kubson 3 189 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 ponoc ostatni, ale jak to bedzie to czas pokaze. wlasnie sciagam The Writer nie moge sie doczekac ;d Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Link do The Writer: http://marketplace.xbox.com/en-US/games/offers/0ccf0003-0000-4000-8000-00004d530805?cid=SLink Cytuj
madpet 2 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Po mojemu to nie koniec.Spodziewałem sie czegos innego. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 wlasnie ukonczylem dodatek, jezeli rzeczywiscie to ostatnie dlc to slabo ale z drugiej strony koncowka dobitnie pokazuje ze bedzie 2 czesc ogolnie jestem bardzo zadowolny, trzyma poziom jest po prostu dobrze wieczorem moze sprobuje raz jeszcze w celu skompletowania achievementow. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 Też jest tak dużo walki jak w The Signal? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 długi widzę że nie był zbytnio Cytuj
madpet 2 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 (edytowane) Godzina bedzie, walka jest ale na normalu zero stresu.No i albo bedzie kolejne Dlc albo 2 część. Pozlepiana z tych co miały być plus cos nowego albo całkiem cos nowego. Edytowane 12 października 2010 przez madpet Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 października 2010 Opublikowano 12 października 2010 (edytowane) jezeli chodzi o dlugosc to sie nie postarali, a trzeba zaznaczyc ze nie lecialem na pale odpuscilem sobie znajdzki po prostu to co bylo po drodze to zebralem. walki jest chyba ciut mniej niz w signal, ale za to wiecej pokreconych lokacji i wieksze natezenie przeciwnikow na raz, przez to wydaje mi sie ze trudniej bedzie zdobyc achievement zeby przejsc to bez smierci EDIT no i skonczne, achievementy skompletowane niestety mam obawe ze czesc 2 to bedzie po prostu bardziej rozbudowane dlc ;/ no ale zobaczymy jedyne co mnie dziwi ze mam wszystkie achiavemnty na sume 1500, a w daszu pokazuje mi 1470, za to na stronie xbox.com mam 100% 1500/1500 nie wiecie jaka moze byc tego przyczyna ? w sumie dzisiaj mam mega problemy z netem i co chwile zrywa mi polaczenie z konsola Edytowane 12 października 2010 przez kubson Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Zakończenie rzeczywiście jest otwarte, no to teraz tylko czekać na dwójeczkę. :] Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 hmm opłaca się kupić Alana za 100 zeta?? Bo po tym co tu piszecie to mam mieszane uczucia :confused: Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Opłaca, ale nie polską wersję, bo nie będziesz miał darmowego dodatku The Signal. Kup angielską (też jest zlokalizowana, a dodatek - co ciekawe również po polsku, będzie za darmo). Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Jak ktoś może to niech napisze jakie jest zakończenie Cytuj
Karate_koks 4 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 hmm opłaca się kupić Alana za 100 zeta?? Bo po tym co tu piszecie to mam mieszane uczucia :confused: Tak. Opłaca, ale nie polską wersję, bo nie będziesz miał darmowego dodatku The Signal. Kup angielską (też jest zlokalizowana, a dodatek - co ciekawe również po polsku, będzie za darmo). Właśnie, żebym ja to wiedział, ale trudno 560 MSP to nie dużo. Warto. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Szkoda, że dodatek znowu taki krótki, niecała godzina grania. Pozostaje trochę niedosyt, 5 miesięcy po premierze wyszły 2 dodatki, na 2 godzinki grania, trochę żal. Co do The Writer, to w samej rozgrywce niewiele zmian, ot znowu naprzód wysuwa się patent z naświetlaniem napisów, dzięki czemu pojawiają się różne przedmioty (można to wykorzystać do walki z przeciwnikami, np zrzucając na nich bus ), dobry jest patent ze śmiganiem po chatce, która ciągle zmienia położenie. Szkoda trochę, że w samym uzbrojeniu również nie zaszły żadne zmiany. No i nieźle, że było nawiązanie do "wiejskiej imprezy z eksterminacją" na początku, co od razu przypomina oryginał. Końcówka wyraźnie sugeruje, że pojawi się sequel, co mnie akurat cieszy. Ogólnie warto zagrać, tylko niech nikt nie oczekuje długiej rozgrywki po dodatku. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 (edytowane) Jak ktoś może to niech napisze jakie jest zakończenie I jeszcze czego, 20 zł to nie wiele, możesz nabyć DLC Napiszę tyle, zakończenie jest otwarte i spodziewajmy się kontynuacji przygody pociesznego pisarzyny. Dzisiaj dokończyłem dodatek i jestem w pełni zadowolony. Remedy nie brakuję pomysłów,pokręconych pomysłów. Czekam na kolejne DLC/Sezon 2 bo końcówka jednoznacznie mówi nam "Czekajcie na kontumacje". Przejście odcinka zajęło mi na poziomie trudny półtorej godziny, ale nie szukałem żadnych znajdziek. Nie zawiodłem się i polecam każdemu, komu AW się podobał. Edytowane 13 października 2010 przez zloto 1 Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 No nic zamówiłem ale jaką mi przyślą to nieważne bo i tak w zestawie wziąłem zdrapkę na 2100msp więc dodatek i tak sobie kupię Nakręciły mnie filmiki na YT. Jesień będzie należeć do AW i RDR z zombiakami Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Godzina ? Chyba na normal, na pewno nie na hard. Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 I jeszcze czego, 20 zł to nie wiele, możesz nabyć DLC Napiszę tyle, zakończenie jest otwarte i spodziewajmy się kontynuacji przygody pociesznego pisarzyny. A może mi się konsola zepsuła ? Ponawiam prośbę. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 zloto nie będzie więcej DLC przynajmniej takie było oficjalne stanowisko studia. Co do drugiej części mam nadzieję, że nie będzie się działa cały czas w Leżu Mroku, bo przyznam, że Pisarz jest najmniej strasznym rozdziałem. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 (edytowane) Dzisiaj dokończyłem drugi dodatek. Dla mnie kozak. Po ostatniej cutscence nie można mieć nawet najmniejszej wątpliwości, że będzie Alan Wake 2. Robak: Drugi dodatek kończy się tak, że Alan Wake (świadoma połówka) dociera do chaty Zahnea i "łączy się" na powrót ze swoją drugą połową. W tym momencie Alan odzyskuje świadomość i pełną kontrolę nad tym co robi. Mówi, że trudno jest w legowisku Mroku utrzymać się przy zdrowych zmysłach i jest gotowy do napisania sequela do "Departure". Siada przy maszynie i zaczyna pisać powieść "Return". Czas przejścia na hard 1 godzina i 40 minut. PS. Jestem podjarany Alan Wake 2. Dlaczego ??? Bo sobie nie wyobrażam jak mogą tę historię pociągnąć dalej nie psując tego Edytowane 14 października 2010 przez donsterydo 1 Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Tak? to już Wam dziś powiem, że do lutego AW pojawi się w formie kupowania chapter po chapterze ( a.k.a Fable2 ) a jak sprzeda się dobrze to i nowe DLC zobaczycie... Kto wierzy, ten wierzy, kto nie to się przekona, pamiętajcie te słowa... 1 Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 całkiem możliwe bo mechanika gry idealnie pasuje na to by dać grę na XBL w odcinkach. Ja mam nadzieję że to ostatni DLC i zabierają się za AW2. jeszcze nie grałem w the writer ale czy zakończenie sugeruje nowe dlc czy aw2 bardziej ? 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Drugą część gry bardziej. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Nie "bardziej" tylko drze się na całe gardło, że będzie Alan Wake 2 "Departure" to Alan Wake więc Sequel "Return" to Alan Wake 2 Cytuj
zloto 737 Opublikowano 14 października 2010 Opublikowano 14 października 2010 Prawdopodobnie gra Remedy pojawi się w sprzedaży na odcinki, bo AW, który dodawany jest do bundle 360&Forza 3&AW, jest dostępny w pudełku nie jako płytka,tylko jako kod. Po wpisaniu go, możemy ściągnąć grę na dysk po przez Xbox Live. Pewnie to ma zapobiec drugiemu obiegowi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi