Gość bigdaddy Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Ekipa z Remedy odpowiedzialna za Alana Wake'a zapowiedziała, że w najnowszym DLC owej produkcji usłyszymy utwór brytyjskiego zespołu Depeche Mode. Mało tego, ma on idealnie oddawać klimat nadchodzącego dodatku. "Utwór Depeche Mode idealnie oddaje atmosferę thrillera. Wspaniale jest widzieć, jak świetna muzyka i rozgrywka idą w parze, przedstawiając epickie zakończenie całej historii. Nowe DLC i piosenka naprawdę wzajemnie się uzupełniają i mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni z efektu końcowego." - powiedział Oskari Häkkinen z Remedy. Jeśli nie możecie już doczekać się wspomnianego DLC, kawałek The Darkest Star, który się w nim pojawi, możecie przesłuchać poniżej. Moim skromnym zdaniem wybór utworu jest przysłowiowym strzałem w dziesiątkę. by: PPE Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Chwalą się muzyką, a gdzie data premiery? :] Cytuj
zloto 737 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 (edytowane) Ekipa z Remedy odpowiedzialna za Alana Wake'a zapowiedziała, że w najnowszym DLC owej produkcji usłyszymy utwór brytyjskiego zespołu Depeche Mode. Mało tego, ma on idealnie oddawać klimat nadchodzącego dodatku. "Utwór Depeche Mode idealnie oddaje atmosferę thrillera. Wspaniale jest widzieć, jak świetna muzyka i rozgrywka idą w parze, przedstawiając epickie zakończenie całej historii. Nowe DLC i piosenka naprawdę wzajemnie się uzupełniają i mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni z efektu końcowego." - powiedział Oskari Häkkinen z Remedy. Jeśli nie możecie już doczekać się wspomnianego DLC, kawałek The Darkest Star, który się w nim pojawi, możecie przesłuchać poniżej. Moim skromnym zdaniem wybór utworu jest przysłowiowym strzałem w dziesiątkę. by: PPE Powiało grozą, zakończenia czego? Mam nadzieję, że to bląd polskiego tłumaczenia Daty na razie nie ma, ale polecam obczaić The Writer ostatnim DLC... Edytowane 20 września 2010 przez zloto Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 potwierdzone że the writer to ostatni dodatek do AW, czyli 2, nie ma to jak poczytać rewelacji dobmana o 6dlc Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Skoro ostatnie DLC, to musi być dłuższe, w końcu będzie trzeba za nie płacić. The Signal był za darmo. Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Jak dla kogo za darmo. Ja muszę dać 560 MSP. Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 @Zwyrodnialec: kek, nie dla każdego, a tylko dla Elity posiadaczy Edycji Kolekcjonerskiej :tongue: Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Jak ktoś kupił z UK (jak ja) to też miał za darmo bo kod był we wszystkich pudełkach z grą, anie tylko w kolekcjonerkach. Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Wiem, coś za coś. Mi zależało żeby gra była po polsku. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Przecież te z UK są po polsku Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 To jest właśnie największy rodzyn, zresztą dodatek tez jest po polsku. Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Przecież te z UK są po polsku Poważnie? Ze dodatki są po pl to wiem, ale tego nie wiedziałem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 No właśnie, Microsoft Polska też chyba o tym nie wiedział. Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 To niezłe jaja. Trudno. Jestem w plecy o 560 MSP. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 To kiedy ten dodatek? Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Nie podali jeszcze daty. Chyba... Cytuj
zloto 737 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Remedy znów szuka kogoś do produkcji AAA na konsole, tym razem Audio Lead, coś się kroi? Cytuj
zloto 737 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Przepraszam za podwójnego posta, ale są dobre informacje Premiera trailera nowego, ostatniego DLC w ten piątek na GTTV Community Remedy odpowiada dla czego nie będzie więcej DLC: "We have 45 people working here. We can't very well work on DLC and something else at the same time" Something else... hym Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Bardzo fajna wiadomość. Mimo wszystko spodziewam się, że w między czasie wpadnie jeszcze jeden epizod Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 "We have 45 people working here. We can't very well work on DLC and something else at the same time" Something else... hym Ciekawe co to będzie. Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Alan Wake 2. Nic innego nie przewiduje. Chociaż, chociaż... może zabiorą się za nowego Maxa, z narracją na poziomie AW? Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Max Payne'a robi Rockstar. AW2 byłoby dobrym rozwiązaniem. :] Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 (edytowane) Wy się serio zastanawiacie co to może być za gra ? Remedy przez 4-5 lat wypruło sobie flaki by stworzyć nową markę i przez kolejne 4-5 lat nie będą robić nic innego poza jej wspieraniem i rozwojem. Edytowane 22 września 2010 przez donsterydo Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Oby tylko następną część lepiej wypromowali, bo te 700 tys to nie jest jakiś rewelacyjny wynik. Z drugiej strony jeśli tyle wystarczy im do zrobienia sequela, to nie ma się czym przejmować. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Właśnie o to chodzi. Pozostaje liczyć tylko na to, że będą na tym zarabiać. Jak będą zarabiać to będą tworzyć dalej. Jest jeszcze jedna możliwość, mogą szykować port na PC, ale do tego raczej nie potrzebowaliby całego zespołu. A poza tym nie ma co się oszukiwać, na PC z powodu piractwa (pipi) by zarobili. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi