maciucha 11 647 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Rozumiem, ze trzeba miec 2 profile Xbox Live ? Drugi musi miec te achivmenty zaliczone, czy nie ? Trzeba mieć konto z legalnie zdobytym Seriously... Odpowie mi ktoś na to pytanie z Map Packiem? Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Eh .... Mam w końcu Map Pack 2 ale konsola go nie czyta.... Przeniosłem go z innego dysku, razem z kontem z któego został ściągnięty. Co robić, bo zaraz mnie coś trafi... Tak to nie działa, nie ma tak łatwo Musisz pokombinowac z dwoma kartami sieciowymi. Musisz poszukac na forach, bo ludzie o tym pisali. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 Eh .... Mam w końcu Map Pack 2 ale konsola go nie czyta.... Przeniosłem go z innego dysku, razem z kontem z któego został ściągnięty. Co robić, bo zaraz mnie coś trafi... Tak to nie działa, nie ma tak łatwo Musisz pokombinowac z dwoma kartami sieciowymi. Musisz poszukac na forach, bo ludzie o tym pisali. Ale czemu do cho.lery nie? Z drugiego dysku przekopiowalem ten map pack na memorke, razem z tym przenioslem profil z ktorego zostal sciagniety. Obie rzeczy przenioslem memorką na swój dysk i miałem nadzieję, że będzie dzialac a tu zonk... Dwóch kart sieciowych nie mam... Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 12 maja 2008 Opublikowano 12 maja 2008 (edytowane) http://forum.onlinecenter.pl/showthread.ph...1851&page=8 Sam nie sprawdzałem ale inni sobie chwalą. W każdym razie czapki z głów dla ULTRAVIOLETA. Edytowane 12 maja 2008 przez a88ot Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 (edytowane) Gears of War z mapkami Posiadaczy X360 nie posiadających jakimś cudem gry Gears of War, czeka ciekawa oferta, zestawik z mapkami. W skład zestawu będzie wchodzić płytką z grą oraz bonusowa płytka z ciekawymi dodatkami. Co ciekawe, na dysku będzie można zapoznać się zarówno z materiałami z GOW, jak i z przygotowywanej obecnie drugiej części gry! Bonusowa płytka będzie zawierać: * Gears of War Gamer Picture Pack * Emergence Day Gamer Picture * Emergence Day Theme * "FUTURE WEAPONS" Theme * Emergence Day Message from Cliffy B * Gears of War Map Pack 1 Trailer * Gears of War - Multiplayer Map Pack 1 * 'Hidden Fronts' Multiplayer Map Pack 2 * Gears of War 2: Gamer Picture Pack * Teeth Theme * Teaser Trailer * Trailer * Assault Game Play Trailer Zestaw się pojawi 24 czerwca, w USA będzie kosztował 39.99$. źródło: http://www.next-gen.com.pl/index.php?optio...iew&id=2676 EDIT: JAK NA RAZIE ZAPOWIEDZIANE TYLKO DLA USA... Edytowane 3 czerwca 2008 przez alexx-1 Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 To dwupłytowe wydanie już wyszło w USA i chcę sie zapytać- jest wersja RF/PAL? Albo chociaż w planach? Cytuj
Masher 2 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Metoda Ultravioleta działa w 100 %, sam kilka dni tamu ją robiłem. Co do Gear of War Refresh Edition (ta z płytką bonusową), ktoś na tym forum pisał, że gra jest region-free, płytka z bonusami nie. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Metoda Ultravioleta działa w 100 %, sam kilka dni tamu ją robiłem. Co do Gear of War Refresh Edition (ta z płytką bonusową), ktoś na tym forum pisał, że gra jest region-free, płytka z bonusami nie. Czyli tej bonusowej nie odpale na PALowskiej konsolce? Szajse Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Eh .... Mam w końcu Map Pack 2 ale konsola go nie czyta.... Przeniosłem go z innego dysku, razem z kontem z któego został ściągnięty. Co robić, bo zaraz mnie coś trafi... Tak to nie działa, nie ma tak łatwo Musisz pokombinowac z dwoma kartami sieciowymi. Musisz poszukac na forach, bo ludzie o tym pisali. Ale czemu do cho.lery nie? Z drugiego dysku przekopiowalem ten map pack na memorke, razem z tym przenioslem profil z ktorego zostal sciagniety. Obie rzeczy przenioslem memorką na swój dysk i miałem nadzieję, że będzie dzialac a tu zonk... Dwóch kart sieciowych nie mam... Takie rozwiązanie by się sprawdziło jakbyś korzystał z konsoli na której zostało to pobrane. Zawsze możesz spróbować coś zdziałać z transferem licencji. Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 wie ktoś czy w grze jest jakiś licznik zabitych, bo nie wiem ile mi brakuje do 10.000 killsow Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Jest, wchodzisz chyba w leaderboardy or sumfin podobnego, tryb ktory Cie interesuje i masz. Czy kille sie sumuja ze wszystkich trybow ,juz Ci nie powiem ;P Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 (edytowane) Z Seriously nie jest taka prosta sprawa , zazwyczaj wpada on dopiero nie po 10tys. killi , a po kilkunastu . Jeden koleszka nawet się chwalił/żalił , że wpadło mu dopiero po 23tysiakach - co najlepsze , nie wiedzieć czemu ?!? Najprawdopodobniej nie zalicza za skrojone kile. Edytowane 15 sierpnia 2008 przez TheBesTia Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 hmm.. a ja dalej nie wiem gdzie jest ten licznik killsow Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Jesny to idz poszukaj ,dalem Ci mniej wiecej, gdzie to bedzie. Nie bede sobie specjalnie gearsow kupowal, zeby Ci powiedziec literke w literke gdzie to. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 W głównym menu wybierasz Xbox LIVE i potem Leaderboards bodajże. Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 heh... zapomnialem dodac ze gram w wersje na PC. rozni sie ona duzo od tej na X360? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 A skąd mamy to wiedzieć? Podejrzewam że mało tu osób (o ile wogule ktoś) gra w tą samą gre na dwóch platformach. Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 (edytowane) A skąd mamy to wiedzieć? Podejrzewam że mało tu osób (o ile wogule ktoś) gra w tą samą gre na dwóch platformach. Ja gram, na razie jestem w czwartym akcie i wszystko jest tak samo jak na xboxie no poza napisami które są po polsku przez co mogę sie dokładniej zagłębić w fantastyczną i głęboką fabułę girsów Edytowane 16 sierpnia 2008 przez wujakamil Cytuj
canuks 63 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Mam pytanko Zaczynam pogeywac w GoW'a po pierszym nie najlepszym wrazeniu jakie zrobila namnie gra ,dzisiaj spedzilem przy niej prawie 6 h i powiem ze mnie wciagnelo i to mocno. jestem ocenie w 3 akcie chyba juz przy koncu. Ale mam pytanie co do tych koralikow czy jak to nazwac ktore sie zbiera jest ich 30 ja narazie mam chyba 6 ,Do czego one sluza ? da si je jakos wykorzystac w grze ico bedzie jak uzbieram wszystkie 30 ? zrozumcie dopiero zaczynam grac Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Tylko do achievementow ,jeden jest za 15 ,a drugi za 30 ,nic wiecej. Chociaz podobno w drugiej czesci ,jesli zebrales iles tam to dostaniesz dodatkowa grywalna postac. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 daja dodatkowy GS jak sie nie myle, zadnych jakis bonusow z tego nie ma. Jedynie do GOW2 gdy zdobedziesz chyba 1/3 dostaniesz jakas postac do multi. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Tylko do achievementow ,jeden jest za 15 ,a drugi za 30 ,nic wiecej. Chociaz podobno w drugiej czesci ,jesli zebrales iles tam to dostaniesz dodatkowa grywalna postac. daja dodatkowy GS jak sie nie myle, zadnych jakis bonusow z tego nie ma. Jedynie do GOW2 gdy zdobedziesz chyba 1/3 dostaniesz jakas postac do multi. ok dzieki Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Tylko oglądnij ten filmik jak skończysz grę - po co psuć sobie rozrywkę, i tak zebrałeś 6 sztuk tylko, gdzie w samym pierwszym akcie bodajże jest z 10. Cytuj
michalc 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Tylko do achievementow ,jeden jest za 15 ,a drugi za 30 ,nic wiecej. Chociaz podobno w drugiej czesci ,jesli zebrales iles tam to dostaniesz dodatkowa grywalna postac. Masz trzy achiv za cog tag za 10,20 i za 30 zebranych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi