wiiboxstation 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=-EUy4RPRwZc&...feature=related Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 Dopiero teraz zagralem w Gearsow i mam pare pytanek: Raz ktos z Was moze gra w to jeszcze?? Z checia bym sie dolaczyl jak cos. Dwa zauwazylem ze nie ma w tej grze Intra:/ pamietam ze jak na PC zostawilo sie na moment na poczatku przed rozpoczeciem gry i nic nie ruszalo to wlaczalo sie intro:/ jak to jest z wersja na klocku?? Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 3 lutego 2008 Opublikowano 3 lutego 2008 (edytowane) Też jest intro na 360 Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc Edytowane 3 lutego 2008 przez Brolly PL Cytuj
Lord Tidek 1 Opublikowano 4 lutego 2008 Opublikowano 4 lutego 2008 Też jest intro na 360 Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc Ja bym z chęcią pograł na tych nowych mapach lecz niestety nie da sie pobrać z pewnych przyczyn( nadal) ich Cytuj
Marciin 0 Opublikowano 5 lutego 2008 Opublikowano 5 lutego 2008 Też jest intro na 360 Poczekasz chwile i sie właczy. Głupie pytanie zadajesz hehe. Wiadomo ze graja ludzie poniewaz ta gra jest zajefajna. Duzo osób gra. Njczesciej ustawiaja sie na rankingi na 16 rund execution UPDATE: Jest ktoś chętny na pogranie na nowych mapach (subway itd.) ??? Chce porobic achievy i pograc Taaaa np. dzisiaj graliśmy na Rooftops, te 16 rund trwało prawie godzinę. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Gdzie dokladnie jest te APC i jak tam dojsc? Wychodze rozwalam bumerow jeszcze jakies lokusty sie pojawiaja mija 30s i ten wielki kolo rozwala pojazd i game over Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Biegnij na pałę przed siebie po wyjściu, za bramą stoi. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 oplaca sie teraz kupic? A dlaczego niby nie? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 jasne, na online nadal mnóstwo ludzi, polecam Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Jak rozwalic raama? Mam 12 wybuchajacych pociskow, wale do niego potem doprawiam z karabinu a jak podchodze to go mijam i biegne do tego dzialka nawalam do niego i nietoperze mnie zabijaja jaka jest najlepsza taktyka? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Jak rozwalic raama?Mam 12 wybuchajacych pociskow, wale do niego potem doprawiam z karabinu a jak podchodze to go mijam i biegne do tego dzialka nawalam do niego i nietoperze mnie zabijaja jaka jest najlepsza taktyka? Do ku**y nędzy! Czy wy ludzie nie umiecie skorzystać z wyszukiwarki forum/google/youtube? Było już do cholery omawiane ze sto razy jak go rozwalic . Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Dodam tylko, że IMHO najlepsza taktyka to kombo łuk (wystarczą 4 pociski) i shotgun (na każdy jeden strzał z torque bow'a przypadają 2 strzały z shotguna) ;] Cytuj
Kalafior 9 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Mam pytanko, Czy da się na kodach 48H grać w Gearsy w trybie gry rankingowej? Wolę się zapytać, bo jak próbowałem w Halo 3 to się nie dało - można było tylko w grać social games (nie rankingowe). Będe wdzięczny za odpowiedź. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Chętnie się z kimś ponaparzam 1 vs. 1, nie stanowię żadnego wyzwania, bo na razie cieniutki jestem, ale z miłą chęcią pogram z dobrym graczem. Btw. Ktoś mogłby zrobic skana recki GoW z PSXEXTREME? Byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 tez z checia bym ta recke przeczytal Cytuj
sznyta. 9 Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 Ktoś mogłby zrobic skana recki GoW z PSXEXTREME? Byłbym bardzo wdzięczny. tez z checia bym ta recke przeczytal To sobie kupcie numer archiwalny. Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Recka w PSXE w numerze 112; Grudzień '06. Nie zdołałem wyszukać recenzji z trybu multi, może to mój podeszły wiek i kiepski wzrok albo pamięć, ale nie ma ani w 113 ani 114, ktoś wie co to za błąd w matrix'ie ? Yo Maciucha widze że się tobie udało, na RAAM'a jest taktyk tyle ile mrówek w słoiku czyli wystarczająco by wkurzyć, dużo pomocy pod > www.gamefaqs.com - kopalnia 14 karatowej wiedzy w razie problemów. Osobiście lancer + shotgun wystarczyły, ale zawsze trzeba się napocić czegokolwiek byś nie wybrał (bow'em nie próbowałem). Osobista dygresja - na live wpierw warto się podprawić w players match, Ameryki nie odkryłem. pozdr. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 27 marca 2008 Autor Opublikowano 27 marca 2008 (edytowane) Gierka jest niesamowita. Ciągle mam ochotę grać online pomimo wielu irytujących bugów i glitch'ów. Niestety hamburgery bardzo lubią glitche . Walka 1vs1 na shotguny to niesamowita moc. Dziś grająć meczyk 10 rundowy wpadłem na balkon na gridlocku rozwaliłem 3 Loctusów (active reload included) a czwartego ze snajperki. MOC. Narazie mam 133 kille, ale gram od poniedziałku na głównym koncie narazie. Nie jestem zbyt dobry, ale czasem coś się uda chętnie pogram z rodakami. Jakby co to mój gamertag : orionPL jest w sygnaturce pozdrawiam online dużo bardziej mi się podoba w GOW niż w Halo3. W halo przeszedłem Kampanię i odłożyłem.. nie czuję mocy drzemiącej w grze bungie. :sad: Dorwałem dzisiaj monitor i podpiąłem kablem VGA. Teraz dopiero widzę w pełnej krasie piękno tej gry. Nie ma porównania do telewizora CRT Edytowane 29 marca 2008 przez orion50 Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Ja mam Gearsy od wczoraj i strasznie mnei wciagneły xD Jestem już po "angry titan" nie wiem czy to daleko czy nie ale gra jest boska Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Z tym Angry Titan'em to EPIC sobie zażartowało, najprostszy boss w historii gier, bez względu na poziom trudności, zadziwiające jak można w takim momencie rozgrywski dać takiego lamusa za boss'a. Zanim GoW zawiatał w mojej konsoli wiele razy włączałem trailer GoW'a (ten puszczany w kinach z tłem "Mad World") i się zastanawiałem - jak ten 8 nogi bydlak zje Marcus'a - czy wpierw go podwędzi, usmaży czy może zostawi na później i odgrzeje z mikrofali, a tu... Na tym kończy się marudzenie, gra sprawia radość na singlu, rządzi na co-op'ie i wchłania na live'ie (prócz gadania 14letnich "your mom blah-blah-blah" Amerykanów) hahaha. Pozdr Cytuj
orion50 632 Opublikowano 31 marca 2008 Autor Opublikowano 31 marca 2008 no zgadza się ośmionogi jest wielki i paskudny, ale niezwykle prosty do rozwalenia. gra rządzi pzdr Cytuj
Szabla8 11 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 A ja gram od 10 września, niedawno nareście dostałem seriously przy 14 000 A grać i tak będe cały czas. Ta gra ma power. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi