Skocz do zawartości

Condemned: Criminal Origins

Featured Replies

Opublikowano

Odkopuje temat bo mam problem z gierką. Mam Arcade z memorką.

Gram w gierkę już trochę. doszedłem chyba na ostatni level - jakis kolo zawiózł mnie do domu. Był autosave, zostawiłem gierke na pare dni a save znikł, automatycznie jesstem cofnięty do chapteru Metro Libry, to ten przed szkołą gdzie szukam tego nauczyciela. Myślę nic, moze brat mi coś z sejwami porobił i gram znowu. Tym razem doszedłem do tej szkoły, pogralem troche i znw zostawiłęm gierkę na troche. Dziś załanczam a tu znowu gra startuje od Save Metro Libry. O co tu chodzi? Dodam, że wszystkie save maja jedna i tą samo datę 22\11\2005, różniasie tylko godzina. O co tu chodzi?

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 8,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tez mialem z tym problem jak konsola nie zapamietywala daty. Ustaw date w konsoli i tyle bo caly czas bedziesz mial jaja z tym.

Opublikowano
  • Autor

A strefa czasowa też ma tu cos do powiedzenia? Czy tylko ta gierka tak reaguje czy wszystkie? Rozumiem, że zegar trzeba ustawiać cały czas po odłaczeniu konsoli od prądu. Była burza i bałem sie, że walnie gdzieś i będzie po konsoli i tiviku. Dzieki wielkie :)

Opublikowano

jak masz konsolę wpiętą do netu to sama sobie ustawi godzinę przy połączeniu z Live

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

No to czas bym i ja odkopal temat. Gra miazdzy ! Kupilem ja za grosze i oderwac sie nie moge, przez co juz sequel czeka na polce.

Jak dla mnie gra ma mega klimat, znakomity dzwiek, dzieki ktoremu czasami ciarki przechodza i przede wszytskim trzyma przez caly czas w napieciu.

Pomimo tego, ze ma juz prawie 3 lata moge ja wciaz polecic z czystym sumieniem !

• 1 rok później...
Opublikowano

gra za(pipi)ista jedna z moich pierwszych na xboxie przy ktorych naprawde dobrze sie bawilem, klimat rewelacja :) niestety 2 czesci jeszcze nie mialem okazji sprawdzic bo brak czasu ale jakos moze uda sie to ogarnac :)

Opublikowano

1 skończyłem jakiś czas temu, a 2 czasem wlącze na 1 misje naprzemian z innymi grami.. Condemned daje rade ;)

Opublikowano

Wpis

Do czasu skończenie Dead Space (jakiś tydzień temu) żadna gra nie wrzucała mi takich ciarów przy wieczornym graniu jak Condemned. Wcześniej był Silent Hill 1 na PSX :D

Opublikowano

no jedynke miło wspominam ale dwójki jakoś nie mogę skończyć.

• 2 lata później...
Opublikowano

Zazwyczaj pierwsze części są lepsze od kontynuacji. Myślę, że jak Ci się spodobała 2 to możesz spokojnie brać w ciemno jedynkę.