Grisza1010 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 Czesc, Mam zapytanie: czy wy jak gracie na on-line to też musicie długo szukać przeciwnika z przynajmniej 2 kreskami łącza?? wczoraj rozpocząłem gre od 24:00 do godziny 2 rozegrałem może 3-4 pojedynki z czego jedynie jedna osoba miała 3 kreski łącza... szczerze mówiąc jest to cholerne marnotrastwo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 Tak jest juz od dosyc dawna. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grisza1010 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 Mam jeszcze takie pytanko centralnie do użytkowników XBL. Czy wy chętnie rozgrywacie sparingi?? Np jakbym chciał z którymś z was poćwiczyć nie rankingowo, to można na was liczyć ? czy raczej nie bawicie się w takie ceregiele?? Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 GT ghettokingsas podbijaj jak bede online to wal smialo, z checia pogram nikt nie chce ostatnio ze mna grac... albo zajeci albo nie odpowiadaja na msg Cytuj Odnośnik do komentarza
Grisza1010 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 he ok:D tylko nie spodziewaj się jakichś cudów z mojej strony bo jestem słaby. No ale to okaze się na on-line:) jakby co ja jestem na xbl od 23-3 nad ranem. Mój GT to SarkonPL Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 no ja wlasnie pogralem chwile, mialem pare dni przerwy bo dmc4 mnie pochlonelo na maxa jak od 23 to powinienes juz byc za jakies 15 min bede na live to cie poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza
Grisza1010 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 najwcześniej będe za jakieś 15-20 minut... ehh te żony:) Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2008 During offensive move i during deffensive move jak mam ro wykonać? Sorki że zadaje takie pytanie ale , mam ta gre od 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 defencive move to sidestep zwykly, czyli musisz punkac gora , ablo dol na chwile a offencive move to po puknieciu gora lub dol szybko wciskas P+K+G i robisz glebokiego ofensywnego sidestepa w czasie tych ruchow mozna wykonac pare ciosow pewnie command training robisz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Grisza1010 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Co do naszej wczorajszej potyczki, się nie wypowiem:P ale mam prosbe , czy mógłbyś mi wytłumaczyć co dokładnie robić z tymi rzutami??tylko tak łopatologicznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 no chodzilo mi o to ze jezeli wsadzisz Punch na counter hit to masz szanse wykonac rzut po nim przeciwnik moze sie zchylic albo zrobic puncha(thorw clash) ale bardzo czesto na live ludzie wciagaja rzut po Punchu na counter Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 17 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 To są najprostrze zagrania i podstawa każdej niemal bijatyki. Jeśli uda się nam posadzić jakiś szybki cios, to w miarę kumaty gracz schodzi do obrony. Bardzo często siedzi rzut. Można ewentualnie próbować też dolny cios. Jeśli jednak przeciwnik zablokuje nasz cios, to my musimy zejść do obrony i zgadywać. Słabsi gracze grają inaczej. Nieważne co i jak, to zawsze starają się atakować. Wystarczy coś zablokować i zrobić szybką kontrę. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 no ja osobiscie jak widze ze typ caly czas probuje abare(na bank 90% z ludzi nie wie co robi poprostu mashuje) to robie dp. Jak dp siadzie na counter to kolanko akira tez siada przewaznie na counter na masherow, zwlaszcza lei fejowych lamerow co robia p p p caly czas i przechodza w stance i chca k trzasnac, wszyscy to samo.... lol zawsze im wsadzam do p p p lei feja dp i jak probuja k na stager to kolna na counter lololololol, na live jest pelno lamusow niestety wogole to dawno nie gralismy c1rex, a poprawilem sie sporo(tzn w tamtym tyg nawet wymiatalem), ostatnio ladnie cisnalem dai bisona i b flecka(tez sie poprawil) kiedy zagramy wreszcie? nie odpowiadasz na msg itd Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Mam takie pytanko!!! Jest jakiś dobry i szybki sposób na zdobycie wszystkich emblemantów i itemków? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Mam takie pytanko!!! Jest jakiś dobry i szybki sposób na zdobycie wszystkich emblemantów i itemków? Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 a udało sie komus zdobyć wszystkie itemki dla wszystkich postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość cameel Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 a udało sie komus zdobyć wszystkie itemki dla wszystkich postaci? Według legendy udało się to do tej pory tylko jednemu śmiałkowi, ale niestety po trzech dniach zginął w niewyjaśnionych okolicznościach. Dlatego nie radzę próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 (edytowane) domyslam sie ze byl to twoj stary mi tez sie udalo edit: ale nie dla wszystkich postaci, nie doczytalem nie ma sensu odkrywac itemow dla postaci ktorymi nie grasz imo Edytowane 17 lutego 2008 przez GhettoKingSas Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 17 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Jak się przejdzie quest na 100%, to dostaje się max kasy dla każdej postaci. To gwarantuje około 70% przedmiotów chyba. Tylko po cholerę dla wszystkich postaci? A co do sparów. Wkurza mnie lekko VF i musiałem odłożyć ją na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 18 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2008 mam 2 pytanka 1) Jest podobno jakiś sposób na szybkie itemki w quest mode ( ballon Item) czy wie ktoś na czym to polega?? 2) jeżeli nie wygra się jakis itemków w turnieju, i skończy się quest jak je później zdobyc? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 18 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2008 http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...t&p=1418394 Cytuj Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 18 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2008 No C1REX szkoda, ze odpadles. Konhradinho bedziesz mial szanse zagrac z jednym z bardziej znanych graczy z UK (no moze nie tak znanym jak Ryan Hart, z ktorym mialem przyjemnosc grac live offline :/ ) ale znanym, powodzenia. Jak sie gra te turniejowe walki (i ogolnie online walki) to gierka laguje ? Czy na najtanszym X360 mozna grac online w VF5 ?(i w zadna inna gre) Co bym jeszcze potrzebowal do ktorejs z wersji X360 zeby grac online w VF5 ? (oprocz samej gry i sticka ) i ktora wersje konsoli potrzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 18 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2008 (edytowane) obojetnie ktora wersje wystarczy x360,karta pamieci , vf5 i dostep do netu ja mam xbox arcade z karta 256mb i w zupelnosci wystarcza jak mi bedzie potrzebny dysk do dokupie za 2 stowki pierwszy miesiac xbox live za darmo, potem musisz kupic abonament albo jechac na zdrapkach 48h do 2009 online w vf5 jest przedni, jak masz polaczenie na 3 kreski czyli max, nie czuc zadnych opoznien! niczego ! az ciezko uwiezyc :] nie zwlekaj tylko kupuj kloca i gra z najlepszymi brytolami stoi przed toba otworem hehe z polakami tez ja kupilem x360 glownie z mysla o vf5 online i sie nie zawiodlem! edit: a odnosnie tego jednego z lepszych uk graczy ... masz na mysli Dai Bisona ? czy UK rayne? Konrad jeszcze nie gral z bisonem to chyba jego miales na mysli, jesli on jest jednym z lepszych to chyba nie jest ze mna tak zle bo go spralem ostatnio sporo razy(tyle ze gral kage i blazem a nie akirasem) i mnie zaczal chwalic ze sie rozwinalem Edytowane 18 lutego 2008 przez GhettoKingSas Cytuj Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 19 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2008 Mialem na mysli UK rayne, ale dopiero po napisaniu posta zauwazylem, ze jeszce nie wygral z Bisonem. To ile wynioslby taki zestaw najtanszy X + ta karta pamieci + gra + stick? (rozumiem, ze sticka w polsce sie nie da trza zamowic skads ? sa przejsciowki na VSHG?bezlagowe?), ile sie placi miesiecznie za live? (za taka wersje live jaka bedzie mi potrzebna do VF5 ze wszystkimi "mozliowsciami online" VF5 jesli jakos tak sie to dzieli). Z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi