Opublikowano 26 kwietnia 201311 l Mam taki problem z gearsmi 1 , mam oryginalną wersje PAL w idealnym stanie i konsolna mi jej nie czyta (xbox slim 250 gb ) jest napisane nieprawidłowy dysk , o co może chodzić ?? inne płyty czyta normalnie
Opublikowano 4 stycznia 201411 l Witam, gra ktoś multi po wyjściu Gearsów 1 na "Games with Gold", mam dobrego neta, mogę pohostować wieczorami. PS. Można też wpaść pomóc z RAAMem na Insane
Opublikowano 4 stycznia 201411 l bartezo wracasz? Do gearsów jest cały czas spora ekipa Jak Cię bartezo nie pokasowali to gadaj z tymi samymi osobami co zawsze
Opublikowano 4 stycznia 201411 l Raama pojechałem wczoraj, multi bym pograł, bo trzaskam z randomami, niejednokrotnie na 3-4 ugadanych kolesi, więc nie jest lekko ;D
Opublikowano 4 stycznia 201411 l Dużo ludzi siedzi? Powbijałbym sobie niezrobione achievementy i zastanawiam się, czy długo trzeba czekać na mecz.
Opublikowano 4 stycznia 201411 l Jak się zbiera grupę 8 osobową to ustalamy np. 16 rund na konkretnej mapie i spokojnie wszystkie acziwy powinny wejść w skali 1:1. Jeśli ogarniasz neta to polecam hostowanie, nawet przy dużej ilości quiterów, te achievki wpadają. Miałem 109 egzekucji, 101 headshotów i... 99 curbów kiedy wskakiwały mi acziwy za to. Mimo że ludzie wychodzili, a mecz kończył się np. 2vs3, 3vs1, to i tak wszystkie np. HS policzyło Mój obecnynick to Itz Molo
Opublikowano 4 stycznia 201411 l No teraz wpadają przy 120 albo później bo epic coś tam patchowalo. Bede za tydzień w domu to możemy coś pyknac.
Opublikowano 4 stycznia 201411 l najlepsze multi generacji jak dla mnie, a (pipi)a nie mam iksboksa od paru lat na PC pustki na serwerach : <<<
Opublikowano 5 stycznia 201411 l A ty mierzej grasz jeszcze ? Cały czas tak na serio to jestem raz, dwa razy na tydzień bo robota i uczelnia mnie powstrzymują. Ale ekipa zbiera się po kilka razy w tygodniu.
Opublikowano 5 stycznia 201411 l No karlos pisał, że czasem gracie :> Ja mam w końcu Xboxa do neta podpietego i mogę pykac. Edytowane 5 stycznia 201411 l przez _Be_
Opublikowano 11 kwietnia 201410 l Nie chce ktos pograc w gow 1 jak za starych czasow ? Gramy od 21, w weekendy od 20 . Pozdro
Opublikowano 9 września 201410 l Trochę nie na temat, ale związane z serią Gears of War. U mnie w robocie jest wyprzedaż książek, wygrzebałem 3 szt. Gears of War Pola Aspho po 7zł(stara cena ok 30zł), jak ktoś chcę mogę kupić i wysłać, wysyłka również 7zł, w sumie 14zł za 472 strony. Uprzedzam pytanie, nie robię tego dla zarobku, to czysta uprzejmość od gracza dla gracza :]
Opublikowano 26 stycznia 201510 l W której części Gears of War gra najwięcej ludzi na multi i ile ich jest? Dzięki za odp !
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Hey kutwa, dlaczego przy sciaganiu map packow wywala mi komunikat "Can't download this item"??? I to na 100nym %. Edit. Nie bylo tematu. Blokada regionalna, z ktora poradzilo sobie inne konto.
Opublikowano 29 października 20159 l Wybaczcie Panowie ale mam pewne pytanie.Czy GoW jedynka mają duże spadki płynności na Xbox'ie czy to jednak moja konsola dogorywa?Filmik nie są zbyt płynne, początek 3 aktu w deszczu w momencie jak idziemy z Domem do fabryki i spotykamy stado napromieniowanych locastów Gra zainstalowana na dysku.