Cethu 13 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Muszę się zgodzić, sposób w jaki wydali soundtrack to mała porażka, raz ze brakuje używanego już w trailerach "War" dwa, jeśli sobie nie zgrasz to nie będziesz wiedział czego słuchasz, bo brak listy. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 No Soundtrack to jakaś kpina niema całości za to w menu gry jest całość, łącznie z tym mega wypasionym kawałkiem WAR!!! Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Teraz sobie cały OST przesłuchałem i nie ma tam żadnych kawałków na licencji, tylko te stworzone na potrzeby gry, tzn prawie wszystkie bo z jakiegoś powodu nie ma genialnego Children of the Elder God granego na koncercie. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Wlasnie przesluchalem calego soundtracka - ok , juz wiem dlaczego limitka kosztowala tyle samo jak kazda inna gra w dniu premiery ;] I troche szkoda , ze ksiazka nie po PL .Nie znam na tyle dobrze jezyk ang zeby sobie swobodnie ja przeczytac... szkoda. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Bez przesady - na limitkę jako całość nie można narzekać. Soundtrack mimo braku nut na licencji nadal jest pełen niezłych kawałków. Bonusowe DVD wypchane extra materiałami. Książka cudo, rozumiem że może przeszkadzać fakt, ze nie po polsku ale zawartość jest naprawdę ciekawa. No a wszystko w extra pudełku, za tą cenę to extra deal! No a "lepsi" dostali jeszcze kod DLC Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Z tym soundtrackiem to mega lipa, książka też powinna być po polsku. Ale narzekać na limitkę nie będę bo jest fajna i elegancko się prezentuje na półce. Cena też na duży plus. A gra póki co bardzo mi się podoba (po trzech chapterach). Historia wciąga niesamowicie, grafa jest okej, gameplay porządny. Dobra gierka. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Co to za kawałek, który leci podczas eksterminacji wrogów razem z Barry'm (4 chapter) ? Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Mówisz o koncercie? Old Gods of Asgard - Children of the Elder God" Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Tak, o to mi chodziło. Dzięki. Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 (edytowane) na Kamikaze napisali na temat rozszezenia do AW ktore ukaze sie w lipcu "Szkoda, że Polakom przyjdzie za nie zapłacić, w rodzimej edycji gry brakuje bowiem kodu do wprowadzenia na Xbox Live. Ile? Tego na razie nie wiemy. " nie wiem czemu tak piszą, ja kod dostałem sie ciesze . Edytowane 14 maja 2010 przez WildFirePL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Mówisz o koncercie? Old Gods of Asgard - Children of the Elder God" Tak w ogóle to zajebisty patent z tym koncertem. Wcześniej jest jakoś tak ponuro i poważnie, a tu proszę, takie rozluźnienie atmosfery, fajnie to wyszło. Jak dla mnie gra na 9 i nie zawiodłem się. Trochę dziwią w sumie "niskie" oceny (Edge i Eurogamer po 7) jak na tak długo oczekiwaną grę, na razie średnia na poziomie 84%. Spodziewałem się, że będzie powyżej 90%. Cytuj
Dziabong 1 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 ja wlasnie gre kupilem w irlandzkim xtra0vision , oproocz kodow do limitki dostalem jeszcze koszulke wiec calkiem przyzwoicie . Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Edge zawsze daje niskie oceny, army of two dostalo bodajze 4/10 Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Edge zawsze co wypali (lubią być kontrowersyjni) . Podtrzymuję swoja wcześniejszą ocenę (oraz jej plusy i minusy), po przejściu 2 ep. ta gra zasługuje spokojnie na 9, a mówi to z pozycji osoby, której od zawsze wiodącą platformą jest PS. Za(pipi)iście podoba mi się mieszanie elementów nagłej zadym z dość długimi momentami spokoju. Lubię takie akcje i naprawdę bardzo często (jeżeli nie czyta się stron powieści), nie wiesz co Cię, może spotkać, Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 (edytowane) teraz siadlem i sobie przypomnialem, odnosnie Twin peaks: Alanowa Lamp Lady jest wyraznie inspirowana: a skojarzylo mi sie jeszcze - agent FBI Nigthtingale - na ost do Twin peaks jest utwor o tym tytule. Damn Good Cup of Coffee no tego tlumaczyc nie trzeba. (pipi) znowu musze twin peaks wciagnac. Edytowane 14 maja 2010 przez MasterShake Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 No skojarzenie z pieńkową nasuwa się od razu, oprócz wyglądu, który jest prawie identyczny mamy jeszcze motyw z włączaniem-wyłączaniem przez nią światła - to samo robiła w TP pieńkowa . Co do nawiązań, w jednym z manuskryptów możemy przeczytać, że Nightingale "nienawidził tutejszej kawy i drzew", jak widać istne przeciwieństwo Coopera. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Jak na tytuł robiony 5 lat ,gra wypada średnio patrzac na oceny i recki ... jestem trochę rozczarowany i zaskoczony .Cena gry także leci szybko w dół .wydanie zwykłe przed premierą kosztowało 169zl teraz dostaniemy to wydanie za 159zl i taniej ... Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 (edytowane) Kosztowało tyle bo MGS obniża ceny swoich gier w Polsce. Weź kup grę i przestań pier.doli.ć. Edytowane 14 maja 2010 przez Jędrek Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Je pier(pipi)le, kolejny który będzie grę oceniał przez pryzmat poświęconego czasu, baardzo dojrzałe, nie ma co. Co do nawiązań, czytał już ktoś z was książeczkę? Ja jestem w połowie, fajne motywy. Przeczytajcie sobie sam wstęp napisany przez autora a potem przypomnijcie sobie co działo się we śnie Alana z początku gry. Zaje(pipi)sty motyw, no nie Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Jedyne w czym gra zawiodła to w pewnym stopniu grafika, czasami gra wygląda obłędnie a czasami mocno przeciętnie, cała reszta wgniata w fotel:) 1 Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Mnie zakończenie zdecydowanie nie wgniotło w fotel, spodziewałem się mocnego zakończenia a tu lipa straszna <_< Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 a czy to, że cena gry szybko leci w dół to tęż wada, bo nie czaje? 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 dla tych co kupili na premierę na pewno Ja tam poczekam aż stanieje do 100-120zł, na razie nie mam grzania na Alana. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Obczailem Alana wczoraj na Xbox Night i musze przyznac ze robi wrazenie! widzialem pare brzydkich tekstur, ale jezeli na to sie przymknie oko gra wyglada przeslicznie. Klimat jest przekozaczny ! Jutro jade ja kupic ! Cytuj
Gość Soul Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 (edytowane) Tekstury są słabiutkie, przez co gra momentami (otoczenie) wygląda tak sobie, ale gdy jesteśmy w lesie zaczynamy walczyć zrywa się porywisty wiatr, do tego walą pioruny gra wygląda maskarycznie Najlepiej to nie zwracać na nie uwagi, czasami trudno zdaje sobie z tego sprawę Edytowane 15 maja 2010 przez Soul Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi