Gość donsterydo Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Mało prawdopodobne, ale z drugiej strony jak chcą wypuścić tę grę w tym roku to może się zorientowali, że jakby wypuścili ją pod koniec roku to by trudno się było przebić bo już tam jest gęsto i większe szanse na sukces mają latem, a poza tym to nie byłbym taki pewien czy Alan Wake to gra M$, M$ jest wydawcą na X360 i PC i może TYLKO wydawcą na tych platformach, może wcale tego tytułu nie wykupili, niech mnie ktoś oświeci jeśli się mylę. M$ 6 czerwca ma konferencję na E3, miesiąc czasu to dla nich wystarczająco długo by dobrze tę grę wypromować. Jakby co to ja już zacieram ręce :-) Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 (edytowane) Oświecić cię nie oświecę ale wiem jedno. Gdyby gra straciła w światku konsolowym ekskluzywność dowiedzielibyśmy się o tym już dawno temu. Skoro się nie dowiedieliśmy to gra zapewne jest nadal X360, PC only. Edytowane 18 maja 2009 przez Gooralesko Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Tylko czy to ekskluzywność czasowa czy może M$ opłacił produkcję gry, tutaj światła trochę rzuca to że M$ jest wydawcą gry, a chyba nie było przypadku, żeby M$ był wydawcą gry do której nie wykupił praw. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Fajnie będzie jak już zagram bo ileż można czekać? pieścić to ja mogę kobietę po cyckach. Ekskluzyw czy nie, wali mnie - dawać tą grę, pewnikiem wyjdzie z tego 8- Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Temat założony w 2005 roku. Tyle się na świecie zmieniło a Alana nadal nie ma. Ileż można czekać...miłość graczy jest bezgraniczna. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) w końcu gameplay. Latarka rani wrogów? Wiosna 2010 --- WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 1 czerwca 2009 przez Dante Cytuj
kiko 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 pierwsze odczucia z gameplaya mieszane - zawiodłem się ;/ Cytuj
s3vra1 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Tak latarka rani wrogów chociaz tak wynika z gameplayu. Gameplay nawet nawet. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 He gets a flare, which shows where all the ghosts are--he was blazing a trail with his flashlight before with mixed results. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 późno... ale gejmplej wyglądał sycąco. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Gameplay spoko ale nie zamiótł. Klimacik fajny ale za dużo wroga i strzelania. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Słabo. Spodziewałem się ciężkiego horroru a na razie widać ,że to strzelanka. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 To nie może być zbyt "ciężka" produkcja bo się zwyczajnie słabo sprzeda. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 ciężkie horrory skończyły się na kill'em all... ee tzn na Silent Hill 3 i System Shock 2. teraz tylko będizemy widzieć gry z mocnym klimatem jak Condemned 2 czy Dead Space. Alan Wake idealnie wpisuje się w ten schemat. ja jestem bardzo zainteresowany tym tytułem po tym co zobaczyłem dziś. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) gra strasznie kojarzyla mi sie alone in the dark - raczej bez szalu. wedlug mnie powinni kompletnie wyeliminowac hud. myslalem, ze bedzie to cos ciekawszego, ale poczekajmy do pelnej wersji. Edytowane 1 czerwca 2009 przez Zajcik Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 wiem, max payne tez robili długo, ale generalnie - banda pedałów, jedyna gra która mnie interesi ;f Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Bardzo fajnie to wyglada, cos jak RE, tyle ze da sie biegac i strzelac Szkoda ze dopiero bedzie w przyszlym roku Cytuj
Gogiel 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 GAMEPLAY (słabej jakości) http://www.gametrailers.com/video/e3-09-alan-wake/50006 Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Tutaj lepszy - http://www.gametrailers.com/video/e3-09-al.../50005?type=flv Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Moze specjalnie pokazali taki fragment ??. Wg mnie gra zarzadzi Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 No, No zapowiada się klimatycznie, jak tego nie spi3prza to będzie hicior. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Po tym co zobaczyłem, skłaniam się ku opcji, że gra będzie niezłym killerem. Chociaż ja (i nie tylko ja) spodziewałem się raczej jakiejś mrocznej przygodówki z naciskiem położonym na klimat i zagadki, niż na rozpier'dalando. Grafika robi niezłe wrażenie, aczkolwiek nie jest jakaś wybitna. Ta gra może przebić RE5, któremu trochę brakowało klimatu znanego z poprzednich części. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 RE5 nie miał kompletnie żadnego klimatu, był jedynie przyjemną wyrzynką zainfekowanych. nic ponad to... niestety. to co zaprezentowali dziś nie musi oznaczać, że cała gra taka będzie. myślę, że nie będzie wiele tak intensywnych akcji. bardziej na celu mi się wydaje było zaprezentowanie światła, jako kluczowego straszaka na przeciwników. ja tak podchodzę do tego, co zaprezentowali. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 tez mi sie wydaje ze bedzie sporo lazenia po miescie za dnia, ogolnie czekam Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Tak ogolem to to, co widzielismy, na poczatku, prezentacje intela. A to co tutaj, wiele do zyczenia, mam nadzieje ze to co widzielismy, warunki pogodowe, mgla i tak dalej na prezentacji intela bedzie na chociaz na PC w tej grze. Puki co to co widzialem podoba mi sie bardzo, ale oprawa odstaje od tej z przed paru lat, no i mniejsze pole do popisu, liczylem na freeroaming Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi