RobertKWL 0 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Tekken ma tryb online, ale Nemo miał na myśli coś innego. Chodzi o DR na PS3, tak?? Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Nie. Chodzi o DR Online na PS3 ;] A co ja napisałem?? "DR na PS3, tak??" 8) Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 Nie. Chodzi o DR Online na PS3 ;] A co ja napisałem?? "DR na PS3, tak??" 8) No tak, ale Snake postanowił byc zabawny. Gra kotś we Wrocku w VF5?? Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 którą postać możecie mi polecić.Chce żeby łatwo się nią grało i nei była trudna w opanowaniu.Chwilowo gram Lionem,co o nim sądzicie? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 którą postać możecie mi polecić.Chce żeby łatwo się nią grało i nei była trudna w opanowaniu.Chwilowo gram Lionem,co o nim sądzicie? Z tego co słyszałem to Akira jest dość łatwy, przynajmniej Liberty mi mówił że ma w miarę proste dżagle ;f A co ja napisałem?? "DR na PS3, tak??" 8) No tak, ale Snake postanowił byc zabawny. LoL, na PSS są dwie gry do ściągnięcia - Tekken 5: Dark Ressurection i Tekken 5: Dark Ressurection online. Napisałem to po to, żeby się mu nie popieprzyło (w razie, gdyby chciał to ściągnąć). Jeśli chcę być zabawny, to opowiadam dow(pipi) o napięciu. Btw. Jakiś mirror match na Cassandry, gdzieś, kiedyś? Cytuj
Gość Kasandra Opublikowano 30 maja 2008 Opublikowano 30 maja 2008 Btw. Jakiś mirror match na Cassandry, gdzieś, kiedyś? Na Cassandry nie, ale moge Cie zjechać Astarothem zawsze i wszędzie Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Czy w VF5 jest multi przez neta? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Jest, ale tylko w wersji na Xboxa ;/ Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 (edytowane) do usuniecia Edytowane 2 czerwca 2008 przez Mastachi Cytuj
dziadek_mruz 1 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Witam, pytanie od nowicjusza:jak wkonać Jeffem rzut: triple head butt i go to sleep(pięć kierunków-nieogarniam)? Cytuj
klima お庭番 0 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 trochę ot, ale jakby któryś z poważnych graczy ze Szczecina lub okolicy miał chęć zmierzyć się offline z lokalnymi graczami VF (Ver. B) to zapraszam do salonu gier GAMEPAD Club na ul. Kopernika w Szczecinie gram głównie ja (Goh, Vanessa), Rzuku (Lei-Fei, Pai) oraz Młody (Jacky) pozdrawiam Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 ile trzeba stoczyc walk w danym klubie zeby zdobyc acziwa za pokonanie wszystkich? Kiedy odblokowywują się te głowne turnieje? Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Tyle walk ilu jest przeciwników w danym klubie xD Masz gdzieś w opcjach listę, ci których już pokonałeś są oznaczeni żółtą gwiazdką. Liczba przeciwników w danym klubie waha się w przedziale 100-150 z tego co się zdążyłem zorientować, ale nie jestem pewnie. Z tego co mi wiadomo to następuje to po iluś tam stoczonych/wygranych walkach. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Ludzie grajcie w ta gre... do dzisiaj ma caly czas niedoscigniony Online i najlepszy balans postaci Grafa cudo, gameplay cudo, online cudo a zainteresowania zero... Ostatnio zauwazylem, ze pare osob na forum gra w vf (po gamercardach) wysalem pare zaproszen do listy zobaczymy moze cos odzyje Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 którą postać możecie mi polecić.Chce żeby łatwo się nią grało i nei była trudna w opanowaniu.Chwilowo gram Lionem,co o nim sądzicie? Z tego co słyszałem to Akira jest dość łatwy, przynajmniej Liberty mi mówił że ma w miarę proste dżagle ;f no no proste dzagle proste juggle to ma lau 8) a co do latwosci Akiry u Libertego to nie bardzo mu nim szlo jak gralismy Akira jest ciezki do opanowania(odpowiedniego), to samo Goh Cytuj
Di 839 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Dziś rozpoczął się turniej VF5 na WCG 2008. Odbyły się walki pierwszych dwóch grup - grupę A zdominował ITABASHI (Japonia), a w grupie B najlepszy był Danny13 (Singapur). Po więcej informacji zapraszam na http://nsports.pl/index.php?site=articles&...;articlesID=292 Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 u nas to sie chyba nawet eliminacje do wcg nie odbyly ;/ Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 7 listopada 2008 Autor Opublikowano 7 listopada 2008 Rayne reprezentuje UK. Kiedy jeszcze grałem, to byłem na podobnym poziomie. Moim zdaniem, to nie jest najlepszy gracz na wyspach. Manjimaru też znam, ale nie pamiętam, by ten dobrze grał. Cytuj
GhettoKingSas 0 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 dali rade hehe wygrali eliminacje w swoim kraju czyli oficjalnie u siebie sa najlepsi Cytuj
zombi 1 Opublikowano 7 listopada 2008 Opublikowano 7 listopada 2008 wow!! nie wiedzialem że na WCG 2008 grają w VF5. jestem mile zaskoczony Cytuj
Di 839 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Ćwierćfinały i półfinały za nami. W finale zmierzą się ITABASHI (Japonia) oraz Danny13 (Singapur). O najniższe miejsce na podium walczyć będą stprock (Niemcy) oraz adanYUKI (USA). Obejrzałem dziś 2 walki: Danny13 vs Ninjatoo24 oraz adanYUKI vs Tetra. O ile ta druga była do pewnego stopnia emocjonująca, o tyle druga była grą jednego aktora, Singapurczyka. Jestem ciekawy, jak Ninjatoo24 (Austria) zakwalifikował się na WCG i na dodatek wyszedł z grupy... bo jakoś tak miałem wrażenie, że tą Pai to nawet ja trochę więcej umiem, a to bardzo źle świadczy o jego poziomie Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 Gdzie sa jakies filmy z tego co? Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Dobra mam grę od wczoraj i się ucze grać. Póki co gubie się w nowinkach systemowych typu OM i nie mogę się przyzwyczaić do kilku zmian (wróciły 0fr throws ze starych VF lool) ale z biegiem czasu 'przyjdzie samo'. Quest jest fajny - prostszy bo wyeliminowali te zadania z questa w vf4evo (przy niektórych człowieka szlag trafiał). No i rangi lecą bardzo, bardzo szybko na co wpływ ma fakt, ze mozemy sobie wybierac 'startowego' przeciwnika - to dobrze, szybciej bynajmniej achievy wpadną. Online w tej grze to pierwsza klasa - SC4 od dzisiaj nie istnieje dla mnie pod tym wzgledem. Jak ktoś chce na spara to słać invitea - GT: YamadaPL, ale uprzedam ze jestem cienki bo ucze sie grac od nowa Eileen:). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi