Opublikowano 3 lutego 200817 l Dopiero teraz zagralem w Gearsow i mam pare pytanek: Raz ktos z Was moze gra w to jeszcze?? Z checia bym sie dolaczyl jak cos. Dwa zauwazylem ze nie ma w tej grze Intra:/ pamietam ze jak na PC zostawilo sie na moment na poczatku przed rozpoczeciem gry i nic nie ruszalo to wlaczalo sie intro:/ jak to jest z wersja na klocku??
Opublikowano 3 lutego 200817 l Też jest intro na 360 Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc Edytowane 3 lutego 200817 l przez Brolly PL
Opublikowano 4 lutego 200817 l Też jest intro na 360 Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc Ja bym z chęcią pograł na tych nowych mapach lecz niestety nie da sie pobrać z pewnych przyczyn( nadal) ich
Opublikowano 5 lutego 200817 l Też jest intro na 360 Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc Taaaa np. dzisiaj graliśmy na Rooftops, te 16 rund trwało prawie godzinę.
Opublikowano 23 lutego 200817 l Gdzie dokladnie jest te APC i jak tam dojsc? Wychodze rozwalam bumerow jeszcze jakies lokusty sie pojawiaja mija 30s i ten wielki kolo rozwala pojazd i game over
Opublikowano 24 lutego 200817 l Jak rozwalic raama? Mam 12 wybuchajacych pociskow, wale do niego potem doprawiam z karabinu a jak podchodze to go mijam i biegne do tego dzialka nawalam do niego i nietoperze mnie zabijaja jaka jest najlepsza taktyka?
Opublikowano 24 lutego 200817 l Jak rozwalic raama?Mam 12 wybuchajacych pociskow, wale do niego potem doprawiam z karabinu a jak podchodze to go mijam i biegne do tego dzialka nawalam do niego i nietoperze mnie zabijaja jaka jest najlepsza taktyka? Do ku**y nędzy! Czy wy ludzie nie umiecie skorzystać z wyszukiwarki forum/google/youtube? Było już do cholery omawiane ze sto razy jak go rozwalic .
Opublikowano 24 lutego 200817 l Dodam tylko, że IMHO najlepsza taktyka to kombo łuk (wystarczą 4 pociski) i shotgun (na każdy jeden strzał z torque bow'a przypadają 2 strzały z shotguna) ;]
Opublikowano 25 lutego 200817 l Mam pytanko, Czy da się na kodach 48H grać w Gearsy w trybie gry rankingowej? Wolę się zapytać, bo jak próbowałem w Halo 3 to się nie dało - można było tylko w grać social games (nie rankingowe). Będe wdzięczny za odpowiedź.
Opublikowano 25 lutego 200817 l Chętnie się z kimś ponaparzam 1 vs. 1, nie stanowię żadnego wyzwania, bo na razie cieniutki jestem, ale z miłą chęcią pogram z dobrym graczem. Btw. Ktoś mogłby zrobic skana recki GoW z PSXEXTREME? Byłbym bardzo wdzięczny.
Opublikowano 27 lutego 200817 l Ktoś mogłby zrobic skana recki GoW z PSXEXTREME? Byłbym bardzo wdzięczny. tez z checia bym ta recke przeczytal To sobie kupcie numer archiwalny.
Opublikowano 23 marca 200817 l Recka w PSXE w numerze 112; Grudzień '06. Nie zdołałem wyszukać recenzji z trybu multi, może to mój podeszły wiek i kiepski wzrok albo pamięć, ale nie ma ani w 113 ani 114, ktoś wie co to za błąd w matrix'ie ? Yo Maciucha widze że się tobie udało, na RAAM'a jest taktyk tyle ile mrówek w słoiku czyli wystarczająco by wkurzyć, dużo pomocy pod > www.gamefaqs.com - kopalnia 14 karatowej wiedzy w razie problemów. Osobiście lancer + shotgun wystarczyły, ale zawsze trzeba się napocić czegokolwiek byś nie wybrał (bow'em nie próbowałem). Osobista dygresja - na live wpierw warto się podprawić w players match, Ameryki nie odkryłem. pozdr.
Opublikowano 27 marca 200817 l Autor Gierka jest niesamowita. Ciągle mam ochotę grać online pomimo wielu irytujących bugów i glitch'ów. Niestety hamburgery bardzo lubią glitche . Walka 1vs1 na shotguny to niesamowita moc. Dziś grająć meczyk 10 rundowy wpadłem na balkon na gridlocku rozwaliłem 3 Loctusów (active reload included) a czwartego ze snajperki. MOC. Narazie mam 133 kille, ale gram od poniedziałku na głównym koncie narazie. Nie jestem zbyt dobry, ale czasem coś się uda chętnie pogram z rodakami. Jakby co to mój gamertag : orionPL jest w sygnaturce pozdrawiam online dużo bardziej mi się podoba w GOW niż w Halo3. W halo przeszedłem Kampanię i odłożyłem.. nie czuję mocy drzemiącej w grze bungie. :sad: Dorwałem dzisiaj monitor i podpiąłem kablem VGA. Teraz dopiero widzę w pełnej krasie piękno tej gry. Nie ma porównania do telewizora CRT Edytowane 29 marca 200817 l przez orion50
Opublikowano 30 marca 200817 l Ja mam Gearsy od wczoraj i strasznie mnei wciagneły xD Jestem już po "angry titan" nie wiem czy to daleko czy nie ale gra jest boska
Opublikowano 30 marca 200817 l Z tym Angry Titan'em to EPIC sobie zażartowało, najprostszy boss w historii gier, bez względu na poziom trudności, zadziwiające jak można w takim momencie rozgrywski dać takiego lamusa za boss'a. Zanim GoW zawiatał w mojej konsoli wiele razy włączałem trailer GoW'a (ten puszczany w kinach z tłem "Mad World") i się zastanawiałem - jak ten 8 nogi bydlak zje Marcus'a - czy wpierw go podwędzi, usmaży czy może zostawi na później i odgrzeje z mikrofali, a tu... Na tym kończy się marudzenie, gra sprawia radość na singlu, rządzi na co-op'ie i wchłania na live'ie (prócz gadania 14letnich "your mom blah-blah-blah" Amerykanów) hahaha. Pozdr
Opublikowano 31 marca 200817 l Autor no zgadza się ośmionogi jest wielki i paskudny, ale niezwykle prosty do rozwalenia. gra rządzi pzdr
Opublikowano 1 kwietnia 200817 l A ja gram od 10 września, niedawno nareście dostałem seriously przy 14 000 A grać i tak będe cały czas. Ta gra ma power.