Czoperrr 5 195 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 balon, grałem na normalu i w niektórych momentach łatwo nie było. Zdarzało mi się ginąć klika razy w jednej sytuacji ale może to dlatego, że byłem zbyt skąpy by używać wtedy czegoś innego niż rewolweru Cytuj
wrog 617 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Najlepiej zaczynać na trudnym (na starcie są normalny i trudny), wcale nie jest ciężko. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 wrog albo ktos inny, glupie pytanie z czystej ciekawosci - ile gs wpada po przejsciu gry bez lizania scian itp? Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 jak mam byc prorokiem to w pe będzie ocena 8+ p.s. czy tylko ja mam tak wylane na te gsy hehe Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 jak ktos chce, w tvn7 twin peaks leci w niedziele 17.10, taki klimat w okolicach aW Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Miałem grać w piątek, ale "nie wyszło". Dziś jednak odpaliłem grę i już mogę rzucić kilka spostrzeżeń: - fabuła w stylu "WTF ?" - idealnie skonstruowana atmosfera zaszczucia - walka ma w sobie to "coś", taki a nie inny charakter rozgrywki i sposób pozbywania się wrogów wymusza ciągłe kombinowanie podczas walki - zacząłem na poziomie trudności hard i nie żałuję - łatwo nie jest, ale jest to jakieś wyzwanie - bardzo fajnie wyglądają efekty pogodowe, urzekło mnie tornado i wycieczka po lesie przy silnym wietrze - strzelanie ma w sobie niesamowity feeling Krótko i zwięźle. Muszę jeszcze dodać po raz kolejny, że atmosfera i klimat są nie do zajebania. Dziękuję za uwagę, więcej wkrótce ! Cytuj
Mejm 15 336 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 - fabuła w stylu "WTF ?" Czyli na + czy na - ? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 @MasterShake - grę dostałem od Microsoftu, mogę wrzucić zdjęcie jak nie wierzysz ;] @Mejm - łat de fakowa fabuła jest jak najbardziej na plus. Jestem na początku gry, ale już się dzieją rzeczy, jakich nie powstydziłby się tak David Lynch, jak i gry mój ulubiony Silent Hill 2. Jest naprawdę mocno, gra obfituje w różnego rodzaju smaczki wizualne, o których nie napiszę, bo choćby przyrównanie do czegoś podobnego mogłoby zdradzić o co chodzi. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Skąd masz...? większość sklepów już wysyła ,znajomy dostał w piątek LIMITKĘ z zavvi.com .Tylko w polsce taka wieś ze czekać trzeba do ostatniej minuty ... Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 ...Jestem na początku gry, ale już się dzieją rzeczy, jakich nie powstydziłby się tak David Lynch, jak i gry mój ulubiony Silent Hill 2. Jest naprawdę mocno, gra obfituje w różnego rodzaju smaczki wizualne, o których nie napiszę, bo choćby przyrównanie do czegoś podobnego mogłoby zdradzić o co chodzi. Mów mi więcej... SH2 .Przesuniecie premiery RDR na jesień byłoby miłym gestem od Rockstar a tak trzeba wybrać tę jedyną, prawdziwą Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Przeszedłem. Ending - ja (pipi)ie. Jak najlepsza książka Kinga. Jak dla mnie najlepsza gra na xboxa, idealnie mi podpasowała. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Rozmawiałem z kumplem który też skończył Alana i mówi, że fabularnie jest kapitalnie, grafika trzyma cały czas wysoki poziom, gameplay ponoć ma to "coś" a sama gra na mocne 9+ . Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Jeżeli na serio fabularnie jest tak dobra jak Silent Hill 2, to wystarcza to dla mnie za rekomendację. 1 Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 No ciekawe, że tak chwalicie. Po obejrzeniu recki na GT pierwsze wrażenie było bardzo złe ale teraz zastanawiam się nad pożyczeniem skądś Xboxa. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Mam pytanie do tych co grali. Czy aktualne objective'y da się wyłączyć czy musimy je cały czas oglądać na ekranie? Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Trzeba oglądać. Patent casualowy. Nie lepiej było wstawić mapę i trochę więcej przestrzeni do zwiedzania? Gra by na tym zyskała. Tak niestety istny sznureczek. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Ale teren do zwiedzania wg mnie jest całkiem spory i pojawia się sporo odnóg, które można zwiedzić. Nie jesteśmy prowadzeni wąskim jedynym słusznym korytarzem. Często mozna się wręcz lekko zgubić w lesie. Ale nie powiem, klimat to ma, a do tego roślinność jest pięknie animowana. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Zgadzam się, ale muszę dodać, że jeszcze piękniej ucieka się przed wrogami przez te duże lasy, szczególnie wtedy, gdy nie mamy żadnej amunicji i prawie wyczerpaną latarkę. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Gry oczywiście jeszcze nie mam, ale im więcej kolejnych ocen przeglądam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że są na siłę zaniżane. Gamespot już pojechał ostro, wymieniają od cholery plusów i tylko jeden minus, który na dodatek trochę kłóci się z niektórymi plusami i gra dostaje 8.5 gdzie na podstawie plusów i minusów można dojść do wniosku, że gra jest praktycznie doskonała http://www.gamespot.com/xbox360/action/alanwake/review.html?tag=topslot;thumb;2 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 (edytowane) Jarek proszę cię przestał krytykować oceny dla Alana Wake'a bo to podchodzi pod Sonowe fanbojstwo jakie te debile uprawiały przy jechaniu po serwisach źle oceniających Killzone'a 2. Naprawdę daj se spokój bo przeginasz pałkę. PS: Ja wiem, że chciałbyś aby AW miał ponad 90% średnią na GR ale nie ma i czas się z tym pogodzić. Gra jest pewnie świetna ale jednak nie tak jak nawiększe hity. Czy fakt, że jestes zawiedziony mobilizuje cię w jakis sposób do bronienia dobrego imienia Alana? Edytowane 10 maja 2010 przez Gooral Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 (edytowane) 8, 5 to dla Alana ocena idealna, mimo że wad technicznych gra nie ma. Zagracie, zobaczycie. Dla mnie jednak lekki zawód, bo w głowie inaczej to sobie wyobrażałem. Czepiam się narracji, prowadzenia historii i klimat wcale nie jest tak gęsty jak mgła w Bright Falls. Miałem nadzieję na coś podobnego do Silent Hilla, natomiast AW to po prostu Alan Wake. Mimo wszystko to i tak jedna z najlepszych gier dla jednego gracza. Odbiór gry będzie dla każdego inny, w zależności kto co sobie w głowie ułożył przed premierą. Edytowane 10 maja 2010 przez .:marioo:. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Miałem nadzieję na coś podobnego do Silent Hilla, natomiast AW to po prostu Alan Wake. Z tego co mi wiadomo nikt z twórców nie obiecywał czegoś podobnego do Silent Hilla więc twoje oczekiwania są bezpodstawne. To tak gwoli ścisłości. Nie rozumiem dlaczego oczekiwać po AW horrorowego klimatu SH. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi