Skocz do zawartości

Alan Wake

Texz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość bigdaddy
Opublikowano

dawać AW2!! :D

nie pamiętam ale czy AW miał być trylogią ?

Gość bigdaddy
Opublikowano

Remedy kiedyś się chwaliło że AW2 mogą zrobić w 1.5roku, wiedzą co i jak, scenariusz jest, materiały są, silnik, itd. No ale zobaczymy.

Opublikowano

mam nadzieje ze The Writer bedzie dlugi i bedzie sie cos dzialo za dnia bo Bright Falls sie o to az prosi :) a jak nie to szkoda, bo miasteczko ma super potencjal

Opublikowano (edytowane)

potwierdzone że the writer to ostatni dodatek do AW, czyli 2, nie ma to jak poczytać rewelacji dobmana o 6dlc :D

Troche odkopałem ale uwiez mi Dab ma racje.Jest ich łacznie 6 ile bedzie wydanych oficjalnie to juz inna bajka.

Edytowane przez madpet
  • Minusik 1
Gość bigdaddy
Opublikowano

:blink:

to może dajcie w końcu źródło które to potwierdzi, jest ich 6? macie gracie ? oficjalne/nieoficjalne, wtf...

• Plusik 1
Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Jest 6 dodatków i to Wam powinno wystarczyć :)

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano
Troche odkopałem ale uwiez mi Dab ma racje.Jest ich łacznie 6 ile bedzie wydanych oficjalnie to juz inna bajka.

cool_story_brah_cat.jpg

Skąd masz takie info!!??

632181

Numery w totka na jutro, jak by ktoś chciał, tylko nie pytajcie się mnie skąd je znam, tak fajnie pisać głupoty bez pokrycia...

Opublikowano

Jesli maja trzymac poziom pierwszego dodatku to ja poprosze z 60. Mialem mokry sen na jawie jak w to gralem : o Absolutnie mistrzowski, gesty klimacik poczytuje na plus :thumbsup: Walki nie opieraja sie tylko na strzelaniu i jest troszke trudniej (co nie szczegolnie mi pasuje, ale i tak kocham ta gre).

Opublikowano

Najważniejsze, że w końcu jest data.

Znowu będzie Barry. :turned: I chyba po raz kolejny skupią się na tym patencie z The Signal i końcówki gry, gdzie trzeba naświetlać napisy, a w zamian pojawiają się kluczowe przedmioty/osoby itd.

Gość donsterydo
Opublikowano

Wow wow wow... Wygląda na to, że kolejny dodatek też będzie kopał zadek :) No i już 12 października :) Będzie trzeba zainwestować w 2100 MSP i kupić od razu Limbo. Niezłe combo będzie :D

Opublikowano

Znowu 560 punkcikow ^^ Za(pipi)ista cena za takie dodatki :) To co najbardziej poczytuje na plus to fakt, ze gra zaczyna byc bardziej poschizowana. Do tego urozmaicono walki. Na minus to oczywiscie to co zwykle: to samo samiutkie otoczenie :( Mam nadzieje, ze w dwojce bedzie wiecej latania po miescie i odrobinke (ale tyci tyci) wiecej akcji w dzien.

Opublikowano

ehhh... dodatków miałobyć 6, zostały dwa, reszta jest w fazie skończonej ale nie jako sprawują się, nie są to wontki fabularne, są to mosje poboczne.

Wsumie 12 epizodów, ( z grą ) z czym te dwa które zostały wydane/zostaną wydane, klasyfikowałyby się jako ostatnie, niestety nie chcieli "przeciągać gry"

Kto ma dostep do wersji 750 ( build ) nie spatchowanej ( retailowej ) może spokojnie odpalić o ile ma dostęp do partner net te dodatki i sprawdzić, co i jak wyglądałoby i jaki wpływ by to miało na grę.

O Mafii jak podawałem info też nikt nie wierzył, aż ktoś zrobił wyciek fotek do sieci.