Copper 2 657 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 No NNK mial beznadziejna te walke, ale jak ktos lubi ghilbi to must play, Last story znowu fajny system walki, ale scenariusz tak sredniawo, prawie nic nie pamietam z tej, poza rozczarowywujaca koncowka. Vesperia to moj ulubiony jrpg poprzedniej gen ze stacjonarek, ale LO musze nadrobic, mam od dawna ale nie chcialo mi sie zonglowac plytami, teraz zagram jak pan Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Cos czytalem ze sa problemy z czwarta plyta? Mozliwe ze nie ukoncze gry przez to? Ten xbox blubera juz i tak ledwo zyje. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Nie pamietam jak wyglada i dziala oficjalny dashboard ale sprobuj zainstalowac. Jak sie uda to ok. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Cos czytalem ze sa problemy z czwarta plyta? Mozliwe ze nie ukoncze gry przez to? Ten xbox blubera juz i tak ledwo zyje. ch,uja tam ledwo żyje xd o 10 lat gram na nim w gierki i zero problemu a ten będzie wybrzydzał ;/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 jeszcze mu pieniądze oddaj za straty moralne, że na takim rzęchu napier,dala! Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 no do czasu az przyszedl ten trup, to myslalem ze ps4 jest glosna konsola ;/ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 przecież jak masz zainstalowaną płyte to jest cicha xD Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 nie fikaj bo ci vite bez galek odesle Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Shen: Wrzuć czwartą płytę do napędu i zainstaluj, jak się odpali instalacja, to działa. A jak hałas przeszkadza, to instaluj płyty na HDD. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Ok sprawdze po robocie, dzieki. Cytuj
Mani 686 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 (edytowane) Wersje region free nie miały problemu z 4 DVD. Tylko część partii PAL. Dlatego mam 2 kopie NTSC FREE raz kupiłem była bez książeczki a ja chciałem full komplet Edytowane 10 października 2016 przez Mani Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Jak dzis przysiadlem to cala pierwsza plyte skonczylem. Mesjasz to moze nie jest, bo kilka rzeczy mnie irytuje, ale solidny jrpg. Na duzy plus wymagajace walki z bossami, na pierwszym dysku bylo trzech i pierwszych dwoch za pierwszym podejsciem mnie ubilo. Musialem troche podexpic i dobrac odpowiednie skille. Zauwazylem tez ze nie mozna przepakowac postaci, bo mobki dosc szybko daja po 1 exp. Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 LO to dla mnie jeden z TOP3 jrpgów na X360. Warto w to zagrać. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Naliczyłem chyba 3 czy 4 jrpg ktore wyszly tylko na x360, slaba rekomendacja Dzis znowu troche pogralem, wkrecilem sie bardziej niz w DQ7. Kolejne walki z bossami juz latwiejsze jak niesmiertelni dopakowani skillami. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 (edytowane) No i na mnie trafiło, czwarta płyta wiesza sie za kazdym razem na 40% przy instalacji, a nówka sztuka bez zadnej ryski. Po kilku probach instalacji płyta jest cala porysowana xd z napedu jakies dziwne dzwieki sie wydobywaly, ale tego sie nie spodziewalem. Edytowane 8 stycznia 2017 przez Shen Cytuj
Strife 228 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Naliczyłem chyba 3 czy 4 jrpg ktore wyszly tylko na x360, slaba rekomendacja :P Dzis znowu troche pogralem, wkrecilem sie bardziej niz w DQ7. Kolejne walki z bossami juz latwiejsze jak niesmiertelni dopakowani skillami. Jest ok 20 tytułów Tales of Vesperia, Resonance of Fate, Star Ocean 4, The Last Remnant, Blue Dragon, Eternal Sonata, Enchanted Arms, trzy Finale XIII, Magna Carta 2, Infinite Undiscovery, Nier( chyba fabularnie nie ma nic lepszego), Phantasy Star Universe, dwie części Agarest War i jeszcze jakieś inne ale ich nie posiadałem. 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Naliczyłem chyba 3 czy 4 jrpg ktore wyszly tylko na x360, slaba rekomendacja :P Dzis znowu troche pogralem, wkrecilem sie bardziej niz w DQ7. Kolejne walki z bossami juz latwiejsze jak niesmiertelni dopakowani skillami. Jest ok 20 tytułów Tales of Vesperia, Resonance of Fate, Star Ocean 4, The Last Remnant, Blue Dragon, Eternal Sonata, Enchanted Arms, trzy Finale XIII, Magna Carta 2, Infinite Undiscovery, Nier( chyba fabularnie nie ma nic lepszego), Phantasy Star Universe, dwie części Agarest War i jeszcze jakieś inne ale ich nie posiadałem. Lista zacna ale Shenowi pewnie chodziło o exy a więc: Tales of Vesperia (wersja na PS3 w Japonii się nie liczy), Magna Carta 2, Infinite Undiscovery, Blue Dragon, Lost Odyssey, The Last Remnant (jest wersja na PC ale pewnie chodzi tylko o konsole). W skrócie Shen był blisko poprawnej odpowiedzi ;-] Swoją drogą czy tylko ja mam wrażenie że we wstecznej na XO LO ma szybsze loadingi niż na 360? Czy to tylko moje złudzenie podyktowane ponowną podjarką? Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Z tego co czytałem, to tak, loadingi są szybsze we wstecznej. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Znalazłem tipa zeby plyte wrzucic do goracej wody, no ze nie mialem nic do stracenia, to sprobowalem. Zainstalowalo sie xd Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 xD Ja miałem szczęście bo kiedyś to na x360 ogrywałem bez najmniejszego problemu Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Naliczyłem chyba 3 czy 4 jrpg ktore wyszly tylko na x360, slaba rekomendacja :P Dzis znowu troche pogralem, wkrecilem sie bardziej niz w DQ7. Kolejne walki z bossami juz latwiejsze jak niesmiertelni dopakowani skillami. Jest ok 20 tytułów Tales of Vesperia, Resonance of Fate, Star Ocean 4, The Last Remnant, Blue Dragon, Eternal Sonata, Enchanted Arms, trzy Finale XIII, Magna Carta 2, Infinite Undiscovery, Nier( chyba fabularnie nie ma nic lepszego), Phantasy Star Universe, dwie części Agarest War i jeszcze jakieś inne ale ich nie posiadałem. Lista zacna ale Shenowi pewnie chodziło o exy a więc: Tales of Vesperia (wersja na PS3 w Japonii się nie liczy), Magna Carta 2, Infinite Undiscovery, Blue Dragon, Lost Odyssey, The Last Remnant (jest wersja na PC ale pewnie chodzi tylko o konsole). W skrócie Shen był blisko poprawnej odpowiedzi ;-] Swoją drogą czy tylko ja mam wrażenie że we wstecznej na XO LO ma szybsze loadingi niż na 360? Czy to tylko moje złudzenie podyktowane ponowną podjarką? Co ma ilość ekskluzywnych jRPG na X360, do stwierdzenia, że "LO to dla mnie jeden z TOP3 jrpgów na X360. Warto w to zagrać.". Pozostałe gry tego gatunku nie istnieją na X360 czy jak? A jeśli chodzi o LO w BC, to gra chodzi duuuuużo lepiej na Xone. Loadingi dużo szybsze, framerate dużo lepszy tam gdzie były dropy na X360 i brak tearingu: Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 ZAgrałem w tą grę godzinę i wyłączyłem, dobrze że dałem 10 ziko za nia, no poki co nic mi sie nie podobalo, design zolnierzy ktorzy maja kufle na glowie jako helm,y samochody, klimat, nie dam rady chyba juz zmeczyc jakiegokolwiek Jrpg, glowny hero jak to w jprg jest mrukiem i grubrem, no ja pier.dole. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 26 stycznia 2017 Opublikowano 26 stycznia 2017 ZAgrałem w tą grę godzinę i wyłączyłem, dobrze że dałem 10 ziko za nia, no poki co nic mi sie nie podobalo, design zolnierzy ktorzy maja kufle na glowie jako helm,y samochody, klimat, nie dam rady chyba juz zmeczyc jakiegokolwiek Jrpg, glowny hero jak to w jprg jest mrukiem i grubrem, no ja pier.dole. Akurat Kaim jest taki głównie na początku a o jego życiu dowiadujesz się najwięcej ze znajdowanych ścinków książki zawartych w grze (a pochodzących z książki: A Thousand Years of Dreams). Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 29 stycznia 2017 Opublikowano 29 stycznia 2017 Kaim jest bardzo spoko, ale żeby to zobaczyć potrzeba czasu, jak to z postaciami w fikcji zazwyczaj bywa. Cloud też był gburem i mrukiem, ale nie przeszkodziło mu to w otrzymania jednego z najciekawszych wątków w historii jrpgow. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 lutego 2017 Opublikowano 12 lutego 2017 ZAgrałem w tą grę godzinę i wyłączyłem, dobrze że dałem 10 ziko za nia, no poki co nic mi sie nie podobalo, design zolnierzy ktorzy maja kufle na glowie jako helm,y samochody, klimat, nie dam rady chyba juz zmeczyc jakiegokolwiek Jrpg, glowny hero jak to w jprg jest mrukiem i grubrem, no ja pier.dole. Jakbys żył tyle co on i znosil przez tysiac lat do okola siebie ewolucje januszy, cebuli, sebixów to też bys był gburem i mrukiem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi