylem zaskoczony jak duzo trudnego slownictwa jest w dialogach (badz monologach) w DMC4. Ktoregos dnia obejrze wszystkie cut scenki i postaram sie wyciagnac cos dla siebie... Swoja droga nie wyobrazam sobie czerpac radosci z gier nie rozumiejac o co chodzi... Mysle ze stad sie biora niskie oceny gier takich jak HS, ktory dla mnie jest gra zeszlego roku... Natomiast uczenie sie z gier to naprawde dobry obyczaj - i podwojna satysfakcja. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Przeciez to fota telewizora SD. Czego sie spodziewaliscie? to jest z HD 720p specjalisto Cytuj
alien666 1 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 ja ma monitku gralem i aliasing mialem tylko na cieniu bram w lost forest Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Przeciez to fota telewizora SD. Czego sie spodziewaliscie? to jest z HD 720p specjalisto To opisz jak zrobiles. Cytuj
alien666 1 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 eee.... pewnie aparatem a ten przypadek z fotki - gram drugi raz i takiego "wodotrysku" nie mialem, gdzie to dokladnie bylo, w lesie? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Wlasnie w tym rzecz, ze nie widzialem czegos takiego. Stad wniosek o SD. Druga podejrzana opcja to "zamrozenie" obrazu w TV - wtedy telewizor pixelizuje. No chyba ze na DH tak jest bo na Humanie nie ma... Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 U mnie też te cienie podobnie wyglądają. Tyle, że ja gram na X360 na monitorze LCD. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 No bo taki wygląd cienia to nie wina braku AA tylko rozdzielczości tekstury cienia Widać, że nie macie pojęcia co to AA ^_^ Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Emet, w takim razie powinni dowalić konkretny Antyaliasing cieni żeby wyrównał krawędzie. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Az polazlem w te lokacje zobaczyc -bo nigdzie indziej tak sie nie dzieje (to zdaje sie jest Ancient cos tam w lesie - taki dol ze schodkami drewnianymi). Faktycznie jak koles sie zatrzymuje to sa kwadraty. Choc nie tak strasznie jak na zdjeciu... Tak jak kanciaste cienie lisci rozumiem - liscie nie sa koniecznie antyaliasowane ;-) to kolesia faktycznie kwadratowo rzuca. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Zdjecie zrobilem tak jak ktos wspomnial aparatem, na telewizorze panasonic viera 26' z 720p w czasie gry, bez zadnych pauz, screen saverow, jesli to nie tylko moja kopia a w kazdej tak jest to jestem w szoku ze puscili taka fuszerke do sklepow jest to chyba 7 misja, las, lokacja z rzeczeka i mostkiem nad nia, mozna dojsc do kranca wodospadu ale nie mozna zeskoczyc, w momencie ktorym zrobilem fotke nero stoi na mostku Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 No bo taki wygląd cienia to nie wina braku AA tylko rozdzielczości tekstury cienia Widać, że nie macie pojęcia co to AA Pewnie zrobili to dla optymalizacji gry na PS3...... Albo nie mieli bladego pojęcia jak zrobić porządne cienie . Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Czytales ze na Xie to samo jest. Po prostu ktos (pipi)yl fuszere a szef nie zauwazyl tak byl skupiony na postaci. Poza tym faktycznie jest to tylko w lokacjach z bardzo ostrym swiatlem (i tez nie wszystkich). Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Taka firma jak capcom oj maja duże doswiadczenie na rynku i wydaje mi się że poprostu w pośpiechu była robiona ta gra:d może umkneły im te cienie:D też tak mogło być są to niech będą i przestańmy się czepiać ich:d pewnie je poprawia z łatka która może zawita:D Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 BTW- Trochę mnie niepokoi to że postanowili iż DMC będzie ich głównym tytułem (pisze to koleś który ma TAKĄ sygnature ). Co jak co, ale teraz lepiej zabraliby się za RE5. Cytuj
alien666 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 ja bardziej oczekuje DMC5 niz residenta chociaz obie serie to cuda Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 LOL DMC5 . Jeśli chodzi o DMC, powinni pomyśleć co dodać do DMC4 (np poprzez PS Store/Xbox Live) ja byłbym za postacią Kyrie (), albo np Mission packi ? (bo w sumie gra sama w sobie krótka dosyć, poprzednie części wydawały mi się dłuższe, secret missions również). Gra już wyszła, świetnie się sprzedaje, może Capcom pomyśli nad poprawieniem niedoróbek, albo nad uatrakcyjnieniem jej ?. Cytuj
turel11234 0 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Wręcz przeciwnie... Kobayashi zapowiedział że do DMC4 nie bedzie żadnego Downloadable Content... Znając Capcom bedą to woleli sprzedać za rok jako "Edycje Specjalną"... Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 Od razu widać, że te cienie to po prostu niedoróbka, szczególnie, że wyglądają tak szpetnie tylko w paru miejscach i żaden AA nie ma tu nic do rzeczy. Ja i tak wolę takie błędy niż na przykład rwącą animację. Cytuj
alien666 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 nie no co to za zdziwienie z dmc5 - ja nie mam watpliwosci ale dla serii nastal czas na zmiany, oby nastepna czesc (sequel, prequel - cholera wie) zaskoczyla jak swojego czasu RE4... tylko zeby nie zmienili na RPG albo inny shit Cytuj
jontas 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Witam, mam problem....jestem w misji 11, gram Nero - jestem w tej wierzy z wielkim posągiem. wszedłem na trzeci poziom ("windą") i nie wiem co dalej, zabiłem tez demony otwierajac sobie dzrzwi dalej.....no i własnie, co dalej?????????? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi