Opublikowano 9 czerwca 200816 l Odkopuje temat bo mam problem z gierką. Mam Arcade z memorką. Gram w gierkę już trochę. doszedłem chyba na ostatni level - jakis kolo zawiózł mnie do domu. Był autosave, zostawiłem gierke na pare dni a save znikł, automatycznie jesstem cofnięty do chapteru Metro Libry, to ten przed szkołą gdzie szukam tego nauczyciela. Myślę nic, moze brat mi coś z sejwami porobił i gram znowu. Tym razem doszedłem do tej szkoły, pogralem troche i znw zostawiłęm gierkę na troche. Dziś załanczam a tu znowu gra startuje od Save Metro Libry. O co tu chodzi? Dodam, że wszystkie save maja jedna i tą samo datę 22\11\2005, różniasie tylko godzina. O co tu chodzi?
Opublikowano 9 czerwca 200816 l tez mialem z tym problem jak konsola nie zapamietywala daty. Ustaw date w konsoli i tyle bo caly czas bedziesz mial jaja z tym.
Opublikowano 9 czerwca 200816 l Autor A strefa czasowa też ma tu cos do powiedzenia? Czy tylko ta gierka tak reaguje czy wszystkie? Rozumiem, że zegar trzeba ustawiać cały czas po odłaczeniu konsoli od prądu. Była burza i bałem sie, że walnie gdzieś i będzie po konsoli i tiviku. Dzieki wielkie
Opublikowano 9 czerwca 200816 l jak masz konsolę wpiętą do netu to sama sobie ustawi godzinę przy połączeniu z Live
Opublikowano 23 lutego 200916 l No to czas bym i ja odkopal temat. Gra miazdzy ! Kupilem ja za grosze i oderwac sie nie moge, przez co juz sequel czeka na polce. Jak dla mnie gra ma mega klimat, znakomity dzwiek, dzieki ktoremu czasami ciarki przechodza i przede wszytskim trzyma przez caly czas w napieciu. Pomimo tego, ze ma juz prawie 3 lata moge ja wciaz polecic z czystym sumieniem !
Opublikowano 25 października 201014 l Od połowy gry jest dopiero niezła schiza. Dwie ostatnie miejscówki miotą.
Opublikowano 25 października 201014 l gra za(pipi)ista jedna z moich pierwszych na xboxie przy ktorych naprawde dobrze sie bawilem, klimat rewelacja niestety 2 czesci jeszcze nie mialem okazji sprawdzic bo brak czasu ale jakos moze uda sie to ogarnac
Opublikowano 26 października 201014 l 1 skończyłem jakiś czas temu, a 2 czasem wlącze na 1 misje naprzemian z innymi grami.. Condemned daje rade
Opublikowano 26 października 201014 l Wpis Do czasu skończenie Dead Space (jakiś tydzień temu) żadna gra nie wrzucała mi takich ciarów przy wieczornym graniu jak Condemned. Wcześniej był Silent Hill 1 na PSX
Opublikowano 2 lutego 201312 l Zazwyczaj pierwsze części są lepsze od kontynuacji. Myślę, że jak Ci się spodobała 2 to możesz spokojnie brać w ciemno jedynkę.