Opublikowano 1 stycznia 200817 l Skończyłem grę na Hardkorze i teraz gram z kolegą w co-opie. Gra rządzi na MAKSA. Grafika ryje beret na zwykłym TV. Gra światła jest mistrzowska. RAAM ma pysk niczym moja nauczycielka od historii. Gra jest świetna, ale po sieci gram w HALO3. pozdro
Opublikowano 2 stycznia 200817 l Będzie książka-prequel: http://www.videogamer.com/news/02-01-2008-7161.html
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Ile razy na Insane trzeba trafic tego drugiego berserkera z HoD? Rozwalam te kolumny ale mii sie czas zawsze konczy, a z 5 razy go zdaze trafic. Pomozcie jakos bo dostane nerwicy. : P Edytowane 18 stycznia 200817 l przez LooKaZ
Opublikowano 18 stycznia 200817 l o ile dobrze pamietam to dwa-trzy razy i koniec. Musisz trzymac triger i go smazyc az promien sie skonczy. Edytowane 18 stycznia 200817 l przez Orange
Opublikowano 18 stycznia 200817 l ta gra jest minimalnie grywalna na multi na vs respawn 10 sekund co to ma byc ??? jak mogli tak to spartolic !!!
Opublikowano 18 stycznia 200817 l pewnie wlaczyl annexa przez przypadek. glownie gra sie na warzone i execution, tam jest respawn co runde, annex jest do kitu
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Pewnie chodzi mu o tryb Annex. Jak ci on nie odpowiada, to wystarczy przejśc na inny tryb.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l pozatym w annexie respawny nie sa co 10sekund ,ich czas sie zmienia ,nie wiem z reszta od czego to zalezy.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Ja czytałem że co 15 sekund, i to chyba jest tak że licznik jest stały, i czasami się trafi na 3 sekundy do końca czasami na 15. Po to aby wszyscy martwi respawnowali się w tym samym momencie.
Opublikowano 21 stycznia 200817 l Wiosną pierwsza seria figurek Gears of War http://xboxsite.pl/News/Pierwsza-seria-fig...ars-of-War.html
Opublikowano 22 stycznia 200817 l według mnie gra nie jest warta swojej ceny polega na przeskakiwaniu murków i strzelaniu już lepszy jest boishock ^_^
Opublikowano 24 stycznia 200817 l Geeez jaka ta gra jest frustrujaca ;], od poczatku gram na hardcore i czasami mam ochote wyj.ebac ta konsole za okno.. Musze podchodzic czasami do walki po 6-7 razy zanim rozpracuje co i jak i zeby nie dac sie typkom.. grrr
Opublikowano 24 stycznia 200817 l Heh a ja przeszedłem ją na insane (tylko 1 cog taga nie umię znalezc) owszem było parę trudnych chwil(walka z RAAM'em zapada na długo w pamięć)
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Heh a ja przeszedłem ją na insane (tylko 1 cog taga nie umię znalezc) owszem było parę trudnych chwil(walka z RAAM'em zapada na długo w pamięć) którego nie znalazłeś - może pomoge albo pomoże ten filmik
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Jak przejść ostatniego bossa w grze, domyślam się, że trzeba ładować w łeb, może znacie jakiś lepszy sposób?
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Jak przejść ostatniego bossa w grze, domyślam się, że trzeba ładować w łeb, może znacie jakiś lepszy sposób? Sposób to przewertowanie kilku ostatnich stron, bo któs juz ostatnio o to pytał. Zobacz na youtube, pełno tam filmików o pokonaniu RAAMa.
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Bierzesz luk i snajpe, walisz lukiem ,zeby ptaki odlecialy ,a wtedy ze snajpy w leb. Mi na insane padl tak po 6 strzalach chyba.
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Mozna jeszcze poczekać aż ujawni sie błąd w grze , przynajmniej ja tak miałem, raz na hardcorze przeskakując przez pierwszy murek zatrzymał mi sie Marcus na górze i ani RAAM ani Kryle mnie nie atakowali, a ja ze spokojem se go wykończyłem ,a drugi raz w coopie to RAAM sie zblokował i stał w miejscu Swoją drogą to fajne te bugi zrobili, czasem można nieżle sie usmiać Edytowane 26 stycznia 200817 l przez wujakamil
Opublikowano 26 stycznia 200817 l No albo jak za druga bodajze skrzynia po prawej stronie sie schowasz (to jest jakos na koncu jednego z wagonow - dosc charakterystyczne miejsce) to RAAM stanie przed ta skrzynia i sie zawiesi. Wtedy strzelasz w niego z luku, zeby nietoperze odlecialy i strzelasz z karabinu (bez wychylania sie). Moze zdarzyc tak, ze RAAM nie zatrzyma sie przed ta skrzynia, ale to jest jeden z pewniejszych sposob na przejscie gry.
Opublikowano 26 stycznia 200817 l A jak naprawdę sobie nie radzisz, to weź pokonaj RAAM'a dzięki Coopowi na Live. Grając we 2-óch ostatni boss pada maksymalnie po 30-60 sekundach.