AumaanAnubis 1 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 Jak mozna tak krotko trzymac servy?!! Nie mozna hostowac wlasnego czy cos?(w kazdej grze na pc jest mozliwosc host internet game...) Cytuj
Gość Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 co znajduje sie na dvd 3 ? jakis film czy cós? Cytuj
dynio 2 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Mam pewien problem z mgsem, mianowicie gdy chcę zapisac stan gry to pojawia się napis "No Memory Card". Karta działa w 100% ponieważ zapisuje mi w sh 4 normalnie. btw. gram na kopii zapasowej, czyżby to jest problemem? Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Mam pewien problem z mgsem, mianowicie gdy chcę zapisac stan gry to pojawia się napis "No Memory Card". Karta działa w 100% ponieważ zapisuje mi w sh 4 normalnie. btw. gram na kopii zapasowej, czyżby to jest problemem? Dziwne. Subsistence'a przeszedłem dwa razy na mało legalnej kopii i nic takiego nie miało miejsca. Możliwe, że to coś z Twoją kartą pamięci jest nie tak. Cytuj
dynio 2 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Hmm, dziwne. Teraz mi wykryło kartę, ale przy próbie zapisanie wyskoczył błąd. "Save Failed..." Cytuj
dx36 2 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 moze cos z wejsciem na memorke ? Cytuj
dynio 2 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Problem z wejściem, a na sh 4 zapisuje bez problemu.. nie musze wyciągac,dociskac itp itd. a przy mgsie musze... żeby mi wykryło przynajmniej karte. Cytuj
Solidny (pan) 3 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 To sobie załatw oryginał Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Nie wiem czy dobrze trafilem, ale moje pytanie brzmi, gdzie mozna zakupic edycje MGS z 3 czesciami gry, ta ktora jest sprzedawana w US, dostepna juz jest w palu? Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 zakupić można na allegro, PALu niet Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 (edytowane) a kolekcja wyjdzie w ogole w pal? ( jakas data? ) Edytowane 2 czerwca 2008 przez Dabman Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 nie wiadomo, pewnie nie, w końcu europa to w oczach konami trzeci świat Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 A ja trochę z innej beczki: Otóż, świeżo po przejściu obu poprzednich MGS-ów, zabrałem się za trzecią część i mam do was jedno pytanie: Jak ogłuszać przeciwników? Kilka razy udało mi się podejść do strażnika i walnąć nim o glebe tak, że dostał gwiazdek. A zaprawde wam mówię, nie wiem jak to zrobiłem. A przydałoby się to, bo aż szkoda podrzynać gardło po przesłuchaniu... Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Musisz nacisnąć kółko jednocześnie z maksymalnie wychyloną lewą gałką (np. gdy przeciwnik jest przed Tobą to gałka ma być wychylona do przodu maksymalnie i wtedy naciskasz kółko). w razie problemów sprawdź Basic Actions. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Dzieki serdecznie, ale zadam jeszcze jedno nooberskie pytanie: Można to zrobić, kiedy trzyma się przeciwnika w uścisku? Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 (edytowane) Nie ma za co. Jak już złapiesz przeciwnika to nie możesz zrobić tego rzutu (throw/knocout). Dobrą metodą na ogłuszenie przeciwnika, gdy go trzymasz jest szybkie naciskanie kółka aż pojawią się gwiazdki nad jego głową. Wtedy go puszczasz i koleś jest ogłuszony. EDIT: Zdradzę wam taką ciekawostkę. Gdy mamy na sobie kamuflaż Sorrow to, gdy dusimy strażnika dodaje na się stamina. Edytowane 15 czerwca 2008 przez PiotrB Cytuj
jjot 0 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 dlaczego nie moge ominac walki z The End za pomoca save'a na poczatku walki i przestawieniem zegara konsoli o tydzien? ponoc powinienem wygrac po load, a zamiast tego dostaje strzala i transport do granin sa jakies wymogi co do kolejnosci sejwa z walka? sztuczka nie dziala w subsistence? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 Może przestaw o więcej czasu, powinno działać... A nie ma znaczenia, czy Snake Eater czy Subsistence. Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 W substinace trzeba o wiecej czas przesunac chyba dwa tygodnie nie pamietam o ile ale o wiecej. Cytuj
elolve 0 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 witam mam mały problem z misją mianowicie na początku gdy uratuje storcova? scenkach spadam z mostu i po scence leże na lądzie ale nie moge wtać leżei leże i nic ,moge tylko obracać kamerą co tu należy zrobić? Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 (edytowane) Wciśnij Start. W Menu wybierz Cure. Następnie ulecz swoje rany. (gałką skieruj na odpowiednią i naciśnij L2, z menu leków wybierz te pasujące do rany) PS. Nie "storcova", tylko Sokolova. Edytowane 15 sierpnia 2008 przez Mr. Blue Cytuj
liquid 1 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 http://www.mgs.gram.pl/news.php?readmore=1043 Uratuj(my) MGO Petycja o przywrócenie serwerów MGO !!! http://www.savemgo.com/home.php Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Troszkę się spóźniłeś, dziś już jest MGO na PS3 . Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 (edytowane) Troszkę się spóźniłeś, dziś już jest MGO na PS3 . Z czym się spóźnił? Ta akcja jest po to aby przywrócili stare MGO bo to nowe to padaka wg. sporej większości Vetsów (większość która grała więcej niż kilkadziesiąt godzin Ci tak właśnie powie łącznie ze mną) i ta akcja jest dlatego że wolą stare dobre MGO. Edytowane 23 października 2008 przez Kyo Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Po prawdzie to jakby nie do końca uwierzyłem, że tej gry już nie ma. Oryginał (jak na rzecz o stosunkowo wysokim nakładzie) niełatwo zdobyć (pewnie kiedy przyschnie sprawa MGS4, starsze Metale znów stanieją). Posiadam oryginał i kij z tego mam. Wała. To chyba precedens w dziejach świata, żeby wydawca tym sposobem ukatrupił własną grę, w którą ludzie chętnie grali (i to na PS2). Inny taki przypadek aborcji do głowy mi nie przychodzi. Konami pewnie chciałoby (jak wszyscy w tej branży) zarabiać tyle kasy co Blizzard, ale jakoś nie wyciąga wniosków z faktu, że w dziesięcioletnie, nijak nie zabezpieczone przed bucami Diablo wciąż da się pograć na serwerach Blizzarda, który przecież nie zarabia na tym ani grosza, choć w Diablo tak czy owak można zagrać przez LAN, więc zamknięcie serwerów nie byłoby równoznaczne ze śmiercią gry online. Co mnie dziwi nawet bardziej, to apatyczna reakcja grającego środowiska (niekoniecznie tzw. fanów; wszyscy zainteresowani konsolowym graniem w sieci powinni byli zaprotestować, bo to jest niepodobne do ch?ja, co Konami odkrzywiło). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi