arek_51 2 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 (edytowane) na gram.pl są odcinki z polskimi napisami Edytowane 12 maja 2010 przez arek_51 Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Jestem gdzieś pod koniec 3 odcinka i muszę powiedzieć, że zajebista gra Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Moment który mnie zniszczył KLIMATEM to : w momencie gdy Alan, wychodzi ze śmigłowca, wbijamy się do jakiegoś magazyny, najpierw musimy odblokować drzwi celnym strzałem, a później już radio, muzyka która mnie zamiotła w rytm której walczymy z hordą wrogów!!!!!! Kapitalna Sprawa!!!!! Tak to było mega, ale lepsza była walka z tłumem popaprańców na scenie w rytm rocka . Ogólnie walka w tej grze jest mega emocjonująca i efektowna. Wieśniaki napierają ze wszystkich stron, latające flary, światła, slo-mo przy unikach, coś pięknego. Po zagraniu w tą grę dopiero widać jaki był ograniczony taki Resident Evil 5. Cytuj
froniu 1 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 (edytowane) Jestem już w 5 odcinku , klimat świetny podobało mi się przejście przez kopalnie !No i Polacy tam robili Na wielki + zasługuje specyficzny humor Edytowane 12 maja 2010 przez froniu Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 właśnie miałem się zapytać czy ktoś już wyłapał tego smaka Nasi są wszędzie! Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Skończyłem na hardzie i musze powiedzieć, że było łatwo. 2 dłuższe posiedzenia i skończona na hard w 10 h. Myslalem, ze bedzie nieco lepiej 8/10. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 ciekawe ,bo gdzie nie czytam recki to podają czas przejscia gry min 12-16h no ale na forum już nie tacy kozacy byli .Nie którzy twierdzą ze MW2 na hard robią w 4h a Bishocka 2 na hardzie w 6 .... Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Moim zdaniem gra jest krótka. Nie lizałem ścian, ale na pałe też nie szedłem. 6 czapterów z czego pierwszy i ostatni są razem do zrobienia w nieco ponad godzinę. Cytuj
balon 5 355 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Czytacie te znalezione strony ? Ja je omijam bo kilka razy ostro mi zaspoilerowały. Nie wiem jak potem ale przez pierwsze 3 ep., często opisują co zdarzy się za chwilę. Dla mnie to jest lekki bezsens. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 I w tym właśnie tkwi ich urok i klimat. Pewna scena w jednym z kolejnych epizodów bardzo fajnie to pokazuje. O ile dobrze pamiętam, to w drugim epie można było znaleźć fragmenty narracji z Max Payne'a. Grając na normalu znalazłem tylko dwie takie strony. Jest ich więcej? Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Zna ktoś tytuł piosenki z 4 odcinka? Leci w audycji na farmie, wcześniej Dj rozmawia z policjantami o Deerfest. Cytuj
Słupek 2 169 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Jestem już w 5 odcinku , klimat świetny podobało mi się przejście przez kopalnie !No i Polacy tam robili Na wielki + zasługuje specyficzny humor Mógłbyś/ mógłby ktoś wytłumaczyć o co chodzi z Polakami. Możliwie jak najmniej spoilerując. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 (edytowane) W grze znajduje się kopalnia, która teraz jest muzeum. W zapiskach napisane jest że budowali ją emigranci min, Polacy, Niemcy itd. Taki malutki akcent. Gra skończona - ocena końcowa 8 - Miało być 10 :confused: Edytowane 13 maja 2010 przez .:marioo:. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 koncze 2 ep, poki co jest za(pipi)iscie. Termosy olewam, laze sobie poki co bez zbednej eksploracji zeby nie tracic tempa rozgrywki. Walki wydaja mi sie takie troche losowe, nie zawsze unik wchodzi tak jak powinien. Grafika - no tu sie rozczarowalem, momentami gra wyglada jak film, momentami lokacje i tekstury wygladaja jak pierwszy xbox... ? Ale ogolnie imo 9/.10 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Czytacie te znalezione strony ? Ja je omijam bo kilka razy ostro mi zaspoilerowały. Nie wiem jak potem ale przez pierwsze 3 ep., często opisują co zdarzy się za chwilę. Dla mnie to jest lekki bezsens. Ani jednej nie przeczytałem, większy fan z gry Cytuj
canuks 63 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 W grze znajduje się kopalnia, która teraz jest muzeum. W zapiskach napisane jest że budowali ją emigranci min, Polacy, Niemcy itd. Taki malutki akcent. Gra skończona - ocena końcowa 8 - Miało być 10 :confused: why 8 ? możesz co jest nie tak z grą ? bo liczyłem na min 9 /10 .Ale gracze właśnie oceniają gre na 8 . Cytuj
wrog 617 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Jednym podoba się bardziej, innym mniej - normalka. Grę na pewno warto sprawdzić samemu. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 why 8 ? możesz co jest nie tak z grą ? bo liczyłem na min 9 /10 .Ale gracze właśnie oceniają gre na 8 . większość ocenia na 9,9+ czy nawet 10 zaś kilka osób na 8,8+. Patrząc na opinie na PE i forum xboxa (ponad 40 opinii/ocen). Po prostu gra nie każdemu podeszła jak z SH2/Bioshockiem czy ostatnio HR. Jedni będą zachwyceni dla innych to będzie dobra/bardzo dobra gra ps. jeszcze nie grałeś ? Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Ludzie pewnie po prostu za dużo oczekiwali po grze, która była robiona 5 lat Ja tam nie czekałem zbytnio i się też nie zawiodłem, najlepszy survival horror tej generacji imo. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 DLC pojawi się 28 lipca http://www.gamikaze.pl/Xbox/Aktualnosci/DLC_do_Alana_Wake_28_lipca.aspx Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 I dobrze chce więcej, gra skończona ode mnie 9+/10, później napiszę coś więcej a póki co lecę grać drugi raz. 1 Cytuj
zloto 737 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Jak na razie skończyłem 4 epizod i jestem zachwycony A tak w ogóle to, Próbował ktoś odblokować w edycji kolekcjonerskiej ciuszki dla awatara, ja nie mogę, nie wiem co jest.z góry dzięki za pomoc. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Tak jak ktoś mi już pisał. Z dodatkowej płytki odblokowujesz komentarze. Potem wkładasz płytkę z grą, i w opcjach przy komentarzach dajesz enabled i dostajesz ciuszki pierwszej wersji Alana. Właśnie słucham Bowiego(Ci co przeszli wiedzą o co chodzi) - uwielbiam ten utwór. Dla mnie gra 9+/10 bo ideałów nie ma. PS: Nie wiem czemu ktoś tu pisze, że odwołań do TP mało, ja wyłapywałem je co chwilę. Lovecraft'a wyłapałem tylko jednego w odcinku Night Srings który to znowu jest odwołaniem do Twilight Zone. Co do Kinga to poczekam aż brat przejdzie, bo go lepiej zna ode mnie i więcej pewnie wyłapie. 1 Cytuj
froniu 1 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Skończyłem dzisiaj Alana, grę oceniam na 8+/9 , ale bliżej tej drugiej oceny ! Klimat najmocniejsza strona tej gry i zabija wszelkie minusy (no może nie w pełni, ale jak gra wciąga to się nie zwraca na nie uwagi), fabuła też ciekawa, liczę na dobrą sprzedaż i drugą część , będę czekać z wywieszonym jęzorem ps. Pstryczek mnie roz...ał Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Kupiłem limitke i jestem zawiedziony Na plycie z muzyka nie ma kawalka - Poets of the Fall - War . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi