Skocz do zawartości

Alan Wake

Texz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Właśnie sobie myślałem na co warto teraz będzie czekać. Przypomniałem sobie o Alan Wake właśnie, wchodzę do tematu by coś napisać a ty YETI wyskakujesz z tym, że to będzie fps. Huh, w sumie klimat jest niezły, to chyba nie jest fake?

Spodziewałem się tpp tak swoją drogą.

Opublikowano (edytowane)
Kurde po tym filmiku czar nieco prysł. Dlaczego? animacja postaci podczas biegu. Drętwota i mam nadzieję, że takiego babola nie będzie w pełnej wersji. Ogarnął mnie śmiech politowania.

FIlmik stary jak świat ale miejmy nadzieję, że pracują/pracowalil nad animacja przy użyciu motion capturei obecnie może to wygląda lepiej.

Edytowane przez Gooralesko
Opublikowano

Skoro tamto to fake, to nie ma nad czym się tutaj rozwodzić, ale z drugiej strony szkoda trochę tej zimy, bo całkiem klimatycznie to wyglądało.

A co do http://www.gametrailers.com/player/usermovies/232878.html to filmik jest z 2006 roku więc na pewno sporo poprawiono do tej pory. Generalnie jestem dobrej myśli, niech gra będzie gotowa wtedy kiedy autorzy uznają że faktycznie wszystko dopięli na ostatni guzik. :]

Opublikowano
Skoro tamto to fake, to nie ma nad czym się tutaj rozwodzić, ale z drugiej strony szkoda trochę tej zimy, bo całkiem klimatycznie to wyglądało.

Właśnie wyglądało strasznie tandetnie. FPP i ogólnie design lokacji, zima. Dobrze, że to fake.

Opublikowano (edytowane)
Kurde po tym filmiku czar nieco prysł. Dlaczego? animacja postaci podczas biegu. Drętwota i mam nadzieję, że takiego babola nie będzie w pełnej wersji. Ogarnął mnie śmiech politowania.

po Falloucie 3 żadna gra nie ma już dla mnie brzydkiej animacji ;d

swoją droga ciekawe z jakiej gry pochodzi ten filmik, bo co by nie mówic nie wygląda na jakąś amatorską robótkę

edit:

ktos na youtube rzucił tytuł:

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=10510

Edytowane przez okoolarnik
Opublikowano

Właśnie wyglądało strasznie tandetnie. FPP i ogólnie design lokacji, zima. Dobrze, że to fake.

Kwestia gustu : szum wiatru, kra na wodzie, zamarznięta przystań jak dla mnie klimat ma, względy techniczne - nie komentuje bo jakość filmu bardzo słaba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Looool. Wogole wszystkie screeny z Alana Wakea jakie dotad widzialem zadziwialy mnie klimatem. Spokojne miasteczko posrod gor, gdzies na za(pipi)u w USA( ;P), zyjace wlasnym zyciem. Pisazyna szukajacy ciszy i spokoju. Strastzna chciaca na ten tytol i nawet jesli nie spelni moich oczekiwan pod wzgledem gameplayu(

choc nie wiem czego oczekiwac) to napewno zauroczy seneria. Nie wiem, wydaje mi sie, ze miestaeczka tego typu jeszcze nikt w grze tak fajnie nie odwzorowal.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

M$ za bardzo reklamuje exlusivy na XO, a tu niby 2 miechy przed premierą i cisza hmmm. Chodź niedługo E3 konferencja MS i wiadomość że, Alan wychodzi w lipcu miazga ale raczej marzenia ściętej głowy.