Opublikowano 8 marca 200817 l ja bym napisal, ze 2gb to minimum [umd ma 1.8gb], a wlasnie 4gb to sensowne optimum tak jeszcze dodam, ze wersje zwykle i gameing niczym sie nie roznia pod wzgledem funkcjonalnosci/szybkosci.
Opublikowano 9 marca 200817 l Czy karty MS micro są gorsze od pro duo? Faktem jest, że są tańsze. Nie mogę znaleźć dokładnych danych technicznych, te na stronie sony są identyczne dla obu.
Opublikowano 9 marca 200817 l Czy wszystkie proponowane na Allegro karty o poj 2 Gb za 49,99 zeta i poj 4 Gb za 98,99 zeta ,to podróby ? Podajecie ceny sklepowe, czyli ok 200 zeta za 4 Gb - stąd moje pytanie .
Opublikowano 9 marca 200817 l w zasadzie tak.. zdecydowana wiekszosc to podroby. 4gb - oryginal na allegro kosztuje cos kolo 170-190zl, cena sklepowa mm/empik srednio 30-40zl wiecej przy czym pisze tu o sandiskach, bo sony, nawet oryginalami nie warto sobie zaprzatac glowy
Opublikowano 9 marca 200817 l zdecydowanie podróby - najlepiej naprawde olać stuff od Sony i kupić SanDisk'a Jesli mnie pamiec nie mysli, oryginał SanDisk 4gb kupiłem chyba za 160-170 zł (w sklepie)
Opublikowano 9 marca 200817 l sandiska w afg computer dostaniesz za 170 zl, tak bylo pol roku temu, teraz pewnie taniej.
Opublikowano 1 kwietnia 200817 l Czy wszystkie proponowane na Allegro karty o poj 2 Gb za 49,99 zeta i poj 4 Gb za 98,99 zeta ,to podróby ? Podajecie ceny sklepowe, czyli ok 200 zeta za 4 Gb - stąd moje pytanie . raczej nie ryzykowałabym, za 4GB sandisk dałam w ultimie 160zł.teraz pewnie jest o wiele taniej Edytowane 1 kwietnia 200817 l przez MoniqaPS2PSP
Opublikowano 12 kwietnia 200816 l W tej chwili sandiski są po ok. 110 zł (4GiB). Wszystkie sandiski są oryginalne?
Opublikowano 12 kwietnia 200816 l SanDisk 8GB HiSpeedy chodzą teraz po 220zł do niedawna myslalem ze uda mi sie sprzedac swoja sonke 8 gb, ale teraz raczej oddam ją bratu przesiadam sie na 16'tke
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l W tej chwili sandiski są po ok. 110 zł (4GiB). Wszystkie sandiski są oryginalne? notebooki.pl 4gb za 114zł, porządny sklep, gwarancja oryginalności i łatwy odbiór (mają filię w większości większym miast).
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l Zdecyduję się na kartę Sandisk 8GB i nie wiem którą. Jest zwykła i ULTRA II. Bardziej mnie ciągnie do tej drugiej, troche droższa, ale z pewnością szybsza. Czy różnica jest odczuwalna (warto wziąć szybszą) ma ktoś tą ULTRA II?
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l na psp roznica bedzie tylko w zapisie na karte. ultra2 nie sa duzo drozsze wiec raczej warto.
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l http://allegro.pl/item347528751_oryg_ms_pr...wa_wersja_.html Czy ta karta jest oryginalna? Jak nie to mogę prosić o jakiegoś linka do oryginalnej.
Opublikowano 2 maja 200816 l Mam pytanie, jakoś we środę będę miał PSP (empik xD) i chciałem się dopytać czy tą kartę do PSP warto kupić proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki ^_^ http://merlin.pl/Karta-pamieci-SanDisk-Mem...208,411725.html
Opublikowano 3 maja 200816 l nie warto kupowanie kart ponizej 4 GB mija sie z celem Tzn mi to duza karta nei jest potrzebna, tylko tyle co jakis filmik troche muzy moze jakies Homebrew-y etc. to to chyba nei bedzie az tak duzo wazyc i chyba 2GB powinno stknac ALe karta ogolnie ok? Wydaje sie byc oryginalna xD
Opublikowano 3 maja 200816 l 2 giga powinno styknąć ale niestyknie. jak tylko odkryjesz możliwości psp okaże sie ze mała memorka to błąd. poza tym ten sandisk ma jakiś wolny zapis/odczyt. moje 8 gb sony ma taki sam, u sandiska to powinno być na poziomie 10/15 bo one są szybkie. znajdź coś 4 gigowego lepiej.
Opublikowano 3 maja 200816 l Hmm dobra wielkie dzieki, jeszcze sie zastanowie ale chociaz z 4GB moze byc troche ciezko bo juz i tak wszystkie moje osczednosci ide... a jeszcze jakes akcesoria i gry. Aha ale na tej 2gb wszystko by dobrze chodzilo? wiem, wiem marudze ale ciekawi mnie ^_^