Grisza1010 0 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Wiesz, jeżeli ktoś trenuje 8 lat judo i ogólnie interesuje się sportami walki to tak reaguje. Jakbyś trenował tyle czasu to też byś się z tego śmiał Ale bądź co bądź wyrażenie ,,szmaty" fajne:). Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 spoko grisza tylko ze mogles przeczytac ze zrozumieniem chodzilo mi o to ze GOH lapie przeciwnika za "szmaty" , czyli lapie go za szmaty aka(also known as) ubrania ale jak ci nie odpowiada okreslenie to ci napisze tak lapie go za SZATY xD (np.Lau stroj D heheheheheh) i wiem co to dogi , judogi i nie to ze sie znam na tych nazwach tylko tak sie w item shopie nazywaja "ciuszki" dla akiry i goh ps. ZNAJDZCIE MJE PRZECIWNIKAAAAAA GT znaja wszyscy :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Grisza1010 0 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie no spoko, stary, przecie ja to też w ramach żartów:D mniej więcej znam twoje nastawienie i ogólnie poczucie humoru:D i jest to normalka:) luzik:D a ja cie dorwe jak tylko przeżyje sesje ... a bedzie to trudne i sabaki nie wystarczy:P ani żaden evade:) Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 no ba normalnie je.bac sesje, na luty, ewentualnie wrzesien i jazda pamietaj jak sticka chcesz sie pozbyc to odkupie ps. tekken smierdzi <- dla tekenowcow szukajacych sensacji w temacie vf Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jest może jakaś strona z wyjaśnionym systemem VF5? Wiecie te nazwy i jak sie je wykonuje. Bo jeszcze jestem w VF blady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Łap i porównaj do tekkenowego:P http://virtuafighter.com/wiki/doku.php?id=vf5:glossary http://virtuafighter.com/wiki/doku.php?id=vf5:system Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jest może jakaś strona z wyjaśnionym systemem VF5? Wiecie te nazwy i jak sie je wykonuje. Bo jeszcze jestem w VF blady. Z tego co słyszałem w VF4:Evo był świetny tutorial wyjaśniający dosłownie wszystko, a systemy vf4 i 5 aż tak strasznie się nie różnią. Bez sensu, że w VF5 już nic takiego nie ma ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 w tekkenie nie macie i nie mieliscie nigdy tutoriala zadnego ... a gracie Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 w tekkenie nie macie i nie mieliscie nigdy tutoriala zadnego ... a gracie Jednak wygląda na to, że trochę lubisz tego Tekkena skoro nawet w temacie o VF5 ciągle o nim piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) a czemu mam nie lubic jak gram w niego od t3 na szaraku? poczekaj na 6 to cie pokaram strasznie po 3 dniach grania i caly twoj zyciowy trening w tekkena legnie w gruzach bede cie loil po "kilku" dniach treningu w tekkena(tak wiem wiem moge sobie gadac ale dobrze wiesz ze tak bedzie ) a ty w VF ze mna walki nawet jednej nie ugrasz wtedy zadam ci pytanie ktora gra jest bardziej skillowa , ciekawe co odpowiesz xD Edytowane 25 Stycznia 2009 przez GhettoKingSas Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Skoro jesteś taki kozak to weź zainstaluj sobie T3O na kompie i możemy zagrać parę rundek. Jak dostaniesz kilka 'prefektów' pod rząd to może w końcu wyjdziesz z wanny z kisielem w której siedzisz (jak wnioskuję po większości twoich wypowiedzi na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) nie ma problemu ziomek, jutro tylko kupie jakiegos pada do pc bo nie mam na czym grac, moze jeszcze dzis kupie zarzuc mi tylko linami do tego wszystkiego co mam sciagnac i moze jeszcze dzis wieczorem pogramy chcesz grac w tekken 3 tak? nie ma problemu tylko bede musial ze 3-4 dni pograc , wiadomo ze nie wezme pada do reki i odrazu przypomne sobie wszystko a kilka perfektow to obaj dobrze wiemy kto i w jaka gre wciagnal, i to chyba troche wiecej niz kilka ale spoko kurde nie moge sie doczekac gry Edytowane 26 Stycznia 2009 przez GhettoKingSas Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) http://www.honmaru.pl/download/index.php?act=view&id=13 - emulator + gra http://www.honmaru.pl/artykuly.php?id=tk3online - instrukcja No to już się nie mogę doczekać wieczora Edytowane 26 Stycznia 2009 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 spoko za 20 min wyskocze do sklepu , mam nadzieje ze beda logitech precisiony a emu sciagam, tyle ze pogramy wieczorem jak cos bo w dzien moj net daje du.py Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 spoko za 20 min wyskocze do sklepu , mam nadzieje ze beda logitech precisiony a emu sciagam, tyle ze pogramy wieczorem jak cos bo w dzien moj net daje du.py No ok, ja i tak w dzień nie mam za bardzo czasu na granie, a do wieczora powinieneś sobie mniej więcej przypomnieć jak się w to gra Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 tak patrze ze to ta cala kailera dobrze bedzie to chodzic? bo nie mam dobrych wspomnien z tym czyms Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 tak patrze ze to ta cala kailera dobrze bedzie to chodzic? bo nie mam dobrych wspomnien z tym czyms Teraz się gra przez p2p i komfort gry jest prawie jak offline Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 czyli co ? smiga jak virtua? czy jak sc4? xD jak tak jak virtua to moge grac dobra zreszta zobaczymy ide zaraz po pada, ale boje sie ze same (pipi) beda Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 czyli co ? smiga jak virtua? czy jak sc4? xD jak tak jak virtua to moge grac dobra zreszta zobaczymy ide zaraz po pada, ale boje sie ze same (pipi) beda No bardziej jak VF5, tak czy inaczej o lagi nie masz się co martwić Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 sbb mam juz pada i odpalilem t3 ale rupiec heheheh no ale pogra sie nie moge sie z tym serwerem polaczyc? wtf? wez podbij do mnie na gg 2055864 i mi wytlumacz co i gdzie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Mace 170 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 da rade nagrac ta wasza walke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 KGS napisałem Ci wszystko na gg. da rade nagrac ta wasza walke? No nagrać da radę bez problemu, ale nie wiem czy GKS się zgodzi na to Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 hej ku.rwa moze dacie mi sie rozegrac pare min chociaz heheheheheh lol no wiec przegralem narazie 10:1 -> pierwsze uruchomienie emulatora i gry ale ale ... kto wsadzil TRZY exelenty ? ekhem ja.... nie powiem gra jest troche zje.bana u podstaw ale pogram chwile i sie ogarne exelenta w vf5 mi w zyciu nie posadzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) No muszę przyznać, że zlekceważyłem przeciwnika i trochę mi się dostało Mam nadzieje, że do wieczora GKS przypomni sobie, jak się gra w tego lamerskiego tekkena i pokaże pełnię swoich możliwości Jeszcze chciałem dodać, że ja też w T3 raczej rzadko gram i za dobry w to nie jestem. Edytowane 26 Stycznia 2009 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 powiem tyle, moja teza napisana strone wczesniej sie potwierdzila Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi