Skocz do zawartości

Alan Wake

Texz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano

Pojawi się zapewne na początku 2012: styczeń - marzec

Nie zdziwiłbym się nawet jakby puścili grę na święta 2011 by podbić sprzedaż.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Tak, potwierdzam gra jest świetna: grafika 8, muzyka 10, gameplay 10. Gry nie skończyłem, ale już czekam na sequel.:wub:

I wbrew obiegowym opiniom strzelanie jest wyważone bardzo dobrze. (trochę się boję tej gry :sweat::blush:)

Edytowane przez arek_51
Gość MasterShake
Opublikowano

dodatek ukonczony, lezal na dysku od dawna ale nie mialem kiedy sie za to zabrac. Swietna sprawa, moze troche za duzo strzelania ale na pewno warto obczaic. Kiedy kolejny wychodzi?

Opublikowano

Dobra, nareszcie wpadła mi w łapy jeszcze tylko odbiorę z poczty. Mam takie pytanko co do poziomu trudności, czy opłaca się grać na normal czy od razu zacząć na hard (nightmare jak rozumiem jest ukryty i po przejściu się odblokuje)? I jak ukończę na hard to wpadnie również achi za normal?

Gość donsterydo
Opublikowano

Zacznij na hard. Jest bardzo dobrze wyważony. Nie ma co się bawić na normal.

Opublikowano

Ja bym mimo wszystko polecał normal, później gdy latają przedmioty i jest więcej przeciwników do rozwalenia nie będzie stresu. Wyższy poziom trudności można sobie zostawić na później. :]

Opublikowano

Ja też polecam normal, a najwyżej drugi raz zagrasz na nightmare.

Gra nie jest taka totalnie łatwa, na normalu też kilka razy zginąłem, a miałem z 2 momenty co przeszedłem za którymś razem i to na ostryw farcie :)

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Dżizas jakie cienkie bolki ;)

PS. W The Signal to dopiero jest hardcore. Parę razy myślałem, że pada połamię :P

Edytowane przez donsterydo
  • Plusik 1
Opublikowano

Mi podobnie jak Zwyrolowi Alan zajal pewnie z 12 godzin...chociaz nie naleze do osob ktore chca jak najszybciej przejsc gre i odlozyc na polke. Do Alana podszedlem spokojnie chlonac klimat ^_^

• Plusik 1