Gość tk Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 przechodze trening, odpala się pierwsza misja. lece śmigłowcem, pilot wprowadza mnie w cele misji, włącza się muza, ale pewnym czasie całkowicie cichnie a śmigłowiec zawisa w powietrzu. od tego momentu nic nie mogę zrobić. miał tak ktos? Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Niezły temacik odkopałeś Mi wszystko działa poprawnie...napewno nie grasz na kopii ? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 no to masz cos zje.bane, heli laduje i ludki same wychodza Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Heh, gdy kupowalem ta gre od El Loco Chocko (Pozdro ), w zyciu bym nie pomyslal, ze wciaz tyle ludzi gra w to przez Xbox Live . Ja jestem w niebowziety takim obrotem spraw, bowiem znalazlem swojego countera . Jednak mam pytanie - czy sa jacys userzy na tym forum, ktorzy wciaz maniacza w ta gre na live ??. Jesli tak, to czekam na wiadomosc, by moc sie postrzelac z rodakami Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Demo GRAWa 2 ma wiecej graczy niz nie jedna pelna wersja innej gry . Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 A Wiesz Signap ze nawet mnie to nie dziwi ??. Widze co sie dzieje na demie BF: Bad Company . Nie mniej GRAW wymiata i szukam rodakow, dla ktorych ten tytul jeszcze nie umarl . Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Fajnie że ktoś jeszcze gra, bo akurat myślałem nad zakupem, tym bardziej że gra chodzi za psie pieniądze (na allegro po 30-40 zeta). Może się zaopatrzę za miesiąc (jak tylko podłącze XBL). Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Duzo ludzi gra . Naprawde nie jest problemem znalezc gre z przyzwoita liczba graczy Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 A ktora czesc lepsza 1 czy 2 pod wzgl ilosci osob, trybow, funnu,itp Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Nie mam pojecia . Nigdy nie gralem w 2 . Zreszta - GRAW to moja pierwsza stycznosc z seria Ghost Recon ever . Ale podejrzewam, ze bedzie jeszcze wiecej ludzi... Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Dwojka daje rade.Podciagnieta grafa i kilka dodatkowych opcji wzgledem jedynki.Imo jednak w jedynce sa lepsze mapki do multi. Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Ooooo taaak . Mapki moim zdanie w 1 sa KAPITALNE . Oslawiony Counter-Strike nie ma takich map, jak sa tutaj Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Jak tylko konsola wróci z serwisu możemy pograć w GRAW(mam obie). W dwójce jest spora aktywność, przyjemnie się ciora. Może jakaś ustawka w dwójce na Attack&Defend forumowe ^_^ ? Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 NIetsty... nie mam 2 . Ale na czesc 1 sie pisze jak najbardziej . Niesamowite jak ta gra mnie wciagnela online . Normalnie gra nie wyciagana z czytnika Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Moze ktos opisac jak tam wyglada multiplayer? Bo pewnie sila tej pozycji nie jest tryb DM/TDM lecz moze jakies inne ciekawe sa choc gralem w 1 raz demo Live GRAW2 to zajelem 1 miejsce (najwiecej fragow) Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Najczęsciej grany tryb w mutli to Team Elimination,czyli zwykły Team DeatchMatch. BArdzo fajne jest to,że łatwo się zabija. Nie trzeba tak jak w większości online'owych gier wywalić w typa pół magazynka,zeby umarł. Często wystarczą trzy strzały. Moim zdaniem bierz dwójkę,ciekawszy singiel i lepsze achievementy w multi. Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Wlasnie najwiekszym plusem multi jest to, co powiedzial InFidel - 3 czasem 1 celny strzal i gosciu lezy . Nie trzeba miec nie wiadomo jakiego skilla by sobie fajnie pograc . Skoncze kampanie i w kwietniu sobie sprawie 2, wiec jaka forumowa partyjke fajnie bylo by walnac . Nie mniej na dzisiaj GRAW kroluje w czytniku mojej konsoli, a wszystko za sprawa jakze dla mnie genialnego multi (brak lagow, brak przewagi hosta... i te mapy ze palce lizac ). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) To po co im te kominezony kamizelki skoro gina od 1-3 kul . Sprawdze kiedys sobie 1 bo tania jest , dobija mnie te dropy w demie 2 Edytowane 24 marca 2009 przez signap Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Heh nie wiem po co ale to jakiś standardowy shit pewnie ;-) szkoda, że nie ma tak rozbudowanej kustomizacji postaci jak w R6 ale w sumie to nic istotnego, gra ma power, jest zróżnicowanie wśród typów broni wybieranych przez graczy bo parę osób zawsze gra snajperkami. Granaty i wyrzutnie granatników najczęściej są poblokowane ale zdążyłem się do ego przyzwyczaić(R6 Vegas 1&2 identycznie poblokowane). No i masa dodatkowego stuffu jest do ściągniecia za friko z XBL między innymi pack z dodatkowymi giwerami. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 To po co im te kominezony kamizelki skoro gina od 1-3 kul . Sprawdze kiedys sobie 1 bo tania jest , dobija mnie te dropy w demie 2 Bo jak pocisk ma prędkość początkową 1000m/s,to spokojnie przebija te kamizelki. One zabezpieczają przed innymi uszkodzeniami. Dropy w demie to norma,w pełnej wersji ich w ogóle nie ma. Radzę brać Ci dwójkę,ma lepsze achievy,a nie np. zabij 10.001 osób w multi tak jak to jest w części pierwszej. Cytuj
Shago 3 608 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Mam jeszcze takie pytanko: Czy istnieje jakis onlinowy ranking do tej gry ??. Szukalem po oficjalnych stronach, ale bieda z nedza . Chyba ze szukac nie umiem . Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Mam pytanko.Szukałem info po necie ale nie mogłem się doszukać.Otóż soptkałem edycję "BAFTA game of the year edition".Czym ona się różni od zwykłej edycji??. Cytuj
Dante 454 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Są w niej dodatkowe mapy misje do co-opa bronie itp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi