Dziobak_ 1 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Melee + szot prawdziwe lamerskie combo, tylko dla takich osób które mają koszmarnego aima. Najlepszym sposobem jest wallstick, bardzo ciężkie do nauczenia... ale trochę wprawy i będzie git. Szybkość koniecznie ustawiona na HIGH. Jakoś nie widziałem EvilBlizza odbijającego się od ścian jak małpa, a shota ma uber mocnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 jaki jest normalny tryb jak w innych grach typu - strzelam, strzelam i koles pada bez zbednej egzekucji,itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 czemu na singlu gdy strzelamy z "przyblizenia" broni to jej damage jest rowniez slaby nawet gdy jest active reload zrobiony a gdy zakryje sie za murkiem i bede strzelal blind fire to Locusty szybciej padaja? Gram na PC ale chyba na Xie tez takie cos bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 jaki jest normalny tryb jak w innych grach typu - strzelam, strzelam i koles pada bez zbednej egzekucji,itp? Kampania. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) Nie wiem co się dzieje, ale właśnie normalnie pobieram drugi map pack do Gearsów oO Dooma i Duke'a również ściągnąłem. Koniec blokady, czy jakiś błąd na serwerach M$? Nie wiem, ale trzeba korzystać EDIT Natomiast I gameplay z Gearsów 2 nadal niedostępny oO Edytowane 26 Września 2008 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 U mnie nie chwyta, ani na koncie EU ani US Cytuj Odnośnik do komentarza
_tomek 2 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Hmm, od kilku tygodni siedzę na RAAMem na Insane. Próbowałem grać online, ale ludzie byli raczej mało fajni (zabieranie snajpy i strzelanie w kolesia z kryllami anyone?). Potem próbowałem grać samemu, jednak problem wówczas jest taki, że on cały ogień koncentruje na mojej postaci, Doma kasuje jak mu pod nogi wpadnie I teraz moje pytanie - taktyki, rady? Albo może ktoś mógłby mnie wspomóc na Live? Tak czy siak, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 wpisz w youtube twój problem i wyskoczy ci sporo filmów z taktyką na niego.. Cytuj Odnośnik do komentarza
_tomek 2 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Tak, widziałem trik/bug z podbieganiem pod jeden z bloków i blokowanie RAAMa. Niestety nie zawsze się udaje, a kiedy już, i tak mnie rozwala (poza tym sześć strzałów z łuku i dwa granaty + Lancer nie wystarczają). Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Jak chcesz to ci pomoge teraz. Edytowane 16 Października 2008 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Chciałem zagrać w multi i nie da rady? Dalczego? Mam darmowego golda. Czy jest mozliwe by mnie odrzucał host gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Czy jest mozliwe by mnie odrzucał host gry? Na rankingu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 przerywniki w girsach mi tna i to bardzo normalnie czuje sie jakbym gral na blasze ktos tez ma taki sam problem czego to jest przyczyna ? przez brak hd'eka lub sypiacy sie juz naped ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 tak poprostu ma juz Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Jak to tną? mnie nic nie tnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 przerywniki w girsach mi tna i to bardzo normalnie czuje sie jakbym gral na blasze ktos tez ma taki sam problem czego to jest przyczyna ? przez brak hd'eka lub sypiacy sie juz naped ? 1. Zjechana płyta 2. Napęd Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 http://www.youtube.com/watch?v=lwpIVnUXOgw (widac to gdy laduja) mnie wlasnie w to w GOWie zastanawialo - czemu dropuje sie czy cutscenkach? Przeciez duzych powierzchni tam nie ma czy jakis wymagajacych efektow Cytuj Odnośnik do komentarza
Matthew90 0 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Mi sie 3 razy tnely. Pierwsza gierka ktora mi sie tak tnie jak wlozylem do konsoli pierwszego dnia i mi konsolke na pierwszym przerywniku zacielo to troche sie zmartwilem. Rozwazalem nawet odeslanie plyty do microsoftu. Ale jak to normlka w gearsach, to spox ;] Choc moze i tak na wakacje im plytki do wymiany/renowacji wysle, tak profilaktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Mi sie 3 razy tnely. Pierwsza gierka ktora mi sie tak tnie jak wlozylem do konsoli pierwszego dnia i mi konsolke na pierwszym przerywniku zacielo to troche sie zmartwilem. Rozwazalem nawet odeslanie plyty do microsoftu. Ale jak to normlka w gearsach, to spox ;] Choc moze i tak na wakacje im plytki do wymiany/renowacji wysle, tak profilaktycznie. To nie jest normalka, u mnie nie było żadnych przycięć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Filmiki na silniku gry sie tna, dziwne, bo sama gra juz nie... Kilka razy zaobserwowalem lekkie chrupniecia w wstawkach fabularnych, ale zadnych przyciec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ta gra już tak ma. W dwójce jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Nie bardzo kapuję o co wam chodzi z tnącymi się filmikami. Owszem w samym gameplayu zdarzy się ale na filmikach? Gram na dwóch innych napędach i odbiornikach. Zero przycięć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Mi chodzilo o to ze potrafi sie ciac gameplay, glownie kampania i nie jest kwestia "oryginalnosci". Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Chodzi o spadki fpsów? Fakt - są, ale małe. Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Zna ktoś może jakąś stronę do zmiany ip żeby można było pobrać te dodatkowe mapy? Bo z chęcią bym sobie je zassał;/ TUTAJ znajduje się sprawdzony poradnik, tylko ten secureix nie działa:( Edytowane 16 Listopada 2008 przez PawciosS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi