Skocz do zawartości

Gears of War

Featured Replies

• Odpowiedzi 272
  • Wyświetleń 172,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wielkie dzięki za pomoc:) Mapki już ściągnięte:)

Edit: Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli zabiję kogoś poprzez egzekucję strzelając headshota, to zalicza się i egzekucja i head czy tylko egzekucja?

Edytowane przez PawciosS

Opublikowano

Mam pytanie. Mógłby ktoś sprawdzić czy po premierze GoW2 są jeszcze ludzie online w GoW. Nie grałem w jedynkę zamierzam ją kupić , mam mało kasy czy dało by się pograć online czy w ogóle nie ma ludzi ?

Opublikowano

Coś tam ludzi na pewno jest, lecz nie spodziewaj się tłumów. Według mojego kumpla bez problemu da się pograć ... z burgerami.

Opublikowano

Dużo ich ? Komfortowo będę grał?

Opublikowano
Dużo ich ? Komfortowo będę grał?

jest kilku :) np ja ;) od kiedy mam liva girsy non stop :) glownie co-op bardzo przyjemnie sie gra :)

a w versusie tlumow niema :( mi oststnio nie gra sie konfortowo <_< co wejde albo (host)wywali mnie z gry :( albo trafiam na dzieci drace sie do headsetow :solo:

pytanie....da sie rozmawiac przez headset podczas gry co-op albo tylko w vs?

Opublikowano

I w Co-opie i w versusie. A jak Cię host wywala to grasz na prywatach...

Opublikowano
Kup wersje na PC tu dużo ludzi gra nadal.

Nie mam mocnego kompa poza tym nie umiem grać na myszce.

Opublikowano

Kupuj, jeszcze trochę osób gra, w tym oczywiście ja:) Mam też kilku Polaków na liście którzy także bardzo często grają:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanko o ostatniego bosa Raam, oglądałem filmiki na youtubie jak go ubić ale to nie działa w moim przypadku, pakuje w niego wszystkie strzały z łuku, 660 pocisków z karabinu, 4 granaty i rewolwer, no i na deser pociskam go z miniguna, i dalej łazi. Ktoś wie co z tym zrobić?

Opublikowano

Mi też nie udawało się go rozwalić tym combem łuk + lancer, choć na jutjubie najczęściej jest właśnie ten sposób prezentowany. Pamiętam, że nawet jak z kumplem w co-op'ie graliśmy, to nie mogliśmy tego przejść. Jednak po wielu próbach, wynalazłem wreszcie idealną mieszankę i samemu spokojnie rozwaliłem go szotganem + lancerem ;]

Opublikowano
Sztajniec Gdzie znaleźdz szodgana szukałem, ale niemoge znaleźdz

Edytowane przez szajbz

Opublikowano

Ok dzieki, w końcu go ubiłem, łuk + snajpa kombo :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest mozliwość sprawdeznia w GOW statystyk z gier online?? czyli ilość kiloli,hedów, itp ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ej nie wie ktoś dlaczego nie moge sciagnąć mapek do GoW??.Mam konto Gold a one są za Free.Wyskakuje mi coś o lokalizacji a mam ustawioną Wlk Brytanie... <_<

Opublikowano

Jest blokada regionalna na IP, musiałbyś kombinować z proxy.

Opublikowano

Zajrzyj do tematu o Lost and Damned, jakieś kilka stron temu Mastah podawał link do sposobu obejścia blokady regionalnej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde ta metoda w moim przypadku jest o kant d**y.To wymaga chyba routera którego nie posiadam...;/.Widziałem że sporo osób pobrało te mapki do GoW'a.Może ktoś jest w stanie mi wyjasnic jak to zrobił?.Albo jakoś podesłać plik(o ile jest to mozliwe... <_< ).Bardzo bylbym wdzieczny gdyby ktos mi pomogl...:D

Jeszcze jedno pytanie mam...Wie ktoś jak liczone są te kille??.Wg statystyk mam 101 curb stompów ale achivementa nie dostałem... <_< .

Opublikowano

Ominąc blokade mozna po przez podłaczenie konsoli bezposrednio do kompa i zmianie VPN .sciagasz prrogramik który sie zwie VPn coś tam wpisujesz swoje dane jakich uzywasz do łączenia sie z netem klikasz connect i masz IP z USA przez 10 lub 15min .Sposob jest opisany na necie bardzo dokładnie .poszukaj.

na wiekszosc aczikoów z multi jest bug niby trzeba zrobic 100 killi a w zeczywistosci wychodzi 150-200 zeby aczik wpadł