Gość MasterShake Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 We're happy to announce to everyone that Alan Wake has passed certification and the cork on our champagne bottle has been popped! Alan Wake has officially been completed! Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Trailer miażdży system. Widać, że będzie sporo ciekawych momentów w grze i to dla mnie najważniejsze, a jeżeli idzie o drugoplanowego bohatera czyli grafikę to widać, że to już inny build gry, wystarczy porównać wrony, wcześniej były w sumie bezkształtne, a tu chyba nawet dzioby widziałem Cytuj
Gość Soul Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Gra totalnie zrywa gacie, jeszcze niech tylko HR pokaże pierwszy SP level a będę w niebie, nie wspomną o GOW3 które to jest czystą kwestią czasu. Ci co skreślił X0, plują sobie w brodę ;] Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 http://i240.photobucket.com/albums/ff144/derFeef/gifs/Alanwake/awake_calmdown.gif People please... calm THE FUCKING down Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Na XBL też jest ten genialny trailer, tylko jego jakość nie zachwyca Ciekawe jak z latarką, bo skoro to firma znana z baterii to w AW latarka powinna trzymać długo by nie było złej reklamy dla nich chyba że zrobią ładowanie na wzór tego w metro2033. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Ludzie nie odróżniają horroru od thrillera tudzież od filmu psychologicznego. AW będzie za pewne połaczeniem wszystkiego po trochu. Ale to że koparka w głowie Alana będzie zasuwać sama, nie znaczy że ta gra będzie czystym horrorem. Filmy Lyncha, czy Donnie Darko, The Jacket tudzież Misery to są typowe thrillery psychologiczne i g.ówno mają wspólnego z horrorem. Tym tropem poszło zapewne też Remedy. Więc, nie mylcie pojęć. To tak jakby powiedzieć że np. "Dzień świra" to czysta komedia. Owszem pośmiejesz się, ale to nie komedia. Problem w tym, że większość ludzi nie wie czym jest horror. Potem czyta się durne posty na filmwebie, że Dziecko Rosemary to nie horror. Ta latarka to jakich rozmiarów jest? Tylko do pre-orderów ją dodają? Chyba się skuszę na pre-order w Ultimie. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Pewnie takich jak ta w trailerze, zwyczajna na diody led. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Na kij Wam te latarki, szajs za 3 zł Mnie bardziej interesuje czy książka z limitki poszerza faktycznie jakoś historię z gry bo teraz mam dylemat, limitek nie kupuję, ale jeśli książka faktycznie zawiera ciekawe info to nie chciałbym aby mnie coś ominęło. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 E to to się nie opłaca, ale i tak złożyłem pre-ordera. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Cholera, wszedłem na neogaf i w krótkim opisie gościa, który przeszedł pierwszą godzinę gry przeczytałem w spoilerze o jedno słowo za dużo K@@@A Powiem tylko, że faktycznie będzie ciekawie Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Tutaj ten trailer w BDB jakości do zassania: http://www.gamersyde.com/news_alan_wake_building_the_thriller_video-9165_en.html Czemu AW od jakiegoś czasu ma ten kretyński podtytuł w tym temacie ? Wcześniej nie miał lub miał coś z ,,nowa gra Remedy'' 1 Cytuj
Gość Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) Bo Alan walczy z koparka, czy tez traktorem... Edytowane 8 kwietnia 2010 przez Gość Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Nie zapominajmy o Kombajnie Smutku! :potter: Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 (edytowane) Pooglądałem sobie te ostatnie trailery z Wake'a, RDR, Conviction i muszę przyznać, że znowu będę musiał wydac krocie na gry. te trzy wymienione przeze mnie tytuły plus Alpha Protocol to mus choć w przypadku Conviction i RDR będa to raczej używki. A jeszcze czeka beta Reach. Obłęd. Nie będę miał się kiedy wysrać. A żeby nie było OT - ostatni trailer AW miazga! Bigdaddy - miej to w du.pie. Ktoś chciał być zabawny więc se dał taki podtytuł. Pewnie jakiś moderator. Edytowane 9 kwietnia 2010 przez Gooral Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Cholera, wszedłem na neogaf i w krótkim opisie gościa, który przeszedł pierwszą godzinę gry przeczytałem w spoilerze o jedno słowo za dużo K@@@A Po przeczytaniu twojego postu stwierdziłem, że najwyższy czas na odcięcie się on newsów i filmików na temat AW. Już wystarczy, że mi BioWare zespoilerowało pół ME2. Limitka już dawno w pre-orderze, teraz tylko czekać Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Co do limitki to jestem już zdecydowany tylko mam problem, kupiłbym w dniu premiery w sklepie, ale w polskiej edycji nie będzie tego kodu na pierwsze DLC, na wszystkich polskich stronach tę zawartość się pomija, a że limitka będzie miała już dodatkowe pierdoły dla avatara i theme do dashboardu to faktycznie może być tak, że ten dodatkowy kod z zachodniej limitki to na jakieś prawdziwe DLC, normalnie dylemat... Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 No właśnie, mnie też to zastanawia, bo nie wiem czy rezygnować z zamówienia w Ultimie. Mogli by powiedzieć, czy to będzie kod jak w ME, czyli na DLC o wartości 10$ czy na jakieś bzdety jak nowa latarka i ciuszki dla Alana Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Sorki za dubla. Tych filmików tu jeszcze nie było, wiele nowego nie ma ale jest kilka miejscówek wcześniej chyba niepokazywanych: http://www.youtube.com/watch?v=q0h7urJ6_Vk http://www.youtube.com/watch?v=oXx91k7cBHo Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Kumpel kupuje CD Action i tam bylo JUZ GRANE Alan Wake. 1 poziom zajal 40 minut , jeden knyf zdradzil mi ten artykul przed rozgrywka Podobno starcza na 12 h . Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 to mgła jest lepsza od prawdziwej Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 No no no :: Bedzie masakra czuje. Oczywiscie jesli producencji dotrzymaja swojego belkotu o grze PSYCHOLOGICZNEJ Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 (edytowane) A czemu ich zapewnienia nazywasz bełkotem? Edytowane 12 kwietnia 2010 przez Gooral Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 To nic osobistego, poprostu "belkot" to synonim zapewnien dla mnie Na gre czekam dlugo (od pierwszej zapowiedzi doslownie), wiec poprostu nie moge sie doczekac czy owa gra "psychologiczna" pozamiata mna jak Silent Hill 2 swojego czasu Cytuj
Gość Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Ciekaw czy cale te gadanie o inspiracji popkultura, Stephenem kingiem itd. to tylko marketingowa gadka, czy dostamiemy fabularna bombe. Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Akurat ten element nie zawiedzie, bo jest taki potencjal + filmiki na necie, ze to bedzie najwyzej ocenaniu element gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi