Skocz do zawartości

Lost Odyssey

Yaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego latajacego na górce? Przy nim jest RNG mocno i jak się trafi źle, to serio może być ciężko. Pewnie teraz odpalisz i pójdzie gładko.

Za to ten robak elektryczny, albo czołg xD.

Opublikowano

Zabiłem go za pierwszym podejściem z tego co pamiętam, ale sporo grindowałem na początku. Pozniej juz jest z gorki, gra jest łatwa jak przykoksujesz (jak w wiekszosci jrpg).

Opublikowano

Pierwszy jest prosty, dodam, że drugi jest dużo trudniejszy a później już z górki.

Opublikowano

Dobra, pier.dole te grę. Boss naje.b.uje non stop down burst, 300 hp leci od razu wszystkim, zabija jensena mimo że ma 15 lvl. Nie dla mnie ten gatunek.

Opublikowano

Ogólnie magów trzyma się z tyłu, a robal jako drugi boss daje w kość, choć jak znasz sposób idzie gładko ;)

Opublikowano (edytowane)

Już się zemnie śmiali ale dla mnie to ostatni dobry JRPG w jakiego grałem :)

To ten styl mnie urzekł, tak zrobione JRPG uwielbiam na maksa :D

Edytowane przez Soul
Opublikowano

Kto sie niby smial? Wiekszosc koneserow na forumku uwaza ze LO to kozak gra.

Dla mnie takie max 7/10, niby solidny tytuł, ale niczym mnie nie zachwycił. No może te historyjki do poczytania całkiem fajne.

Opublikowano

Blue Dragon, jeden z niewielu jrpg, których nie dalem rady skonczyc.

Tak samo, za to LO zassało, ogrywane prawilnie na premierę, jak ktoś grał później to nie dziwota, że 7/10 bo nie wierzę, że ktoś taki nisko ocenią tę grę.

Opublikowano

Jestem po dwóch płytach i strasznie mnie już nudzi ta gra. O ile przez pierwsze 3h jeszcze fabula ciekawila tak teraz jest to pp prostu słabo.