Skocz do zawartości

Lost Odyssey

Yaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdadzam się 9/10 to zdecydowanie za dużo dla tej gry. Niemalże całkowicie olane postacie, średnio fajna fabuła i totalnie niewykorzystany potencjał wątku nieśmiertelności. Dzięki temu gra zasługuje na max 7/10, ale z uwagi na fajny system i sny ocena skacze do góry o jedno oczko.

LO miało po prostu pecha bo trafiło u mnie pomiędzy obie Persony;].

Opublikowano (edytowane)

I o tym wlasnie mowilem,gusta.Twierdzisz ze kiepska fabula i postacie,dla mnie to najsilniejszy element tej gry,bo gra do mnie trafila miedzy Dragon quest 8 a innym Rpgiem gdzie taka rzecz praktycznie nie istniala.Za to system walki uwazam ze najslabszy punkt gry i bardzo mi sie nie podobal.

Heh,mozna sie za to zgodzic ze warto w to zagrac.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Chmm oceniam tą grę jako użytkownik x360 daj mi lepszą grę jrpg na tę konsole.Napewno mogło by być lepiej, ale cóż...dla mnie gra 9/10 bo w klasie na x360 jrpg nic wyżej narazie niema.Dziękuję :) pozdro

Opublikowano (edytowane)

To,że nie ma nic lepszego nie znaczy ,że gra zasługuje na wysoka ocenę.Dziwna argumentacja - jakby nie było FORZY i Gran Turismo,to dałbyś pewnie NFS:PRO STREET ocenę "10" tak?

Edytowane przez Ader
Opublikowano
Za to system walki uwazam ze najslabszy punkt gry i bardzo mi sie nie podobal.

Dla mnie ten system walki jest BOSKI. Prawie identyczny do tego z FFX. Uwielbiam taki system walki, a nie te marne slashery pokroju Star Ocean czy Tales of... .

Opublikowano (edytowane)

O wlasnie...a dla mnie system walki z Tales of... jest najbardziej idealnym systemem jaki moze byc w RPG.

A pozatym,Tales of Vesperia to moim zdaniem obecnie najlepszy jrpg na konsole xbox 360.

Ale skonczmy juz ten offtop.

Zastanawiam sie czy jest jakiekolwiek info o sequelu Lost Odyssey?

Edytowane przez Velius
Opublikowano
Za to system walki uwazam ze najslabszy punkt gry i bardzo mi sie nie podobal.

Dla mnie ten system walki jest BOSKI. Prawie identyczny do tego z FFX. Uwielbiam taki system walki, a nie te marne slashery pokroju Star Ocean czy Tales of... .

TEN system jest slaby i przestarzaly. Czekam na ToV i mam nadzieje, ze utrzyma wysoki poziom poprzednich czesci ^_^

LO bylo nudne, tak powiedzialem to. Poczatek zapowiadajacy genialna gre, ale im dalej tym bardziej widac bylo jak bardzo postacie sa "plaskie", a tworcy skutecznie zmarnowali potencjal i motyw niesmiertelnosci. Muzyka to jedyna rzecz, ktora stala na bardzo przyzwoitym poziomie.

Jednak mimo to stawiam ja na drugim miejscu w moim rankingu najlepszch jrpg-ow w tej generacji konsol(pierwsza to Valkyria Chronicles nie za fabule, ale bardzo fajny system walki),chociaz zapewne spadnie jak wyjdzie ToV w Europie ^_^

Opublikowano

System jest słaby i przestarzały? Kwestia gustu. Dla mnie beznadziejny jest 'nowy slasherowaty'. Z nowych tytułów to chyba podchodzi mi jedynie P4 jeszcze do głowy, który jest naprawdę dobry.

Opublikowano

Z tego co widze to wina Twojej konsoli,bo o ile pamietam w innym temacie napisales ze Guitar Hero tez Ci sie wiesza...a teraz LO.Wiec nie,tak nie powinno byc,konsola zaczyna pokazywac ze moze zblizac sie cos zlego IMO.

Opublikowano
To,że nie ma nic lepszego nie znaczy ,że gra zasługuje na wysoka ocenę.Dziwna argumentacja - jakby nie było FORZY i Gran Turismo,to dałbyś pewnie NFS:PRO STREET ocenę "10" tak?

Oczywiście zgadzam się z Tobą - nie dałbym tej grze 10 ale na 9 zasługuje.Dziwna argumentacja?chmm?gra mi się w nią na 9 całkiem dobra.Nie lubię NFS ani innych ścigałek ,ale chyba zawsze porównuje sie gry miedzy sobą.Gdyby niebyło FORZY i GRAN TURISMO. Pewnie sam dałbys ocene 10 grze NFS

Opublikowano

Oczywiście zgadzam się z Tobą - nie dałbym tej grze 10 ale na 9 zasługuje.Dziwna argumentacja?chmm?gra mi się w nią na 9 całkiem dobra.Nie lubię NFS ani innych ścigałek ,ale chyba zawsze porównuje sie gry miedzy sobą.Gdyby niebyło FORZY i GRAN TURISMO. Pewnie sam dałbys ocene 10 grze NFS

Pewnie nie,nie grałbym wtedy w żadne ścigawki.

Aha i mam prośbę:

translate this shit "gra mi się w nią na 9 całkiem dobra"

Opublikowano

Pewnie nie,nie grałbym wtedy w żadne ścigawki.

Aha i mam prośbę:

translate this shit "gra mi się w nią na 9 całkiem dobra"

you shit translate Gra mi się w nią na 9. Całkiem dobra (gra*)

*dla twojego umysłu żeby się zorientował ze tu o GRĘ chodzi

KONIEC TRANSLATE

Opublikowano (edytowane)

Dzieki za pomoc :-D

Nie stety to już wiedziałem,juz sobie z tym poradziłem bo nie przesunąłem tego posagu co byl przy wejściu na korytarzu

Tak masz racje z ta posiadłością ,wielkie dzieki :-)

Edytowane przez Mario104