NarutoFan 0 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Nie wiem czy na forum juz byl temat zwiazany ze sciagnieciem mapek do gry ale ja mam cholerny problem. Otoz nie mam konta z SecureIX. Jesli by ktos mial to bym bardzo prosil. Kontakt poprzez wiadomosc prywatna na forum. Z gory thx... Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Tak byl poruszany milion razy i to ,ze nie da sie ich sciagnac rowniez, jakies tam sposoby podobno sa ,ale watpie. Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Wczoraj dosiadłem i przeszedłem . Gra Świetna ale czy pokaz mocy ? Wiem, że założyciel temat założył bardzo dawno ale chyba pokaz mocy X-a możemy ujrzeć w CoD4 . Co do Gears'ów gra kot Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Dzisiaj sobie uruchomiłem gearsy, bo coś chciałem sprawdzić i tak z rozpędu kontynuowałem kampanię na singlu. 'Robiłem' Raama, ale miałem takiego glitcha (chociaż nie wiem), że stał praktycznie ciągle w jednym miejscu i wszystko co musiałem robić to mierzyć mu w łeb ze snajperki. Niby nic, ale jakoś mnie to ciekawi. To jakiś błąd czy jakieś zamierzone działanie? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Wczoraj dosiadłem i przeszedłem . Gra Świetna ale czy pokaz mocy ? Wiem, że założyciel temat założył bardzo dawno ale chyba pokaz mocy X-a możemy ujrzeć w CoD4 . Co do Gears'ów gra kot ech... GoW wyszedł w Listopadzie 06, a CoD4 w Listopadzie 07 - jest różnica ? Cytuj
NarutoFan 0 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Dobra zgadzam sie, ze byl poruszany tysiac razy ale wlasciwie to chodzi mi o ten adres SecureIX-a. Jesli ktos uzyczy to nie zapoda. Plisss. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 http://www.google.pl/search?q=SecureIX Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Dzisiaj sobie uruchomiłem gearsy, bo coś chciałem sprawdzić i tak z rozpędu kontynuowałem kampanię na singlu. 'Robiłem' Raama, ale miałem takiego glitcha (chociaż nie wiem), że stał praktycznie ciągle w jednym miejscu i wszystko co musiałem robić to mierzyć mu w łeb ze snajperki. Niby nic, ale jakoś mnie to ciekawi. To jakiś błąd czy jakieś zamierzone działanie? IMO blad, bo za kazdym innym razem RAAM chodzi za toba i wypuszcza nietoperze, ktore skutecznie przeszkadzaja(ba, potrafia zabic). Mialem podobna sytuacje. Schowalem sie za ostatnie skrzynka po prawej stronie i RAAM zachowywal sie tak samo, jak u ciebie. Kilka serii z Torque Bow'a i Lancera, ew. pare granatow i lezy. Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Wiem ze bylo to juz wiele razy mowione.Chcialbym sciagnac nowe mapki z tym sposobem z IP.Prosilbym o dokladna instrukcje ;] Cytuj
wisza 5 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 ELO! Gralem na X360 u kuzyna w "Girsy" i stwierdzilem ze sa ZAJO! mam pytanie : czy na Pieca ta gierka rowniez daje rady? Bo 360 nie mam, a pogralbym sobie i nie wiem czy kupic Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Ktoś wie czy map packi (mam oba), ściągnięte na jednym profilu będą działały na drugim na tym samym dysku? Cytuj
Blim 0 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 ale tylko na tej samej konsoli. Cytuj
McDriv3r 0 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Jako ze nie wszyscy potrafia sciagnac nowe mapy do gearsow proponuje sciagniecie map packa 1 i 2 lub osobno jak kto woli dla ludzi z Trojmiasta za jakies dobre piwko.GG 1601000 lub GT McDriv3r. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Chłopaki, problem jest. Włączam sobie dzisiaj Gearsy, a jako że Live ma maintance to zapodałem kampanię... i nic. Wybieram continue, new, whatever, przez chwilkę się ładuje i nic, powraca do tego, co przeglądałem przed chwilą. Dodam, że kiedy wylogowałem swój profil i włączyłem kampanię bez żadnego profilu wszystko śmigało. Myślicie, że wina Live'a (nie wiem jakim cudem O_o) czy trzeba będzie usuwać save'y itp.? Cytuj
Szabla8 11 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Nie płacz, mam to samo I próbowałem też bez podłączonego liva i działało. Nie wiem czy zauważyłeś ale w dashboardzie wywala cię zaraz po zalogowaniu. I dlatego chwile się ładuje i wywala. To wina tego updatu ;( Jutro powinno wszystko być normalnie. Zawsze po update trzeba poczekać do następnego dnia aż wszystko się ustabilizuje. Ale co dziwne, mam dwie konsole i na ten drugiej wszystko działa jak należy. Cytuj
czapa 674 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Ja tak trochę z innej beczki. Zdażyło się wam że Gearsy się zawiesiły? Mi niestety tak. Było tak.. dosyć często mnie zabijali i musiałem loadować last checkpoint no i za którymś tam razem zamiast loading zobaczyłem czarny ekran. Guide button nie działał, pozostał tylko reset. Konsola na szczęście działa. Co to mogło być? Cytuj
Szabla8 11 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Ja tak trochę z innej beczki. Zdażyło się wam że Gearsy się zawiesiły? Mi niestety tak. Było tak.. dosyć często mnie zabijali i musiałem loadować last checkpoint no i za którymś tam razem zamiast loading zobaczyłem czarny ekran. Guide button nie działał, pozostał tylko reset. Konsola na szczęście działa. Co to mogło być? Chyba tzw. ZWIECHA Może masz płyte zrysowaną czy coś. Napęd może już nie wyrabia. Cytuj
czapa 674 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Ja tak trochę z innej beczki. Zdażyło się wam że Gearsy się zawiesiły? Mi niestety tak. Było tak.. dosyć często mnie zabijali i musiałem loadować last checkpoint no i za którymś tam razem zamiast loading zobaczyłem czarny ekran. Guide button nie działał, pozostał tylko reset. Konsola na szczęście działa. Co to mogło być? Chyba tzw. ZWIECHA Może masz płyte zrysowaną czy coś. Napęd może już nie wyrabia. Pierwszy raz mi się to zdarzyło. Płyta jest nieporysowana. Mam kilka porysowanych płyty i chodzą dobrze więc może to był taki mały wypadek przy pracy. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 kwietnia 2008 to normalne, że konsola czasem się zwiesi nie martw się. może za blisko jakiejś ściany stoi i się przegrzała Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 Eh .... Mam w końcu Map Pack 2 ale konsola go nie czyta.... Przeniosłem go z innego dysku, razem z kontem z któego został ściągnięty. Co robić, bo zaraz mnie coś trafi... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 maja 2008 Opublikowano 11 maja 2008 http://www.youtube.com/watch?v=RSHH8cEApxU dziala to nadal? pytam z ciekawosci Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 http://www.youtube.com/watch?v=RSHH8cEApxU dziala to nadal? pytam z ciekawosci Działa. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Rozumiem, ze trzeba miec 2 profile Xbox Live ? Drugi musi miec te achivmenty zaliczone, czy nie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi