Gość Kyo Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Były apele. Były listy. Były akcje. Były protesty (USA, JAP i UE + Australia) I ch... to dało... Konami wybrało kasę zamiast graczy... Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Konami wybrało kasę zamiast graczy... Jaką kasę? Utrzymywanie serwerów to chyba nie był aż tak ogromny koszt dla tej akurat firmy. Przecież co jak co, ale tryb online podniósłby atrakcyjność nadal sprzedawanej gry. Może tym sposobem chcieli przynęcić ludzi do nowego MGO? Tak czy owak idiotyzm, skoro pierwsze Diablo nie ukradło ciasteczka drugiemu. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 (edytowane) Chodziło mi o to że wybrali kasę zamiast graczy gdyż: 1. Było wtedy MPO na PSP i otwarcie i chamsko zachęcali (!!!) do jego kupna zamykając servery MGO 2. Pojawił się odnośnik żeby wypatrywać MGO2 który ukarze się z MGS4 - problem w tym że debile z Konami opóźnili premierę i wszyscy czekali na nowe MGO 8 k...!!!!! miesięcy (gra miała wyjść zaraz na początku 2K8 a wyszła dokładnie w połowie 12 czerwca)i każdy się wtedy pytał po ch... było zamknięcie tych serwerów??!!??!!??!! Były nawet prośby i błagania żeby ODPŁATNIE włączyli serwery a Konami się i tak na wszystkich wypięło!!! Tak w skrócie przedstawiała się ta cała historia... Smutna ale prawdziwa - i ch... Konami w już nie powiem co... Wyszli z założenia - chcesz MGO? Kup Portable Ops na PSP i czekaj na MGO na PS3 (które jest ch... warte IMO). UP: A utrzymanie serverów - które i tak pod koniec chodziły gorzej niż źle (lagi, zwisy itp. na porządku dziennym) to tak naprawdę dla nich był pryszcz na d.... Toć to servery szachów od Konami na PSP były ponad 2 lata otwarte...!!!!! :catfight: Sry za łacinke ale za każdym razem ostatnio jak słyszę słowo Konami to mi się nóż w kieszeni sam otwiera... Edytowane 15 listopada 2008 przez Kyo Cytuj
Pliskin 0 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Wie ktoś jak odblokować w subsistence secret theater? Powinien być na 2 płycie ale tam jest tylko online mode, snake vs apes, mg 1 i 2 i options. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Hmm, nie wystarczy po prostu ukończyć gry? Cytuj
Pliskin 0 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Grę przeszedłem. Mam wersję NTSC Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Trzeba przejść grę, albo wziąć opcje "I like MGS3" i zapisać grę. Secret Theater powinien się pojawić. Jesteś pewien, że jest na drugiej płycie, a nie na pierwszej? Cytuj
Pliskin 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Na pierwszej jest DEMO THEATER - wszystkie filmy z gry. Secret theater to filmy dodatkowe, nie ma ich więc na pierwszej płycie. Z opcją I like mgs3 próbowałem. Czyta dane z memorki ale w menu filmow nie ma. Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Ja mam tą grę tylko już zapomniałem co było na jakiej płycie. Ja w mojej wersji PAL zrobiłem dokładnie tak jak pisze np. Gamespot, czyli: "Secret Theatre - Pick I like MGS3 on a new file and save it" W wersji NTSC powinno być tak samo także myślę, że coś źle robisz. Cytuj
Pliskin 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Na ostatnim miejscu mam save z i like mgs3 tyle że na euro extreme. Powinien być na pierwszym miejscu czy jak? Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Hmm... dziwne. Ja jak zaczynałem grać w MGS3: Subsistence to po prostu wziąłem New Game, poziom chyba hard i zaznaczyłem "I Like MGS3". Następnym razem, gdy uruchamiałem drugą płytę miałem już Secret Theater w menu. No ale chyba wiesz, że te save'y muszą być na jednej karcie pamięci? Tzn. plik systemowy i plik z pierwszej płyty. Edytowane 7 grudnia 2008 przez PiotrB Cytuj
Pliskin 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 wszystkie savy są na jednej karcie. Może to wina drugiej płyty? Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 W wersji NTSC też powinien być Secret Theater. Myślę, że powinieneś sprawdzić na nowej karcie lub usunąć stare save'y (albo je przenieść chwilowo) i spróbować od początku. No i spytaj się może jeszcze ludzi na www.mgs.gram.pl/forum/. Może będą wiedzieć. Cytuj
Pliskin 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Z kartami też nie wychodzi. Ściągnę wersję PAL, może to coś da Cytuj
Wicked 0 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 Wie ktos gdzie mozna ta gre zamowic?Chodzi mi o wersje PAL i oczywiscie nowka. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 reedycji nie bylo wiec raczej nie kupisz nowej ;] ewentualnie szukaj na ebay'u, tylko licz sie z cena w granicach 400-600zl za folie.... używki potrafia kosztowac 300+zl ;] Cytuj
Wicked 0 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 (edytowane) Jak uzyskac range Markhor?W necie jest napisane ze trzeba skompletowac wszystkie rodzaje jedzenia.Problem w tym ze kiedy przeszedlem gre to dostalem range Tsuchinoko(napewno zlapalem wszystkie,do pomocy mialem ten poradnik http://darthscreencapture.com/MGS3/markhor.html) .Czy to przez to ze nie zjadlem tsuchinoko tylko zakonczylem z nim gre?Trzeba sprobowac kazdego rodzaju jedzenia? Edytowane 22 kwietnia 2010 przez Wicked Cytuj
Wicked 0 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 (edytowane) Z tego co pamiętam, to tak. Zresztą w MGS3 można dostać tylko jedną rangę, a te mają priorytety, tak że jak spełnisz kilka, to dostaniesz tą z najwyższym. W tym przypadku Tsushinoko. O ile mnie pamięć nie myli. Ok dzieki.Wczesniej myslalem ze mozna zdobyc wszystkie specjalne przedmioty naraz.Zmylil mnie pewien filmik na youtubie Edytowane 22 kwietnia 2010 przez Wicked Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 potrzeba mi jakiego zarysu taktyki na the enda w duel special, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ztJC4Y16e5I Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi