Gość bigdaddy Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Premiera znowu przesunięta... Na tydzień wcześniej: 14 maja dobre ale nie rób tak więcej! :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Wiem, że liczę na cud, ale wiecie może czy to co pogrubiłem znajdzie się w polskich wydaniach: Hardbound in quality linen, the Limited Collector?s edition is designed to resemble a hardcover book. The Limited Collector's Edition will include: -Game Disc in box with unique art -Exclusive In-Game Audio Commentary and Hints by Remedy -?The Alan Wake Files? ? a 144pg book that includes a short story written by Alan Wake and compiles the FBI dossiers investigating the events in Bright Falls, WA -Exclusive Audio Disc with Soundtrack and Score -Game Add-on token redeemable on Xbox LIVE for the first Alan Wake add-on content pack -Exclusive Xbox disc with special content: Alan Wake Xbox Live Theme and Alan Wake Avatar for Xbox LIVE Cała reszta jest wypisana przez ultimę, ale o tym tokenie na PDLC ani słowa... Zastanawia mnie to bo chyba ludzie dostawali w polskich ME2 karty do cerberusa (ja mam wersję angielską to też pewien nie jestem). Edytowane 29 Marca 2010 przez Cethu Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Polecam ściągnąć ten filmik "Police" z YT w HD i przejrzeć na TV. Zarąbisty efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Cena genialna. Grę na pewno kupię zaraz po premierze. Ciekawy jestem na co ten token, gdyż autorzy mówią, że na razie nie ma DLC i nic nie wycieli. Może jakiś kozacki theme ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Coś mi się wydaje, że nowa cena Alan'a to może być "zapowiedź" nowych cen jakie za jakiś czas zobaczymy w sklepach, adekwatnych do obecnej siły złotego. Co do tokena to ja pierdzielę i tak kupię pewnie w UK. Pewnie jakaś pierdoła dla avatara albo bonusowy theme do konsoli. Edytowane 29 Marca 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Cena genialna. Grę na pewno kupię zaraz po premierze. Ciekawy jestem na co ten token, gdyż autorzy mówią, że na razie nie ma DLC i nic nie wycieli. Może jakiś kozacki theme ? Na Amazon.com piszą, że to token na PDLC. Zresztą już mówili w wywiadach, że jeszcze nie wiadomo jak się skończy historia Alana, co dla mnie było potwierdzeniem DLC. Gra się pewnie skończy na uratowaniu żony i ujawnieniu kto stoi za złymi mocami, czyli masa wątków zostanie na DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) Tak sobie teraz pomyślałem, że nie zdziwiłbym się jakby Alan czerpał z filmu "Sztorm stulecia" (czy książki, jak kto woli). Może mi się skojarzyło przez te sceny z latarnią Edytowane 29 Marca 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Ksiazka w limitowanej wersji bedzie PL czy ang ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Raczej zostanie ANG (oby!), jeśli przetłumaczą to nie liczę na tłumaczenie wysokich lotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A gra będzie dubbingowana czy walną tylko napisy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Będą napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) Edytowane 30 Marca 2010 przez bigdaddy Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ciekaw jestem tej zieleni na moim tv w moim pokoju ;] Tej wody w jeziorze i pracy swiatla z cieniem. Zdjeciami sie nigdy nie podniecalem czy filmikami , efekt koncowy podziwiam u siebie w domu grajac Co nie zmienia faktu ,ze foty daja rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 jeszcze trzy fotosy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 no akurat 3 fota jest prze(pipi)owa, zayebiscie zaprojektoany luk, 3 linie, plus nawierzchnia z poprzedniej ery. Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 mi to wyglada na poczatki zboczenia zawodowego ;] no, ale co fakt, to fakt. trawa tez biednie wyglada. moze to z jakiejs wczesnej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Jak widać na 3-cim screenie wrogów będziemy mogli także pokonać specjalnym tańcem Połączeniem robo-dance i tradycyjnego tańca irlandzkiego - piekielna kombinacja A tak szczerze screeny extra, no może oprócz ostatniego, wygląda jak sprzed ładnych kilku lat! Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 No i czar prysł, trzeba anulować zamówienie. Trzeci screen rodem z PSXa, skandal! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Jak widać na 3-cim screenie wrogów będziemy mogli także pokonać specjalnym tańcem Połączeniem robo-dance i tradycyjnego tańca irlandzkiego - piekielna kombinacja A tak szczerze screeny extra, no może oprócz ostatniego, wygląda jak sprzed ładnych kilku lat! akurat ostatnie 2-3 co dałem to są chyba z dawnych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 przecież te ostatnie 3 screeny pochodzą jeszcze z lat 2005/2006. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Harry Garrett Show Teaser http://www.gamepub.orgs.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Remedy tworzy Alan Wake Wars: :D Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Cały czas miejscówki Alan Wake kojarzył mi się bardzo z Twin Peaks oraz jakimś filmem ale nie mogłem sobie przypomnieć. Dopiero wczoraj jak po raz któryś miałem okazje oglądnąć ten obraz, przypomniało mi się. Miasteczko jest położne bardzo podobnie do hotelu z....................Lśnienia z Nicholsonem. Jeżeli ktoś będzie oglądał niech zwróci uwagę n moment jak lecę napisy początkowe, a on jedzie do tego kurortu. Normalnie miejscówki toczek w toczek jak w Alanie i wiecie co? Ta gra już mnie niesamowicie kręci choćby dlatego, że ma wspólne cechy z tymi dwoma pozycjami. Oby tylko nie chciano jej na siłę ugrzecznić, a przejcie zajęło min te 12 h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Inside Remedy http://www.youtube.com/watch?v=M8x5hq8m7S8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Oglądałem na X360. Fajna ponura stacja benzynowa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi