yaczes 14 477 Opublikowano 20 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2008 Patrzec, Konrad sprawil sobie normalne lacze i spadl na drugiego dana :FFFFFFFFFFFF Kolega chyba nie moze dopuscic do wiadomosci, ze ktos moze grac lepiej od niego i musi takie glupoty wypisywac. Poczekajmy do kwietnia - maja, wtedy wezme 1mb/2mb to zobaczymy czy dalej bedziesz tak kozaczyl Proste, ze bede :spox: Ghetto: remis jest Cytuj Odnośnik do komentarza
villain 5 Opublikowano 20 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2008 No to skoro tyle mamy nagle osob grajacych w VFa to moze zmierzymy sie jakos offline ?... Przy okazji jakies turnieju T5DR (jesli jakis jeszcze w ogole bedzie ). Na pewno mnie by to wynioslo taniej niz zakup x360 Nemo, ja moge byc w Arenie jutro kolo 20:30 (najpozniej 20:30), zajrzyj bo musze wiedziec o czym dokladnie rozmawiamy - rozumiem w takim razie, ze zakupiles sticka "robionego" ? Nie wiem jaka jest roznica miedzy sanwa a czyms innym, wiem, ze na VSHG gra mi sie za(pipi)iscie (przyciski szczegolnie) ale jak gralem w VFa na "szarym" starym sticku do PS1 to tez bylo dobrze, nie jestem szczegolnie wymagajacy.... Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 20 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2008 Turniej trwa max 2 dni. Online gra się codziennie. No i z czołówką VF nie zagrasz w Polsce. Zwłaszcza, że nawet ludzie z tego forum nie przyjadą na turniej. Sam mieszkam w Londynie, więc byłoby mi ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2008 Cirex cholera powiedz mnie normalnie jak tobie pasuje zeby cie odwiedzic i pograc cos z 2 dni tylko ja mam trening ps3 wiec jakiegos Sticka twojego bym przytulil zeby ci tyleczek skopac Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 21 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 Równie dobrze ja mogę Ciebie odwiedzić. Sticka do ps2 też mam na dokładnie tych samym częściach. Aktualnie mam urlop do przyszłej soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 ja bym z checia udzial w jakims turnieju wzial 8) w sumie to nie bralem udzialu nigdy w powaznym turnieju w zadna bitke , kiedys tylko za czasow t3 chyba gralem w cos ale wtedy to nie wiedzialem co to juggle nawet LOL ....tylko czy to jest realne bo graczy jest naprawde malo na dobra sprawe zawsze mozemy zrobic online tournament ;p ale to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Sollo 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 Custom Arcade Stick http://www.crookedjester.com/sticks.html Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 21 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 Na chwilę obecną nie ma w Europie gracza na Live, który by mnie regularnie prał. W najgorszym wypadku minimalną większość walk przegram. Mówię tu o takich graczach jak UK Ryan, yukuun, MrExpert, DaiBison itd. Nie wiem jak z Geewaiho teraz, bo dawno z nim nie grałem. W USA jest kilka osób, które mi sprawiają większe problemy, ale nie tak, że walki nie wygram. Jednak muszę zmienić postać. O ile jeffem się mi dobrze kara dobrych graczy, tak ciężko robić pressing na słabszych. Trenuję Eileen. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 A jak bym wpadl w piatek to odbierzesz mnie z Victoria Coach Station ? Obczaje ceny biletow do Londynu i dam ci znac no i napisz jak daleko od Centrum mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 Villain, nie dam dzis rady, zmowmy sie na weekend jakos. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 21 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 A jak bym wpadl w piatek to odbierzesz mnie z Victoria Coach Station ? Obczaje ceny biletow do Londynu i dam ci znac no i napisz jak daleko od Centrum mieszkasz Od centrum mam z pół godziny metrem. Może trochę więcej. Tylko, że na ps2 mam tylko jednego, działającego sticka. Mam też przejściówkę na usb, ale nie wiem jak zadziała. ps3 nie mam. Drugi muszę naprawić, bo spieprzyłem przy lutowaniu do pcb. Do x360 mam jeden stick, a na padzie grać się nie da. Nie za dużo zachodu, by zagrać w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sollo 0 Opublikowano 21 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2008 Witam wlasnie dzis zaczynam zabawe z VF5 online jak ktos lubi grac po nocach to zapraszam tag:PlaySolo Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 22 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2008 Ktoś nagrał walkę ze mną. Przypadkiem na youtube znalazłem. A tu kolejna. Dziwię się jednak, że Konjou(czołówka nieazjatycka) to wrzucił. 1. zagrałem słabo. 2. Lagowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 23 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2008 Cholera mam problem Mam rangę Vanqishera , wszystkie itemki ze sklepu wykupione, wszystkie za orby, wszystkie za turnieje i mam 99,4% Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 23 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2008 Vanquisher to max ranga? Widocznie nie masz wszystkich itemków. Skąd ta pewność, że masz wszystkie za turnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 23 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2008 Ukyo - kup sobie x360 Arcade + sticka. Sticki są na Amazon.co.uk za jakieś 30funtów. Stać Cię przecież na to W ten sposób nie będzie problemu, by pograć online, a czasem i offline (chociaż ja różnicy nie widzę). Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2008 raven za counquerora dostaniesz ostatni item Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 24 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2008 Ukyo - kup sobie x360 Arcade + sticka. Sticki są na Amazon.co.uk za jakieś 30funtów. Stać Cię przecież na to W ten sposób nie będzie problemu, by pograć online, a czasem i offline (chociaż ja różnicy nie widzę). Cirex mialem i zanosilem co tydzien do naprawy nie chce miec tego (pipi) w domu wiecej sie udenerwuje niz mam z tego przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 24 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2008 Cirex mialem i zanosilem co tydzien do naprawy nie chce miec tego (pipi) w domu wiecej sie udenerwuje niz mam z tego przyjemnosci Te nowe są podobno mniej awaryjne. Moim zdaniem dla vf warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2008 Bedziesz za mnie odnosil do serwisu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 27 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2008 Bedziesz za mnie odnosil do serwisu ?? ^_^ Przecież oni sami odbierają spod domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ewangelista 0 Opublikowano 2 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2008 Niedługo będe miał VF5 , ale nie wiem o co chodzi z tym padem stickiem? czy jakos tak... to znaczy, ze na normalnym padziej inaczej sie gra? jakies duze roznice? trudniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 3 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2008 http://www.byrdo.org/arcade_joysticks.htm Różnica jest gigantyczna. Niekoniecznie jednak na korzyść sticka. Kwestia preferencji. Coś jak pad vs. kierownica w wyścigach. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 3 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2008 Cirex cholera powiedz mnie normalnie jak tobie pasuje zeby cie odwiedzic i pograc cos z 2 dni tylko ja mam trening ps3 wiec jakiegos Sticka twojego bym przytulil zeby ci tyleczek skopac Mam dwa sticki. Tzn. w drodze jest. Najbardziej mi pasuje od poniedziałku do czwartku. Im bliżej poniedziałku, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ewangelista 0 Opublikowano 3 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2008 dziękóweczka C1REX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi