Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 W GTA5 będzie można jeździć samochodami. Sprawdzone info. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 jacy wy jestescie ograniczeni, a najbardziej zwyrodnialec i bigdaddy. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Nom co to znaczy, odpal te dodatkowe epizody, nagraj jakiś filmik, albo coś, bo ja cię nie rozumiem... I napisz jeszcze raz to zdanie. ehhh... dodatków miałobyć 6, zostały dwa, reszta jest w fazie skończonej ale nie jako sprawują się, nie są to wontki fabularne, są to mosje poboczne. wontki.... WĄTKI Cytuj
madpet 2 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Kuzwa ale to ciezkie do zrozumienia dodatków na chwile obecna jest 6 remedy skonczyło i wypusciło 2 (no prawie 2) co bedzie z pozostałymi 4 niewiadomo kto ma dostep do partner netu wie co i jak. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Ciekawe czy w "The writer" w końcu dojdziemy do latarni Cytuj
zloto 737 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Kuzwa ale to ciezkie do zrozumienia dodatków na chwile obecna jest 6 remedy skonczyło i wypusciło 2 (no prawie 2) co bedzie z pozostałymi 4 niewiadomo kto ma dostep do partner netu wie co i jak. Nom to dla czego nigdzie w sieci, nie ma żadnego filmiku czy fotki z tych rzekomych 6 DLC. Jeżeli to takie proste jak piszesz, to nagraj coś, pokaż, sam się z chęcią dowiem. A nie tu wyjeżdżasz z komendami nie zrozumiałymi dla nie ogarniętych w tych tematach ludzi... Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 jacy wy jestescie ograniczeni, a najbardziej zwyrodnialec i bigdaddy. http://img841.imageshack.us/img841/881/alanzz.jpg łał dużo to mówi gracie na konsolach w te 6 dlc że piszecie że tak jest? może miało być 6 dlc ale zostało to anulowane i został ślad. Remedy samo potwierdziło że the wrier to ostatni ale pewnie dabman wie lepiej od nich Jak nie to zarzucie filmikiem z tych dlc czy screenami, czekamy. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Nie kumam czegoś, skończyliby 6 DLC i wydali tylko 2, chociaż poświęcili kupę pracy na zrobienie innych 4? Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 nie ma sensu kontynuowac tej dyskusji, powanie. Jak na pewnym forum napisalem o Hydro Thunder hurricane to sie smiali... Dopiero jak ktos wypuscil filmiki uwierzyli, po Mafii ( dlc ) nie mam zamiaru niczego udowadniac, nikt tgo nie potwierdza, umowa poufnosci. Tyle w temacie. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 (edytowane) Brawo, wiedziałem, że nic się nie dowiemy, ehhh. Jeszcze parę dni do OSTATNIEGO DLC. PS: 1 GB ważą, jakieś misje poboczne, jak normalne DLC to 0,3 GB... taaa Edytowane 28 września 2010 przez zloto Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Nie troluj! :-) ps. dobry photoshop... <_< Cytuj
zloto 737 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 (edytowane) Hehe, dzięki Mniej więcej co oznacza, ten obrazek, że ty już możesz zagrać w The Writer? Rozumiem, że go pobierasz, tak? To może pobierz te 4 rzekome DLC i pokaż jakiś filmik, albo foto. Edytowane 30 września 2010 przez zloto Cytuj
madpet 2 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 To raczej pokaz fajnych mozliwosci jakie daje dostep do partner netu . Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 bardziej pokazanie, że zloto sam siebie nakarmił. Teraz jest bardziej trollowaty. Generalnie nic nie miało na celu, a raczej miało. Ośmieszenie niedowiarków, ja się nie będę wypowiadał już w kwestii żadnych DLC przed premierą, żadnych screenów/dowodów. Bo po co skoro i tak troll napisze że nie mam racji. Lepiej żyjcie w niewiedzy i czytajcie plotki niż "sprawdzone" info. Cytuj
madpet 2 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Bardzo sympatyczne Dlc na bank to nie koniec . Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 madpet czy ten dodatek jest tak samo krótki jak The Signal (godzina grania)? Cytuj
madpet 2 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Powiem Ci szczerze ze chyba tak grałem bardzo na raty i niejestem w stanie tego jakos tak ocenic ale wiecej niebedzie na normalu szpil bezstresowy lekko łatwo i przyjemnie. Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 (edytowane) Andrzeju... ogarnij się, przecież DLC jeszcze nie wyszło jeszcze Ci światło w latarni zgaśnie i co będzie? Edytowane 7 października 2010 przez Dabman Cytuj
zloto 737 Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 (edytowane) Niektórzy już grają widzę A dla tych co czekają dziewięć nowych screenów z Pisarza. Kilk! Dorzucam do tego jeszcze Acziwy Klik! Edytowane 9 października 2010 przez zloto Cytuj
Les777 124 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Kurde, wyszło jednak na to, że pocięli tę grę i zakończenie będzie dopiero w drugim dodatku. A taką dobrą opinię miałem o tej grze. Co to jest ten cały partner net? Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 11 października 2010 Opublikowano 11 października 2010 Sieć dla developerów i beta testerów. XePartnerNET ( pełna nazwa ) zwany też PN / PartnerNet / Pnet Developer udostępnia, wysyła zaproszenie betatesterowi, ten pobiera dodatek na konsoli XePartnerNET jest zamiast XBOX Live w konsolach DEV Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 dzisiaj wychodzi? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Słuchajcie, sprawa jest. Naświetlcie mi sytuację, bo przez plastikowe instrumenty nie potrafię się skoncentrować na czymś innym. Czy DLC skończy się oficjalnie na tę chwilę na drugim dodatku ? To będzie obecnie jedna wielka całość ? Tyle zrozumiałem z ostatnich stron tematu. Chodzi o to, że grę miałem już przed premierą (oryginał, żeby nie było), ale jej nawet nie ukończyłem, mimo spustów nad nią - wszystko przez plastiki. Teraz chciałbym napisać recenzję całości, czyt. podstawy i DLC. Czy to już odpowiedni moment do zabrania się za to ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi