Skocz do zawartości

Gears of War

orion50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko oglądnij ten filmik jak skończysz grę - po co psuć sobie rozrywkę, i tak zebrałeś 6 sztuk tylko, gdzie w samym pierwszym akcie bodajże jest z 10.

no tak to pozostaje zaczac od nowa :D

Obecnie jestem na koncu aktu 4 :) i musze sie dostac do tego swojego samochodziku mam 30 sek od zabica tych dwoch duzych kolesi z granatnikiem zanim mi rozwala moj bryke. Jak tam sie dostac skoro jestem podobszczalem. probowalem juz na pale tam przedostac ale le dostaje w plecy z granatnika , walczac z nimi konczy mi sie czas. Delikatnie mowiac utknolem w tym miejscu . Ktos m ipodpowie jak ta przeskoczyc ?

• Odpowiedzi 272
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Obecnie jestem na koncu aktu 4 :) i musze sie dostac do tego swojego samochodziku mam 30 sek od zabica tych dwoch duzych kolesi z granatnikiem zanim mi rozwala moj bryke. Jak tam sie dostac skoro jestem podobszczalem. probowalem juz na pale tam przedostac ale le dostaje w plecy z granatnika , walczac z nimi konczy mi sie czas. Delikatnie mowiac utknolem w tym miejscu . Ktos m ipodpowie jak ta przeskoczyc ?

Biegnij i ich omijaj ;)

Opublikowano

A w ogóle najlepiej to mieć 6 strzałek w łuku. Jedna strzałka = jeden boomer, jedną stroną się przedzieramy... łatwizna. Na insane samemu sobie spróbujcie :E

Opublikowano (edytowane)
A w ogóle najlepiej to mieć 6 strzałek w łuku. Jedna strzałka = jeden boomer, jedną stroną się przedzieramy... łatwizna. Na insane samemu sobie spróbujcie :E

No udalo sie przejsc :)czy takie latwe .... kilka razy dostalem w plecy z granatnika a bylem juz tak blisko ... :P ale pzreszedlem . teraz jestem w koncowce aktu 5 iwalcze z tym przystojniakiem co ma cale stadko "golebi" :E przy sobie .... .jak tego typa pzrejsc tzraba walic ile wlezie w neigo czy jest jakis sprytny sposob na niego :P

EDIT : juz wiem tzreba ladowac w niego ile wlezie :P ide to wykonac ....

Edytowane przez canuks
Opublikowano (edytowane)

Najlepsza technika, łuk i snajpa. Ja z kolegą (pozdrowienia Milekp) przeszliśmy go w jakieś 20-30 sekund. On łuk, ja snajpa, potem tylko z łuku nawalaliśmy, zdechł ;)

EDIT: Mowa ofc o poziomie Insane.

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano
Najlepsza technika, łuk i snajpa. Ja z kolegą (pozdrowienia Milekp) przeszliśmy go w jakieś 20-30 sekund. On łuk, ja snajpa, potem tylko z łuku nawalaliśmy, zdechł ;)

EDIT: Mowa ofc o poziomie Insane.

Poradzilem sobie z tym typem :) gra ukonczona na najnizszym stopniu trudnosci .teraz HARDCORE :P

Ale mam pytanie co do jednego archiva , nalezy zabic 3 kolesi na raz ,jak gdzies wyczytalem najlpesze miejsce to zaraz jak uciekamy z wiezienia kiedy op4 otwieraja drzwi nalezy ladnie podeslac im granat. wszsytko ladnie pieknie ale cos ciezko to wykonac nalezy iidealnie wycelowac. spedzilem dzisiaj na tym ponad godzine , ale nie udalo mi sie tego wykonac. rozwalam 2 granatem a tzreci zawsze przezyje.

Ktos mi moze poradzi gdzie celowac tym granaem dokladnie i w ktorym momencie rzucić ...

Opublikowano

Jest takie miejsce w drugim akcie (po tym jak reflektorem torujemy drogę Domowi) że jest ślepa uliczka i się pojawia dziura z nadchodzącymi Locustami (Emergence Hole), trzeba zebrać boomshota z 1 aktu (nie pamiętam czy jest w drugim) i nawalać w dziure jak będa wychodzić. Trafiłeś? Cofnij się i wejdź w ciemności by Kryle Cię zjadły, ponawiamy próbę gdyż checkpoint jest 3 sekundy przed momentem wyskoku Locustów. Ja tych w więźieniu ani razu nie trafiłem :E

Opublikowano

Ja tylko powiedziałem, że dla mnie nie było możliwością wyczuć jak oni wchodzą, szczególnie, że zawsze mi się trafiają, że z jakimś opóźnieniem wchodzili.

Opublikowano
Ja zrobiłem właśnie tak jak na tym filmiku z jutiuba, czyli w więzieniu.

Ok udaje mi sie ich zabijac ale nie zalicza mi archiva WTF :o , zalatwiam cala trojke na najnizszym poziomie trudnosci i takze na hardcore i nie zalicza mi tego dla czego? czy ten archiv jest powiazany z jakims innym? czy trzeba go wykonac na kazdym stopniu trudnosci ?

Opublikowano (edytowane)

10 razy zabić 3 gości jednym strzałem/granatem. Na multi też się to liczy - raczej, bo dziwnie wcześnie skończyłem tego achieva, bodajże już po 5 podejściu mi to zaliczyło. Normalnie na jednym poziomie przejdź, zgiń i Cię cofnie, prawda? Granat pod nogi i boom :)

NA multiplayerze mi z boomshota wchodził ten achievement? Albo wtedy źle liczyłem, bardzo szybko mi wpadł achievement.

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano (edytowane)

Już gdzieś kiedyś pisałem, w 4 akcie po spaleniu bersekera gdy mamy hamera idziemy szybko dalej, po pokonaniu brzydala na działku zapadnie sie ziemia najpierw w jednym miejscu, a potem jak wyjdziemy dalej to za nami przy wejściu najlepiej na casualu to zrobić jak zaczną wyłazić to walnąć z hamera w dziure i potem wczytać jeszcze kilka razy ostani punkt kontrolny i to samo a osiągniecie wskoczy :)

Najłatwiejszy chyba sposób, a nie na chybił trafił z granatami :D

Edytowane przez wujakamil
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś mój 15letni braciszek rozwalił Insane...kuźwa czuję się jak lama. Tak długo ślęczał, aż rozkminił SAM każde starcie. Żadnych solucji, żadnego pomagierstwa. Tylko własne preferencje.

Opublikowano (edytowane)
Dziś mój 15letni braciszek rozwalił Insane...kuźwa czuję się jak lama. Tak długo ślęczał, aż rozkminił SAM każde starcie. Żadnych solucji, żadnego pomagierstwa. Tylko własne preferencje.

RAAM w dwadzieścia pare sekund na insane z Miłekp., pobijesz? 8) :P

Ty, to skoro czujesz się jak lama to przyjdź do nas dziś o 18:30 na spotkanie w Gearsach. Wyślij cynka to Cię zaproszę.

Bączek PL. Dzieciak ma 9 lat, trochę płacze jak włączy headset

To chyba my płaczemy... ze śmiechu :E

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano
Bączek PL. Dzieciak ma 9 lat, trochę płacze jak włączy headset, ale heady wali ze snajpy, że szok. Łyso ci? :D
Niebaudzo...powinno?

RAAM w dwadzieścia pare sekund na insane z Miłekp., pobijesz? 8) :P

Nie zamierzam nawet podchodzić. Już na Hardcore miałem problem. Nie gram tak namiętnie w Gears'ów.

To chyba my płaczemy... ze śmiechu :E
Tego nie rozumiem, ale spoks. Pewnie między sobą kumacie.
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano
Bączek PL. Dzieciak ma 9 lat, trochę płacze jak włączy headset, ale heady wali ze snajpy, że szok. Łyso ci? :D

Czasem tez wyzywa innych od kure,w i wysyla wiadomosci ty pi,zdo ;]

Wiadomo jak to jest z tym hostowaniem meczy do achiva?

Jak hamburgery wyjda lub zostana 2-3 osoby to zalicza?