sznurek 10 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 Odkopuje temat bo mam problem z gierką. Mam Arcade z memorką. Gram w gierkę już trochę. doszedłem chyba na ostatni level - jakis kolo zawiózł mnie do domu. Był autosave, zostawiłem gierke na pare dni a save znikł, automatycznie jesstem cofnięty do chapteru Metro Libry, to ten przed szkołą gdzie szukam tego nauczyciela. Myślę nic, moze brat mi coś z sejwami porobił i gram znowu. Tym razem doszedłem do tej szkoły, pogralem troche i znw zostawiłęm gierkę na troche. Dziś załanczam a tu znowu gra startuje od Save Metro Libry. O co tu chodzi? Dodam, że wszystkie save maja jedna i tą samo datę 22\11\2005, różniasie tylko godzina. O co tu chodzi? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 tez mialem z tym problem jak konsola nie zapamietywala daty. Ustaw date w konsoli i tyle bo caly czas bedziesz mial jaja z tym. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 9 czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 czerwca 2008 A strefa czasowa też ma tu cos do powiedzenia? Czy tylko ta gierka tak reaguje czy wszystkie? Rozumiem, że zegar trzeba ustawiać cały czas po odłaczeniu konsoli od prądu. Była burza i bałem sie, że walnie gdzieś i będzie po konsoli i tiviku. Dzieki wielkie Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 jak masz konsolę wpiętą do netu to sama sobie ustawi godzinę przy połączeniu z Live Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 No to czas bym i ja odkopal temat. Gra miazdzy ! Kupilem ja za grosze i oderwac sie nie moge, przez co juz sequel czeka na polce. Jak dla mnie gra ma mega klimat, znakomity dzwiek, dzieki ktoremu czasami ciarki przechodza i przede wszytskim trzyma przez caly czas w napieciu. Pomimo tego, ze ma juz prawie 3 lata moge ja wciaz polecic z czystym sumieniem ! Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Od połowy gry jest dopiero niezła schiza. Dwie ostatnie miejscówki miotą. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 gra za(pipi)ista jedna z moich pierwszych na xboxie przy ktorych naprawde dobrze sie bawilem, klimat rewelacja niestety 2 czesci jeszcze nie mialem okazji sprawdzic bo brak czasu ale jakos moze uda sie to ogarnac Cytuj
soggare_PL 0 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 1 skończyłem jakiś czas temu, a 2 czasem wlącze na 1 misje naprzemian z innymi grami.. Condemned daje rade Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Wpis Do czasu skończenie Dead Space (jakiś tydzień temu) żadna gra nie wrzucała mi takich ciarów przy wieczornym graniu jak Condemned. Wcześniej był Silent Hill 1 na PSX Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 no jedynke miło wspominam ale dwójki jakoś nie mogę skończyć. Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Zazwyczaj pierwsze części są lepsze od kontynuacji. Myślę, że jak Ci się spodobała 2 to możesz spokojnie brać w ciemno jedynkę. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Napisz cos na temat Blacksite: Area 51. Jestesmy ciekawi Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 O co Ci chodzi? Nie grałem w tamtą grę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi