Opublikowano 17 listopada 200816 l Wielkie dzięki za pomoc:) Mapki już ściągnięte:) Edit: Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli zabiję kogoś poprzez egzekucję strzelając headshota, to zalicza się i egzekucja i head czy tylko egzekucja? Edytowane 17 listopada 200816 l przez PawciosS
Opublikowano 18 listopada 200816 l Mam pytanie. Mógłby ktoś sprawdzić czy po premierze GoW2 są jeszcze ludzie online w GoW. Nie grałem w jedynkę zamierzam ją kupić , mam mało kasy czy dało by się pograć online czy w ogóle nie ma ludzi ?
Opublikowano 18 listopada 200816 l Coś tam ludzi na pewno jest, lecz nie spodziewaj się tłumów. Według mojego kumpla bez problemu da się pograć ... z burgerami.
Opublikowano 18 listopada 200816 l Dużo ich ? Komfortowo będę grał? jest kilku np ja od kiedy mam liva girsy non stop glownie co-op bardzo przyjemnie sie gra a w versusie tlumow niema mi oststnio nie gra sie konfortowo <_< co wejde albo (host)wywali mnie z gry albo trafiam na dzieci drace sie do headsetow :solo: pytanie....da sie rozmawiac przez headset podczas gry co-op albo tylko w vs?
Opublikowano 18 listopada 200816 l I w Co-opie i w versusie. A jak Cię host wywala to grasz na prywatach...
Opublikowano 18 listopada 200816 l Kup wersje na PC tu dużo ludzi gra nadal. Nie mam mocnego kompa poza tym nie umiem grać na myszce.
Opublikowano 18 listopada 200816 l Kupuj, jeszcze trochę osób gra, w tym oczywiście ja:) Mam też kilku Polaków na liście którzy także bardzo często grają
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Mam pytanko o ostatniego bosa Raam, oglądałem filmiki na youtubie jak go ubić ale to nie działa w moim przypadku, pakuje w niego wszystkie strzały z łuku, 660 pocisków z karabinu, 4 granaty i rewolwer, no i na deser pociskam go z miniguna, i dalej łazi. Ktoś wie co z tym zrobić?
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Mi też nie udawało się go rozwalić tym combem łuk + lancer, choć na jutjubie najczęściej jest właśnie ten sposób prezentowany. Pamiętam, że nawet jak z kumplem w co-op'ie graliśmy, to nie mogliśmy tego przejść. Jednak po wielu próbach, wynalazłem wreszcie idealną mieszankę i samemu spokojnie rozwaliłem go szotganem + lancerem ;]
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Sztajniec Gdzie znaleźdz szodgana szukałem, ale niemoge znaleźdz Edytowane 14 stycznia 200916 l przez szajbz
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Bo musisz strzelać do niego tylko wtedy jak nietoperze odlecą (go odsłonią) i celuj z łuku w łeb , szybko padnie.
Opublikowano 4 lutego 200916 l Czy jest mozliwość sprawdeznia w GOW statystyk z gier online?? czyli ilość kiloli,hedów, itp ?
Opublikowano 4 lutego 200916 l versus--->leaderboards---->(wybierasz tryb, okres jaki chcesz sprawdzic, zaznaczasz siebie albo siebie i przyjaciol) i gotowe
Opublikowano 4 marca 200916 l Ej nie wie ktoś dlaczego nie moge sciagnąć mapek do GoW??.Mam konto Gold a one są za Free.Wyskakuje mi coś o lokalizacji a mam ustawioną Wlk Brytanie... <_<
Opublikowano 4 marca 200916 l Zajrzyj do tematu o Lost and Damned, jakieś kilka stron temu Mastah podawał link do sposobu obejścia blokady regionalnej.
Opublikowano 14 marca 200916 l Kurde ta metoda w moim przypadku jest o kant d**y.To wymaga chyba routera którego nie posiadam...;/.Widziałem że sporo osób pobrało te mapki do GoW'a.Może ktoś jest w stanie mi wyjasnic jak to zrobił?.Albo jakoś podesłać plik(o ile jest to mozliwe... <_< ).Bardzo bylbym wdzieczny gdyby ktos mi pomogl... Jeszcze jedno pytanie mam...Wie ktoś jak liczone są te kille??.Wg statystyk mam 101 curb stompów ale achivementa nie dostałem... <_< .
Opublikowano 15 marca 200916 l Ominąc blokade mozna po przez podłaczenie konsoli bezposrednio do kompa i zmianie VPN .sciagasz prrogramik który sie zwie VPn coś tam wpisujesz swoje dane jakich uzywasz do łączenia sie z netem klikasz connect i masz IP z USA przez 10 lub 15min .Sposob jest opisany na necie bardzo dokładnie .poszukaj. na wiekszosc aczikoów z multi jest bug niby trzeba zrobic 100 killi a w zeczywistosci wychodzi 150-200 zeby aczik wpadł
Opublikowano 15 marca 200916 l Autor We wszystkich mam ponad 200, a wpadło tylko za headshoty i egzekucje