Skocz do zawartości

Alan Wake

Texz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

świetne plakaty, ale ta latarka też mogłaby się świecić w nocy ;)

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Przeszedłem dzisiaj dodatek. Dobry, dobry. W sumie przewidywalny, ale dobry. Nie mam teraz wątpliwości, że The Writer będzie bezpośrednią kontynuacją The Signal i w sumie jest to kontynuacja podstawowej wersji gry - co oznacza, że będzie trzeba inwestować w kolejne, nie ma bata. Muzyczka na końcu jak zwykle idealnie dobrana.

Jedno tylko mnie drażniło - przesadzili z ilością przeciwników i to ostro. Zginąłem chyba więcej razy niż podczas całej podstawki, momentami to już mnie (pipi)ica trafiała.

Podobały mi się "kartony" chociaż wszystkich nie znalazłem.

Dialogi z Barrym jak zwykle trzymały poziom :)

Za(pipi)isty pomysł z piecami :D A etap z latarniami po prostu genialny :thumbsup:

Edytowane przez donsterydo
Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Bardziej mi chodziło o zaangażowanie otoczenia do gry.

Ale fakt, ten etap o którym mówisz ładny jest :)

Zaraz chyba odpalę konsolę i sobie przesłucham cały ten nowy kawałek jaki dodali :D

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

Jeśli chcesz jakiejś porady, to nie oszczędzaj żadnych broni typu strzelba, czy pistolet na flary, bo i tak co chapter traci się cały sprzęt i trzeba zbierać od początku. Mnie to denerwowało, zawsze byłem przyzwyczajony by trzymać najlepsze bronie na ciężki moment. Dlatego lepiej z tego korzystać, niż ma się zmarnować.

Opublikowano

Podobno bardzo dużo osób nie zrozumiało zakończenia czy tam nie wie o co w ogóle chodzi po ukończeniu gry. W końcu gra była reklamowana jako klimat rodem z Twin Peaks, dlatego polecam obejrzeć przynajmniej jeden film Lyncha i będziecie wiedzieli dlaczego tak jest.

Gość donsterydo
Opublikowano

Na razie jedyne. Są polskie napisy. Nic nie zostało wykrojone.

Gość donsterydo
Opublikowano

To jest oczywista oczywistość. Dajcie znać jak będziecie znać datę premiery ;)